Criteriul National

Simplu Credit – imprumuturi rapide, usor de accesat

Simplu Credit – imprumuturi rapide, usor de accesat
iunie 19
11:31 2017

Creditele de nevoi personale sunt cele mai accesate produse financiare oferite de banci si insititutii financiare nebancare – IFN. Cele mai usor de accesat dintre imprumuturile de nevoi personale sunt creditele rapide, lansate pe piata de insitutiile IFN. Aceste produse finanicare pot fi accesate online de orice persoana care  are incasari lunare constante provenite din salariu sau pensie.

Credite de nevoi personale rapide de la Simplu Credit – caracteristicie generale

Compania financiara nebancara Simplu Credit a lansat pe piata din Romania trei tipuri de credite foarte simplu de accesate: credite de nevoi personale, credite pentru achizitii rapide, credite reparatii auto.

Aceste produse finanicare pot fi accesate simplu si rapid de orice persoana majora cu venit stabil si vechime de munca, pot fi contractate si de pensionarii, dar si de persoane care au incasari lunare provenite din PFA.

Creditele de nevoi personale sunt recomandate celor care au urgente medicale, doresc sa isi achite sudiile, sau celor care doresc sa se bucure de o vacanta meritata.  Aceste produse financiare se obtin cu numar minim de documente, iar deplasare la sediul companiei nu este necesara. Prin aceste imprumuturi rapide pot contracta sume maxime de 15.000 lei, toate persoanele cu varste intre 18 si 75 de ani care au venituri lunare minime de 650 lei.

Credite de nevoi personale  – costrui, metode de rambursare

Pentru a intra in posesia unui impumut de nevoi personale de la Simplu Credit, solicitantii trebuie sa intre pe pagina de internet a comapniei si sa completeze un formular de solicitare apoi intregul proces de creditare se desfasoara rapid, usor si confortabil pentru utilizator. Solicitantul este conectat de un operator al companiei, se creaza un cont de client si sunt oferite cateva date de identificare ( adresa, loc de munca, cont bancar, extract de cont bancar, s.a.).

Daca solicitarea este aprobata banii sunt virati in contul oferit de client. Rambursarea creditului se face la fel de confotabil pentru toate persoanele. La data scadenta trebuie sa se depuna numerar in conturile mentionate de operatorii Simplu Credit suma imprumutata si dobanda aferenta.

Creditul de nevoi personale oferit de Simlu Credit are dobanda fixa, iar valoarea DAE este calculata dupa formula aprobata de reprezentantii BNR. Trebuie stiut ca intarzierea de plata a ratelor este penalizata cu 0.4% pe zi, iar depasirea termenului de rambursare este raportata Biroului de Credite.

Imprumuturi rapide de la Simplu Credit -avantaje

Avantajele creditelor de nevoi personale de la Simplu Credit sunt multiple. In primul rand intregul prces de creditare se desfasoara rapid si confortabil, pentru client. Aceste produse financiare pot fi accesare de la birou, de pe telefonul mobil sau chiar din vacanta.Sunt aprobate la fel de rapid, clientul se poate folosi de bani in maxim 48 de ore de la solicitarea imprumutului.

Creditele rapide sunt accesibile personelor cu venturi lunare mici.  Un alt avantaj este reprezenetat de numarul mic de documente solicitat: copie a CI, adeverinta de venit si acord Birou de Credite. Dobanda si valoare DAE sunt mici, de aceea valoarea totala a creditelor nu este exagerata si sunt usor de returnat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo