Criteriul National

Siguranța unei înmormântări autentice

iunie 02
17:07 2020

S-a întâmplat vreodată să te simți singur și neajutorat? Cu siguranță dacă nu ai trăit toate aceste sentimente pe pielea ta până acum le vei simți când vei pierde cel puțin una dintre persoanele dragi, pe care le iubești. Este destul de greu să înțelegem ce se întâmplă cu adevărat atunci când avem parte de probleme și de acele lucruri pe care nu ni le dorim.

Dar putem trece peste toate astea numai dacă suntem conștienți că putem face mai mult decât atât, că putem să realizăm lucruri, chiar dacă în mare parte aceasta reprezintă o înmormântare. Cu toate astea, dacă nu te pricepi la cum poți realiza toate aceste etape pentru astfel de evenimente nefericite te poți îndrepta fără doar și poate către o firmă de pompe funebre care să trateze toate astea cu profesionalism. Indiferent de lucrurile pe care le vor crede oamenii din jurul tău, tu nu ești nevoit să dai explicații nimănui cu atât mai mult în astfel de situații tragice.

Este adevărat că nimic nu este confortabil într-o situație de acest gen, nimic nu este pe placul tău, dar cu siguranță vei găsi modalitatea prin care poți să realizezi toate acele lucruri de care ție îți este teamă și pe care ești nevoit să le duci la bun sfârșit. Cu alte cuvinte nu trebuie să fii cunoscător al acestui domeniu de pompe funebre sau să fii unul dintre specialiști, căci te poți adresa la firmele de specialitate și toate cerințele tale vor fi realizate.

Bineînțeles pentru a cere ajutorul cuiva și mai ales unor specialiști ai nevoie de cunoștințe, de informații care să te ducă la cele mai bune și performante servicii funerare. De altfel îți poți stăpâni emoțiile și grijile în momentul în care ești conștient că ai primit și o garanție că toate lucrurile se vor realiza așa cum ți le dorești și așa cum trebuie să fie pentru o înmormântare demnă a persoanei pe care o iubești și o respecți.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul