Criteriul National

Simplu Credit – imprumuturi rapide, usor de accesat

Simplu Credit – imprumuturi rapide, usor de accesat
iunie 19
11:31 2017

Creditele de nevoi personale sunt cele mai accesate produse financiare oferite de banci si insititutii financiare nebancare – IFN. Cele mai usor de accesat dintre imprumuturile de nevoi personale sunt creditele rapide, lansate pe piata de insitutiile IFN. Aceste produse finanicare pot fi accesate online de orice persoana care  are incasari lunare constante provenite din salariu sau pensie.

Credite de nevoi personale rapide de la Simplu Credit – caracteristicie generale

Compania financiara nebancara Simplu Credit a lansat pe piata din Romania trei tipuri de credite foarte simplu de accesate: credite de nevoi personale, credite pentru achizitii rapide, credite reparatii auto.

Aceste produse finanicare pot fi accesate simplu si rapid de orice persoana majora cu venit stabil si vechime de munca, pot fi contractate si de pensionarii, dar si de persoane care au incasari lunare provenite din PFA.

Creditele de nevoi personale sunt recomandate celor care au urgente medicale, doresc sa isi achite sudiile, sau celor care doresc sa se bucure de o vacanta meritata.  Aceste produse financiare se obtin cu numar minim de documente, iar deplasare la sediul companiei nu este necesara. Prin aceste imprumuturi rapide pot contracta sume maxime de 15.000 lei, toate persoanele cu varste intre 18 si 75 de ani care au venituri lunare minime de 650 lei.

Credite de nevoi personale  – costrui, metode de rambursare

Pentru a intra in posesia unui impumut de nevoi personale de la Simplu Credit, solicitantii trebuie sa intre pe pagina de internet a comapniei si sa completeze un formular de solicitare apoi intregul proces de creditare se desfasoara rapid, usor si confortabil pentru utilizator. Solicitantul este conectat de un operator al companiei, se creaza un cont de client si sunt oferite cateva date de identificare ( adresa, loc de munca, cont bancar, extract de cont bancar, s.a.).

Daca solicitarea este aprobata banii sunt virati in contul oferit de client. Rambursarea creditului se face la fel de confotabil pentru toate persoanele. La data scadenta trebuie sa se depuna numerar in conturile mentionate de operatorii Simplu Credit suma imprumutata si dobanda aferenta.

Creditul de nevoi personale oferit de Simlu Credit are dobanda fixa, iar valoarea DAE este calculata dupa formula aprobata de reprezentantii BNR. Trebuie stiut ca intarzierea de plata a ratelor este penalizata cu 0.4% pe zi, iar depasirea termenului de rambursare este raportata Biroului de Credite.

Imprumuturi rapide de la Simplu Credit -avantaje

Avantajele creditelor de nevoi personale de la Simplu Credit sunt multiple. In primul rand intregul prces de creditare se desfasoara rapid si confortabil, pentru client. Aceste produse financiare pot fi accesare de la birou, de pe telefonul mobil sau chiar din vacanta.Sunt aprobate la fel de rapid, clientul se poate folosi de bani in maxim 48 de ore de la solicitarea imprumutului.

Creditele rapide sunt accesibile personelor cu venturi lunare mici.  Un alt avantaj este reprezenetat de numarul mic de documente solicitat: copie a CI, adeverinta de venit si acord Birou de Credite. Dobanda si valoare DAE sunt mici, de aceea valoarea totala a creditelor nu este exagerata si sunt usor de returnat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo