Criteriul National

Siguranța afacerii împotriva atacurilor cibernetice – Esential

Siguranța afacerii împotriva atacurilor cibernetice – Esential
septembrie 28
10:10 2020
Dezvoltarea modului de lucru de acasă a reprezentat pentru multe companii o oportunitate de tranziție către digitalizarea afacerii, dar și o expunere sporită la vulnerabilități și riscuri de securitate. Facilitarea lucrului de la distanță pentru angajați, în condiții de siguranță, implică alegerea unor soluții de protecție flexibile și eficiente împotriva atacurilor cibernetice.

GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C din România, vine în sprijinul companiilor cu soluții complete de securitate cibernetică prin platforma Firewall as a Service. Aceasta asigură securizarea conexiunii la internet și a serverelor fizice sau virtuale găzduite în centrele de date GTS, protejând informațiile transmise prin internet, datele companiei și ale angajaților, dar și reducând riscurilor unor atacuri cibernetice.

„Soluția de securitate cibernetică GTS Firewall as a Service răspunde la nevoile actuale de business ale companiilor care caută flexibilitate și disponibilitate ridicată pentru protejarea datelor împotriva atacurilor cibernetice. Clienții primesc consultanță din partea specialiștilor GTS pentru configurarea, implementarea și ajustarea soluției în funcție de cerințele specifice de securitate ale companiei. ..” a declarat Sorin Drăghici, director de vânzări al GTS Telecom.

Integrată în infrastructura GTS, platforma permite creșterea nivelului de protecție împotriva atacurilor cibernetice, fără a fi necesare investiții suplimentare din partea clienților pentru achiziționarea de echipamente performante și licențe costisitoare. Soluția tehnologică are costuri predictibile, configurație de tip high-availability și este găzduită în centrul de date GTS Telecom, care asigură mentenanța și actualizările.

Companiile beneficiază de un punct de contact unic pentru conectivitate și securitate și pot alege unul dintre cele trei tipuri de abonament disponibile – Basic, Premium și Professional. Echipa tehnică oferă suport pentru configurare, implementare, gestionare și mentenanță pe tot parcursul contractului. De asemenea, companiile care activează în industrii cu restricții specifice de securitate, pot gestiona serviciul Firewall as a Service și cu resurse proprii. În plus, clienții au la dispoziție opțiunea suplimentară de raportare Analyzer, prin care pot analiza și interpreta în detaliu traficul de date.

Platforma GTS Telecom asigură o varietate de servicii de securitate pentru protejarea cât mai eficientă a datelor, de la conectarea angajaților care lucrează remote pe infrastructura internă a companiei la restricționarea accesării unor site-uri de internet sau blocarea instalării unor aplicații pe calculatoarele angajaților.

Cu o activitate de peste 25 de ani pe piața din România, GTS Telecom, membră a Deutsche Telekom, este una dintre cele mai longevive companii românești și un partener de încredere pentru serviciile de telecomunicații pe piața locală. Compania IT&C pune la dispoziția clienților săi un portofoliu extins de servicii naționale și internaționale, inclusiv o gamă completă de servicii de securitate care include Disaster Recovery, Backup as a Service, GTS Anti DDoS, Managed Network Security,Audit de Securitate, Network Penetration Testing, produse anti-malware și soluții integrate de securitate (supraveghere video, control acces, detecție și alarmare la efracție și incendiu).

Pentru mai multe informații, contactați echipa de vânzări GTS sales@gts.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul