Criteriul National

Siguranta parcurgerii drumului in conditii optime se opreste astazi la protejarea anvelopelor

Siguranta  parcurgerii drumului in conditii optime se opreste astazi la protejarea anvelopelor
ianuarie 19
19:01 2017

Ce nu ar face un barbat pentru a-si vedea masina ca functioneaza la parametrii normali? In secolul in care traim orientarile barbatesti se opresc la modul in care arata masina lor si felul in care este ea intretinuta.

Vrem sa straluceasca de-a dreptul, sa nu scoata zgomot atunci cand activam pe o autostrada, randamentul motorului sa fie unul ridicat, consumul unul pe masura si alte dichisuri, insa aceste lucruri nu sunt usor de facut.

Trebuie să avem grija atat in sezoanele ploioase, cat si in cele racoroase sau caniculare de masina noastra astfel incat sa se pastreze la parametrii normali.

Anvelopele si schimburile acestora joaca un rol deosebit de important, deoarece ele sunt cele mai solicitate la drum, acolo unde pot aparea turbulente daca suntem la munte sau pe drumuri asfaltate necorespunzator.

Fie ca avem deplasari mari de facut de peste 1000 km, fie ca ne deplasam prin oras la munca, cu familia,  la mall sau in vacanta la mare trebuie sa stim ce alegeri sa facem pentru ca masina noastra sa fie echipata corespunzator si sa nu existe turbulente.

Atatea si atatea firme au scos la vanzare o gama larga de echipamente care sa ne ajute sa scoatem de la masina noastra cele mai bune rezultate, atat in ceea ce priveste calitatea sa in mers, cat si a consumului, insa discutia noastra se opreste astazi la anvelope.

Anvelopele sunt la mare cautare in toata lumea pentru fiecare masina in parte si se pot gasi de 3 feluri si anume janta, aliaj sau otel, iar preturile variaza functie de dimensiuni si calitate.

Si materialul este cel care face diferenta, un sofer fin cunoscator al tuturor acestor detalii va stii cu exactitate de ce are nevoie pentru a pastra randamentul precis intre pret-aspect si calitate.

Insa ce ne facem ca, atunci cand vine iarna, de cele mai multe ori service-urile sunt pline de masini care intentioneaza sa-si faca schimburile periodic, sa faca verificari de presiune a rotilor, si au ca scop inlocuirea anvelopelor de zi cu zi cu altele special concepute pentru vremurile mai putin prietenoase.

Atunci cand vine vorba de a ne proteja anvelopele, husele sau sacii pentru anvelope sunt o optiune viabila, iar pe site-ul online Bramitech ele se afla la un pret nemaipomenit, doar 166,60 lei, o rola de 200 bucati, pentru a pastra in siguranta anvelopele tale.

Dimensiunea este de 70X30X100, dimensiuni suficiente pentru o anvelopa de 16, iar materialul este unul rezistent capabil sa-ti pastreze anvelopele la cel mai inalt nivel.

Produsul se afla in stoc, iar daca esti unu din acei soferi care se respecta cu siguranta vei avea grija de acest aspect!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo