Criteriul National

Sisteme de securitate pentru protejarea casei împotriva hoților

Sisteme de securitate pentru protejarea casei împotriva hoților
iulie 14
23:03 2017

Statisticile arată că evenimentele infracționale – spargerile și furturile – au crescut în ultimii ani la noi în tară și chiar în toată Europa. Acest lucru este clar și de aceea s-a produs și o creștere a vânzărilor sistemelor de securitate. Conceptul de securitate în acest secol este aplicat pe scară largă în diverse domenii, în unitățile de Stat, agențiile financiare, băncile și instituțiile culturale, etc.

Dacă intri într-un magazin sau pur și simplu te plimbi pe stradă este imposibil să nu vezi camere de supraveghere video și alarme amplasate pe case și pe tot felul de clădiri. Cu ajutorul uneia sau mai multor camere de securitate instalate în casa ta poți afla dacă ești furat când nu ești acasă, poți descoperi cine sunt spărgătorii care au sărit gardul pentru a pătrunde în curtea ta, sau cine încearcă să pătrundă în interiorul locuinței pe geam sau deschizând ușa acesteia forțat. Conform Codului Penal, furtul unui bun din casă reprezintă o infracțiune, în schimb furtul unor fructe din pomul vecinului se consideră contravenție.

Pentru prevenirea atacurilor de acest gen la domiciliu, specialiștii sfătuiesc locatarii să investească în sisteme de securitate (în achiziționarea lor împreună cu vecinii). De exemplu la bloc se pot monta interfoane și se poate instala o cameră video la intrare. Cei care stau la casă pot cumpăra o cameră video împreună cu un vecin, iar echipamentul va fi astfel poziționat încât să permită supravegherea ambelor case (prețul pentru achiziția și serviciul de instalare fiind mai mic). De asemenea un câine de pază poate fi util întotdeauna la casa omului.

Criteriul - SEKU (2)

Chiar dacă aveți gardul înalt și poarta batantă sau culisantă, cu închidere electronică, nu este bine să lăsați casa deschisă sau ușa de la garaj descuiată când nu sunteți acasă. Dacă aveți copii este bine să-i învățați să fie curajoși, să ceară ajutor la organele de poliție, să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor și să știe să iasă dintr-o situație periculoasă.

Dacă dorești sisteme de monitorizare permanentă a locuinței tale, trebuie să știi că cele mai bune sunt echipamentele IP deoarece înregistrează și transmit imaginile clar, acestea fiind de bună calitate, oferă numeroase detalii care contează în cazul unei situații de furt. Astfel de imagini pot fi foarte bune chiar dacă sunt înregistrate noaptea deoarece un astfel de echipament are și cameră cu infraroșu. Dacă sistemele de camere video IP sunt prea scumpe pentru a le achiziționa, poți opta pe varianta mai puțin costisitoare oferită de camerele de tehnologie analogică și astfel vei avea un echipament mai ieftin și care să transmită imaginile pe dispozitivul DVR de monitorizare, dar cu mai puține detalii, deci la un nivel de performanță mai scăzut ca sistemele de care spuneam inițial.

Seku.ro oferă astfel de sisteme de securitate video, sisteme de supraveghere analogică și camere IP, kituri supraveghere CCTV, kituri antiefracție, sisteme de alarmă și accesorii, dispozitive de spionaj, accesorii de supraveghere, amortizoare, magneți, yale, porți, bariere și alte sisteme mecanice, cititoare, biometrice, centrale de control, sisteme de videointerfonie și audiointerfonie, sisteme de apel și accesorii pentru interfoane, detectoare de fum și incendii, produse de IT&C (Switch-uri și Hard Disk-uri). Comanda se face pe site, consultanța este gratuită, se oferă garanție produselor, transportul este gratis, există și posibilitatea de a returna produsele în termen de 30 de zile.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro