Criteriul National

Siguranta parcurgerii drumului in conditii optime se opreste astazi la protejarea anvelopelor

Siguranta  parcurgerii drumului in conditii optime se opreste astazi la protejarea anvelopelor
ianuarie 19
19:01 2017

Ce nu ar face un barbat pentru a-si vedea masina ca functioneaza la parametrii normali? In secolul in care traim orientarile barbatesti se opresc la modul in care arata masina lor si felul in care este ea intretinuta.

Vrem sa straluceasca de-a dreptul, sa nu scoata zgomot atunci cand activam pe o autostrada, randamentul motorului sa fie unul ridicat, consumul unul pe masura si alte dichisuri, insa aceste lucruri nu sunt usor de facut.

Trebuie să avem grija atat in sezoanele ploioase, cat si in cele racoroase sau caniculare de masina noastra astfel incat sa se pastreze la parametrii normali.

Anvelopele si schimburile acestora joaca un rol deosebit de important, deoarece ele sunt cele mai solicitate la drum, acolo unde pot aparea turbulente daca suntem la munte sau pe drumuri asfaltate necorespunzator.

Fie ca avem deplasari mari de facut de peste 1000 km, fie ca ne deplasam prin oras la munca, cu familia,  la mall sau in vacanta la mare trebuie sa stim ce alegeri sa facem pentru ca masina noastra sa fie echipata corespunzator si sa nu existe turbulente.

Atatea si atatea firme au scos la vanzare o gama larga de echipamente care sa ne ajute sa scoatem de la masina noastra cele mai bune rezultate, atat in ceea ce priveste calitatea sa in mers, cat si a consumului, insa discutia noastra se opreste astazi la anvelope.

Anvelopele sunt la mare cautare in toata lumea pentru fiecare masina in parte si se pot gasi de 3 feluri si anume janta, aliaj sau otel, iar preturile variaza functie de dimensiuni si calitate.

Si materialul este cel care face diferenta, un sofer fin cunoscator al tuturor acestor detalii va stii cu exactitate de ce are nevoie pentru a pastra randamentul precis intre pret-aspect si calitate.

Insa ce ne facem ca, atunci cand vine iarna, de cele mai multe ori service-urile sunt pline de masini care intentioneaza sa-si faca schimburile periodic, sa faca verificari de presiune a rotilor, si au ca scop inlocuirea anvelopelor de zi cu zi cu altele special concepute pentru vremurile mai putin prietenoase.

Atunci cand vine vorba de a ne proteja anvelopele, husele sau sacii pentru anvelope sunt o optiune viabila, iar pe site-ul online Bramitech ele se afla la un pret nemaipomenit, doar 166,60 lei, o rola de 200 bucati, pentru a pastra in siguranta anvelopele tale.

Dimensiunea este de 70X30X100, dimensiuni suficiente pentru o anvelopa de 16, iar materialul este unul rezistent capabil sa-ti pastreze anvelopele la cel mai inalt nivel.

Produsul se afla in stoc, iar daca esti unu din acei soferi care se respecta cu siguranta vei avea grija de acest aspect!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo