Criteriul National

Sisteme de rafturi robuste – Rafturi de depozitare pentru paleți

Sisteme de rafturi robuste – Rafturi de depozitare pentru paleți
iulie 12
15:37 2017

În numeroase industrii depozitarea mărfurilor grele se face pe paleți iar comercializarea lor sub această formă necesită utilizarea unor rafturi speciale pentru greutăți mari. În depozitele de mărfuri sunt folosite rafturi de depozitare pentru paleți care au anumite dimensiuni adecvate pentru marfa paletizată. Cerințele pentru rafturi pentru paleți a crescut în ultimii ani, mai ales că au crescut și numărul de supermarket-uri, de depozite care au nevoie de astfel de echipamente. Producția de rafturi a crescut și ea, gama este foarte variată, materialele sunt de calitate și oferă acestora rezistență, stabilitate și durabilitate.

Gama de produse poate cuprinde rafturi care au cadrul de capacitate foarte mare, de exemplu greutatea maximă pe nivel fiind cuprinsă între 1,4 tone și 3,5 tone. Astfel de rafturi au și o serie de componente speciale și accesorii importante (cum sunt spre exemplu grilajele, cablurile și altele) care pot fi utile nevoilor celor care le utilizează în depozite și hale.

Rafturile de acest gen reprezintă o formă de stocare și organizare excelentă pentru spațiile comerciale, de exemplu pentru sortarea paleților, pentru depozitarea separată a mărfurilor care au o anumită dată de expirare, sau pentru verificarea sau monitorizarea loturilor de marfă.

Rafturi-Online - Criteriul (2)

Rafturile sunt utile pentru mărfurile supradimensionate, pentru mărfuri care sunt și voluminoase și au și greutate mare. În halele comerciale astfel de rafturi sunt foarte utile, ajută la organizarea mărfii pe compartimente dar și la folosirea optimă a spațiului. În plus, design-ul acestor rafturi este modular, interesant, modul de stocare este foarte bun, performant, iar din punct de vedere al afacerii se poate spune că sunt reduse și costurile de operare deoarece spațiul este utilizat în mod avantajos.

Dacă sunt dispuse pe culoar larg astfel de rafturi pot crea posibilitatea de acces la toți paleții. Faptul că paleții sunt depozitați în acest fel și culoarul este suficient de larg va exista loc pentru acces și nu va fi nici o problemă în manevrarea sau prezentarea lor. Structura rafturilor este foarte interesantă, platformele sunt create prin stelaje multietajate, iar culoarele create permit accesul nelimitat la paleți.

Magazinele online care comercializează rafturi de depozitare și mai ales rafturi pentru paleți se adresează îndeosebi persoanelor juridice interesate de astfel de produse. Puteți vizita acest link pentru a vă face o mai bună idee în acest sens: http://rafturionline.ro/RAFTURI-DEPOZITARE-rafturi-online_3.html.

Rafturi-Online - Criteriul (3)

Dacă se dorește o utilizare și mai bună a spațiului halei se pot alege rafturi mobile pentru paleți deoarece cu ajutorul lor se mai economisește chiar 40% din spațiul destinat pentru rafturile obișnuite, de care spuneam mai sus.

Culoarele dintre rafturi trebuie să fie destul de largi, să permită accesul rapid la orice palet, să ofere posibilitatea de a depozita sau de a prelua rapid marfa, de a răspunde imediat comenzilor care apar. Pentru manipularea paleților sunt necesare unități mobile ușor de folosit. Acestea sunt foarte utile pentru activitatea de depozitare a mărfurilor voluminoase și cu greutatea mare.

Există și rafturi Pallet Flow care permit depozitarea mărfurilor sub formă paletizată în sistemul primul intrat și ultimul ieșit, dar cele mai folosite sunt rafturile ajustabile pentru depozitarea mărfurilor paletizate deoarece se pretează pentru orice fel de produse și sunt utile în organizarea activității.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo