Criteriul National

Simona Man, demisă după ce a inspectat Litoralul

Simona Man, demisă după ce a inspectat Litoralul
aprilie 30
09:53 2015

Simona Man, şefa Autorităţii Naţionale pentru Turism, a fost demisă de premierul Victor Ponta la cererea patronatelor din Turism, după ce a inspectat Litoralul, pentru a se convinge că aici lucrurile sunt pregătite pentru minivacanţa de 1 Mai din avanpremiera sezonului estival.

Am venit astăzi aici tocmai pentru a vedea stadiul pregătirilor în vederea deschiderii sezonului estival. Până în acest moment, am făcut un scurt tur în Mamaia, iar de aici plecăm în sudul litoralului ca să vedem și acolo stadiul pregătirilor.

Ceea ce am văzut până acum ne-a încântat privirile, hotelurile sunt pregătite, chiar foarte pregătite să primească turiștii. Credem că va fi un sezon în care turiștii vor fi mulțumiți de ceea ce le vor oferi aceste structuri turistice

, declarase Simona Man.

Virgil Stancu, reprezentantul Federației Patronatelor din Turismul Românesc și investitor pe Litoral, a spus însă că în sudul Litoralului nici zece la sută din unități nu sunt pregătite să deschidă de 1 Mai și a cerut ca hotelierii să nu mai fie obligați prin lege să-și deschidă unitățile de la această dată.

Nu ne mai obligați să deschidem la 1 Mai, pentru că vă spun că în sudul Litoralului nici 10 la sută din unități nu sunt pregătite să deschidă la 1 Mai, ne obligați prin lege să deschidem la 1 mai printr-o lege neconstituțională

, a afirmat Virgil Stancu, el menționând că unitățile de cazare care nu au deschis la 1 Mai riscă să fie amendate de către Autoritatea Națională de Turism.

La ora acestor declaraţii, patronatele din turism deja ceruseră demisia Simonei Man, pe care o acuzau că blochează diferite proiecte, ca emiterea voucherelor de vacanţă şi aplicarea impozitului forfetar.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro