Criteriul National

Si astazi sunt anulate trenuri din pricina iernii!

Si astazi sunt  anulate trenuri din pricina iernii!
ianuarie 22
10:55 2016

trenuri anulate din pricina gerului

CFR Calatori a anuntat ca 13 trenuri Regio si InterRegio sunt anulate astazi, 22 ianuarie 2016, din pricina temperaturilor extrem de scazute. Reprezentantii au anuntat ca pasagerii urmeaza sa fie preluati de celelalte garnituri ramase in grafic.

Trenurile anulate sunt: Galați — București Nord (R 11072), Tulcea Oraș — Medgidia (R 8652), București — Urziceni (R 7031), Alexandria — Zimnicea (R 9375), Zimnicea — Roșiori Nord (R 9372), Urziceni — București Nord (R 7034), Titu — Târgoviște (IR 1883), Golești — Parc Krețulescu (IR 1873), Târgoviște — Titu (IR 1886), Parc Krețulescu — Golești (IR 1874), Golești — Parc Krețulescu (IR 1875), Pitești — București Nord (IR 1790) și București Nord — Galați (R 11071).

Din comunicatul CFR reiese: „Anularile sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scazute, ai au loc in special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Sageata Albastra), care sunt mai expuse problemelor tehnice de functionare. Pe sectia Medgidia — Tulcea Oras trenurile in circulatie sunt remorcate in continuare cu locomotive diesel electrice, iar pe sectia Slobozia Veche — Urziceni, trenurile sunt remorcate cu locomotive diesel electrice si locomotive diesel hidraulice”.

susra foto: cugetliber.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo