Criteriul National

Simona Halep e în sferturi la Wimbledon!

Simona Halep e în sferturi la Wimbledon!
iulie 04
14:41 2016

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a învins-o pe sportiva americană Madison Keys (locul 9 WTA) la capătul unui meci de mare angajament.

simona-halep-s-a-calificat-in-turul-iii-la-wimbledon-dupa-victoria-impotriva-ucrainencei-lesia-turenko-18486146

Sportiva originară din Constanţa s-a impus cu 6-7 (5), 6-4, 6-3, după un meci în care a impresionat prin capacitatea de a se lupta pentru fiecare minge, indiferent cât de imposibila părea.

Meritoriu este că a avut în față pentru prima data in ultimele luni o jucătoare din top 10 WT. Iar, Simona a luptat frumos în primul set, unul extrem de echilibrat, dar nu a reușit să-l câștige.

Cele două jucatoare și-au împărțit momentele de dominare și au mers cap la cap până la 4-4, atunci când Simona a reușit break-ul și a urmat la serviciu.

Simona a ratat însă incredibil patru mingi de set, iar Keys a făcut break-ul. A urmat o nouă șansă pentru Simona, care a condus cu 6-5 și a avut serviciul, dar americanca a dus setul la tie-break.

Keys a fost mult mai solida la tie-break și a câștigat fără mari emoții, la cinci.

În startul setului secund, Simona a părut ușor deconectată, însă a avut un moment de revenire și a preluat conducerea cu 3-2.

Au urmat noi momente de tenis echilibrat, iar Simona și-a oferit o nouă șansă de set. De aceasta data a fost mult mai precisă și a profitat din prima, trimițând meciul în decisiv.

Simona a fost mult mai puternică în decisiv, iar concentrarea și atenția la detalii au făcut diferența în cele din urmă. În timp ce americanca acuza probleme musculare, Simona alerga ca şi cum meciul abia ar fi început. Astfel s-a calificat în sferturile de finală.

În faza următoare, Simona se va duela cu germanxa Angelique Kerber, locul 4 WTA. Partida se va disputa marți, la o ora ce nu a fost încă stabilită.

Simona se afla pentru a doua oară în sferturile de finală de la Wimbledon. Anul trecut, sportiva noastra a fost eliminata încă din primul tur.

Sursa foto : http:// google.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo