Criteriul National

Sisteme și pompe pentru apă uzată

Sisteme și pompe pentru apă uzată
aprilie 12
12:37 2017

Curățarea și igienizarea unui sistem de vehiculare a apei este esențială! Echipa de experți în pompe pentru apa murdara sau uzată de la Soluții Pompare Fluide vă stă la dispoziție și vă va ajuta cu o expertiză completă în domeniu.

Noul magazin site oferă pompe și grupuri de pompe:logo solutii pompare crop

cu tocător pentru fose

– mixere

– cu aerator

– cu rotor vortex, supervortex, unicanal și semi-deschis

– tablouri de comandă.

Cele mai importatente criterii atunci când achiziționezi o pompă pentru apa murdara sunt:

  1. Debitul pompei este un criteriu foarte important deoarece prin intermediul acestuia poate fi aflat timpul necesar eliminarii apei. Avand in vedere acest lucru recomandăm achiziționarea unei pompe cu un debit cat mai mare.
  2. În stransă legatură cu debitul se afla presiunea, un alt criteriu important. La fel ca si in cazul debitului si presiunea trebuie sa fie cat mai mare.
  3. În cazul in care pompa de apa achizitionata va fi utilizata foarte des, consumul de energie reprezinta un criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii unei astfel de pompe. In acest sens recomandăm achiziționarea ultimelor modele deoarece acestea au un consum redus de energie.

Te așteptăm pe magazinul nostru online dedicat apei uzate https://www.solutiipomparefluide.ro/15-apa-uzata

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo