Criteriul National

Simte bucuria cu un ceas de exceptie

Simte bucuria cu un ceas de exceptie
aprilie 18
10:48 2018

Daca doresti sa achizitionezi un ceas elegant pentru tine sau doresti sa il daruiesti unui prieten drag, afla ca la Ceasmania o sa gasesti exact ceea ce ai nevoie, la preturi foarte bune. Daca nu dispui de suma necesara, poti sa iti cumperi accesoriul dorit, in rate, totul fiind la un click distanta.

Daca esti in cautare de ceasuri dama, o sa gasesti cu siguranta pe site niste produse pline de eleganta, finete si bun gust. Daca unele ceasuri barbatesti trebuie sa fie facute din materiale rezistente, iar aspectul sa fie unul sobru si elegant, ceasurile de dama trebuie sa redea cat mai multa finete, dar si o stralucire de durata.

ceas-barbatesc-ingersoll-the-delta-quartz-i02404

Tot de la Ceasmania am achizitionat si eu acum ceva timp niste ceasuri uimitoare, la preturi avantajoase. Livrarea a fost rapida, asa ca nu am asteptat niciun moment in plus si m-am bucurat pe deplin de accesoriile cumparate.

La Ceasmania pot veni toti cei care sunt in cautare de cadouri speciale, la preturi accesibile.

Daca nu stiti ce sa ii daruiti unui prieten, puteti apela cu incredere la un ceas de mana. Este un accesoriu cu stil care nu se va demoda prea curand. Pe deasupra materialele din care este facut sunt de cea mai buna calitate, menite sa reziste unor socuri sau posibile lovituri ce ar aparea in urma unei cazaturi.

nixon-a459-1890-c39-leather-rose-gold-brown-39mm-10atm

Stim cu totii ca ceasurie ofera oricarei tinute un aspect mult mai elegant, dar trebuie sa fim atenti si cum le asortam. Daca obisnuim sa mergem la petreceri in timpul serii, ceasurile din piele sunt foarte potrivite, in timp ce pentru o iesire in oras putem opta cu incredere pentru curelele din otel inoxidabil.

In concluzie, aceste accesorii ne pot completa cu succes tinuta daca vom stii sa le asortam atat cu evenimentul la care mergem, cat si cu garderoba.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu