Criteriul National

Sisteme de securitate pentru protejarea casei împotriva hoților

Sisteme de securitate pentru protejarea casei împotriva hoților
iulie 14
23:03 2017

Statisticile arată că evenimentele infracționale – spargerile și furturile – au crescut în ultimii ani la noi în tară și chiar în toată Europa. Acest lucru este clar și de aceea s-a produs și o creștere a vânzărilor sistemelor de securitate. Conceptul de securitate în acest secol este aplicat pe scară largă în diverse domenii, în unitățile de Stat, agențiile financiare, băncile și instituțiile culturale, etc.

Dacă intri într-un magazin sau pur și simplu te plimbi pe stradă este imposibil să nu vezi camere de supraveghere video și alarme amplasate pe case și pe tot felul de clădiri. Cu ajutorul uneia sau mai multor camere de securitate instalate în casa ta poți afla dacă ești furat când nu ești acasă, poți descoperi cine sunt spărgătorii care au sărit gardul pentru a pătrunde în curtea ta, sau cine încearcă să pătrundă în interiorul locuinței pe geam sau deschizând ușa acesteia forțat. Conform Codului Penal, furtul unui bun din casă reprezintă o infracțiune, în schimb furtul unor fructe din pomul vecinului se consideră contravenție.

Pentru prevenirea atacurilor de acest gen la domiciliu, specialiștii sfătuiesc locatarii să investească în sisteme de securitate (în achiziționarea lor împreună cu vecinii). De exemplu la bloc se pot monta interfoane și se poate instala o cameră video la intrare. Cei care stau la casă pot cumpăra o cameră video împreună cu un vecin, iar echipamentul va fi astfel poziționat încât să permită supravegherea ambelor case (prețul pentru achiziția și serviciul de instalare fiind mai mic). De asemenea un câine de pază poate fi util întotdeauna la casa omului.

Criteriul - SEKU (2)

Chiar dacă aveți gardul înalt și poarta batantă sau culisantă, cu închidere electronică, nu este bine să lăsați casa deschisă sau ușa de la garaj descuiată când nu sunteți acasă. Dacă aveți copii este bine să-i învățați să fie curajoși, să ceară ajutor la organele de poliție, să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor și să știe să iasă dintr-o situație periculoasă.

Dacă dorești sisteme de monitorizare permanentă a locuinței tale, trebuie să știi că cele mai bune sunt echipamentele IP deoarece înregistrează și transmit imaginile clar, acestea fiind de bună calitate, oferă numeroase detalii care contează în cazul unei situații de furt. Astfel de imagini pot fi foarte bune chiar dacă sunt înregistrate noaptea deoarece un astfel de echipament are și cameră cu infraroșu. Dacă sistemele de camere video IP sunt prea scumpe pentru a le achiziționa, poți opta pe varianta mai puțin costisitoare oferită de camerele de tehnologie analogică și astfel vei avea un echipament mai ieftin și care să transmită imaginile pe dispozitivul DVR de monitorizare, dar cu mai puține detalii, deci la un nivel de performanță mai scăzut ca sistemele de care spuneam inițial.

Seku.ro oferă astfel de sisteme de securitate video, sisteme de supraveghere analogică și camere IP, kituri supraveghere CCTV, kituri antiefracție, sisteme de alarmă și accesorii, dispozitive de spionaj, accesorii de supraveghere, amortizoare, magneți, yale, porți, bariere și alte sisteme mecanice, cititoare, biometrice, centrale de control, sisteme de videointerfonie și audiointerfonie, sisteme de apel și accesorii pentru interfoane, detectoare de fum și incendii, produse de IT&C (Switch-uri și Hard Disk-uri). Comanda se face pe site, consultanța este gratuită, se oferă garanție produselor, transportul este gratis, există și posibilitatea de a returna produsele în termen de 30 de zile.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo