Criteriul National

Simplu Credit – imprumuturi rapide, usor de accesat

Simplu Credit – imprumuturi rapide, usor de accesat
iunie 19
11:31 2017

Creditele de nevoi personale sunt cele mai accesate produse financiare oferite de banci si insititutii financiare nebancare – IFN. Cele mai usor de accesat dintre imprumuturile de nevoi personale sunt creditele rapide, lansate pe piata de insitutiile IFN. Aceste produse finanicare pot fi accesate online de orice persoana care  are incasari lunare constante provenite din salariu sau pensie.

Credite de nevoi personale rapide de la Simplu Credit – caracteristicie generale

Compania financiara nebancara Simplu Credit a lansat pe piata din Romania trei tipuri de credite foarte simplu de accesate: credite de nevoi personale, credite pentru achizitii rapide, credite reparatii auto.

Aceste produse finanicare pot fi accesate simplu si rapid de orice persoana majora cu venit stabil si vechime de munca, pot fi contractate si de pensionarii, dar si de persoane care au incasari lunare provenite din PFA.

Creditele de nevoi personale sunt recomandate celor care au urgente medicale, doresc sa isi achite sudiile, sau celor care doresc sa se bucure de o vacanta meritata.  Aceste produse financiare se obtin cu numar minim de documente, iar deplasare la sediul companiei nu este necesara. Prin aceste imprumuturi rapide pot contracta sume maxime de 15.000 lei, toate persoanele cu varste intre 18 si 75 de ani care au venituri lunare minime de 650 lei.

Credite de nevoi personale  – costrui, metode de rambursare

Pentru a intra in posesia unui impumut de nevoi personale de la Simplu Credit, solicitantii trebuie sa intre pe pagina de internet a comapniei si sa completeze un formular de solicitare apoi intregul proces de creditare se desfasoara rapid, usor si confortabil pentru utilizator. Solicitantul este conectat de un operator al companiei, se creaza un cont de client si sunt oferite cateva date de identificare ( adresa, loc de munca, cont bancar, extract de cont bancar, s.a.).

Daca solicitarea este aprobata banii sunt virati in contul oferit de client. Rambursarea creditului se face la fel de confotabil pentru toate persoanele. La data scadenta trebuie sa se depuna numerar in conturile mentionate de operatorii Simplu Credit suma imprumutata si dobanda aferenta.

Creditul de nevoi personale oferit de Simlu Credit are dobanda fixa, iar valoarea DAE este calculata dupa formula aprobata de reprezentantii BNR. Trebuie stiut ca intarzierea de plata a ratelor este penalizata cu 0.4% pe zi, iar depasirea termenului de rambursare este raportata Biroului de Credite.

Imprumuturi rapide de la Simplu Credit -avantaje

Avantajele creditelor de nevoi personale de la Simplu Credit sunt multiple. In primul rand intregul prces de creditare se desfasoara rapid si confortabil, pentru client. Aceste produse financiare pot fi accesare de la birou, de pe telefonul mobil sau chiar din vacanta.Sunt aprobate la fel de rapid, clientul se poate folosi de bani in maxim 48 de ore de la solicitarea imprumutului.

Creditele rapide sunt accesibile personelor cu venturi lunare mici.  Un alt avantaj este reprezenetat de numarul mic de documente solicitat: copie a CI, adeverinta de venit si acord Birou de Credite. Dobanda si valoare DAE sunt mici, de aceea valoarea totala a creditelor nu este exagerata si sunt usor de returnat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro