Criteriul National

Sisteme de rafturi robuste – Rafturi de depozitare pentru paleți

Sisteme de rafturi robuste – Rafturi de depozitare pentru paleți
iulie 12
15:37 2017

În numeroase industrii depozitarea mărfurilor grele se face pe paleți iar comercializarea lor sub această formă necesită utilizarea unor rafturi speciale pentru greutăți mari. În depozitele de mărfuri sunt folosite rafturi de depozitare pentru paleți care au anumite dimensiuni adecvate pentru marfa paletizată. Cerințele pentru rafturi pentru paleți a crescut în ultimii ani, mai ales că au crescut și numărul de supermarket-uri, de depozite care au nevoie de astfel de echipamente. Producția de rafturi a crescut și ea, gama este foarte variată, materialele sunt de calitate și oferă acestora rezistență, stabilitate și durabilitate.

Gama de produse poate cuprinde rafturi care au cadrul de capacitate foarte mare, de exemplu greutatea maximă pe nivel fiind cuprinsă între 1,4 tone și 3,5 tone. Astfel de rafturi au și o serie de componente speciale și accesorii importante (cum sunt spre exemplu grilajele, cablurile și altele) care pot fi utile nevoilor celor care le utilizează în depozite și hale.

Rafturile de acest gen reprezintă o formă de stocare și organizare excelentă pentru spațiile comerciale, de exemplu pentru sortarea paleților, pentru depozitarea separată a mărfurilor care au o anumită dată de expirare, sau pentru verificarea sau monitorizarea loturilor de marfă.

Rafturi-Online - Criteriul (2)

Rafturile sunt utile pentru mărfurile supradimensionate, pentru mărfuri care sunt și voluminoase și au și greutate mare. În halele comerciale astfel de rafturi sunt foarte utile, ajută la organizarea mărfii pe compartimente dar și la folosirea optimă a spațiului. În plus, design-ul acestor rafturi este modular, interesant, modul de stocare este foarte bun, performant, iar din punct de vedere al afacerii se poate spune că sunt reduse și costurile de operare deoarece spațiul este utilizat în mod avantajos.

Dacă sunt dispuse pe culoar larg astfel de rafturi pot crea posibilitatea de acces la toți paleții. Faptul că paleții sunt depozitați în acest fel și culoarul este suficient de larg va exista loc pentru acces și nu va fi nici o problemă în manevrarea sau prezentarea lor. Structura rafturilor este foarte interesantă, platformele sunt create prin stelaje multietajate, iar culoarele create permit accesul nelimitat la paleți.

Magazinele online care comercializează rafturi de depozitare și mai ales rafturi pentru paleți se adresează îndeosebi persoanelor juridice interesate de astfel de produse. Puteți vizita acest link pentru a vă face o mai bună idee în acest sens: http://rafturionline.ro/RAFTURI-DEPOZITARE-rafturi-online_3.html.

Rafturi-Online - Criteriul (3)

Dacă se dorește o utilizare și mai bună a spațiului halei se pot alege rafturi mobile pentru paleți deoarece cu ajutorul lor se mai economisește chiar 40% din spațiul destinat pentru rafturile obișnuite, de care spuneam mai sus.

Culoarele dintre rafturi trebuie să fie destul de largi, să permită accesul rapid la orice palet, să ofere posibilitatea de a depozita sau de a prelua rapid marfa, de a răspunde imediat comenzilor care apar. Pentru manipularea paleților sunt necesare unități mobile ușor de folosit. Acestea sunt foarte utile pentru activitatea de depozitare a mărfurilor voluminoase și cu greutatea mare.

Există și rafturi Pallet Flow care permit depozitarea mărfurilor sub formă paletizată în sistemul primul intrat și ultimul ieșit, dar cele mai folosite sunt rafturile ajustabile pentru depozitarea mărfurilor paletizate deoarece se pretează pentru orice fel de produse și sunt utile în organizarea activității.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo