Criteriul National

Siguranta parcurgerii drumului in conditii optime se opreste astazi la protejarea anvelopelor

Siguranta  parcurgerii drumului in conditii optime se opreste astazi la protejarea anvelopelor
ianuarie 19
19:01 2017

Ce nu ar face un barbat pentru a-si vedea masina ca functioneaza la parametrii normali? In secolul in care traim orientarile barbatesti se opresc la modul in care arata masina lor si felul in care este ea intretinuta.

Vrem sa straluceasca de-a dreptul, sa nu scoata zgomot atunci cand activam pe o autostrada, randamentul motorului sa fie unul ridicat, consumul unul pe masura si alte dichisuri, insa aceste lucruri nu sunt usor de facut.

Trebuie să avem grija atat in sezoanele ploioase, cat si in cele racoroase sau caniculare de masina noastra astfel incat sa se pastreze la parametrii normali.

Anvelopele si schimburile acestora joaca un rol deosebit de important, deoarece ele sunt cele mai solicitate la drum, acolo unde pot aparea turbulente daca suntem la munte sau pe drumuri asfaltate necorespunzator.

Fie ca avem deplasari mari de facut de peste 1000 km, fie ca ne deplasam prin oras la munca, cu familia,  la mall sau in vacanta la mare trebuie sa stim ce alegeri sa facem pentru ca masina noastra sa fie echipata corespunzator si sa nu existe turbulente.

Atatea si atatea firme au scos la vanzare o gama larga de echipamente care sa ne ajute sa scoatem de la masina noastra cele mai bune rezultate, atat in ceea ce priveste calitatea sa in mers, cat si a consumului, insa discutia noastra se opreste astazi la anvelope.

Anvelopele sunt la mare cautare in toata lumea pentru fiecare masina in parte si se pot gasi de 3 feluri si anume janta, aliaj sau otel, iar preturile variaza functie de dimensiuni si calitate.

Si materialul este cel care face diferenta, un sofer fin cunoscator al tuturor acestor detalii va stii cu exactitate de ce are nevoie pentru a pastra randamentul precis intre pret-aspect si calitate.

Insa ce ne facem ca, atunci cand vine iarna, de cele mai multe ori service-urile sunt pline de masini care intentioneaza sa-si faca schimburile periodic, sa faca verificari de presiune a rotilor, si au ca scop inlocuirea anvelopelor de zi cu zi cu altele special concepute pentru vremurile mai putin prietenoase.

Atunci cand vine vorba de a ne proteja anvelopele, husele sau sacii pentru anvelope sunt o optiune viabila, iar pe site-ul online Bramitech ele se afla la un pret nemaipomenit, doar 166,60 lei, o rola de 200 bucati, pentru a pastra in siguranta anvelopele tale.

Dimensiunea este de 70X30X100, dimensiuni suficiente pentru o anvelopa de 16, iar materialul este unul rezistent capabil sa-ti pastreze anvelopele la cel mai inalt nivel.

Produsul se afla in stoc, iar daca esti unu din acei soferi care se respecta cu siguranta vei avea grija de acest aspect!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro