Criteriul National

Sistemele de supraveghere video, pentru siguranta familiei tale

Sistemele de supraveghere video, pentru siguranta familiei tale
septembrie 20
09:41 2016

Fie ca pleci 10 minute de-acasa, fie ca esti plecat doua sau mai multe saptamani, cu siguranta iti doresti ca familia ta si bunurile tale sa fie in siguranta acasa. Daca vei achizitiona un sistem de supraveghere video, vei avea posibilitatea de a fi notificat de fiecare data cand ceva ciudat se intampla acasa in absenta ta. In acelasi timp, poti beneficia de sprijinul unui astfel de echipament in caz de izbucnire a unui incendiu, in neplacuta situatie a unei inundatii sau daca exista scurgeri de gaze care pot reprezenta un pericol real. Cele mai bune sisteme de supraveghere video te pot proteja de asemenea in intimitatea casei tale impotriva pericolelor uriase reprezentate de infractori si criminali, care in anumite aspecte pot fi si mai neplacute decat orice alta situatie enumerata mai sus. Simpla idee ca un raufacator poate intra in casele oamenilor si poate sustrage diverse bunuri ii face ce proprietari sa-si simta violata intimitatea. Iar daca se intampla ca acestia sa fie acasa in timp ce raufacatorul ataca, atunci riscul esti chiar si mai mare.

Chiar daca nu este nimeni acasa, atunci cand un infractor patrunde in interior copiii dumneavoastra se pot simti afectati de ideea ca cineva si-a permis sa calce in locul unde ei ar trebui sa se simta cel mai sigur. Numerosi experti psihoterapeuti au ajuns la concluzia ca un copil se poate simti traumatizat de astfel de situatii si pot declansa adevarate boli psihice ca urmare a unor astfel de evenimente neplacute, chiar daca nu au fost direct implicati in posibilul jaf al locuintei in care de regula stau. Pana la urma, trebuie sa recunoastem ca aceasta idee nu este deloc departe de adevar, pentru ca nu doar copiii se pot simti afectati de aceasta idee ci si un adult care realizeaza ca intimitatea a fost incalcata si ca locatia respectiva este un loc mai putin sigur decat credea el. Luand atitudine si incercand sa evitam astfel de situatii neplacute, solutia cea mai la indemana, cea mai practica si chiar cea mai accesibila este un kit de supraveghere video ale carui costuri de achizitie si ulterior instalare sunt cu mult mai mici decat eventualele pagube produse de infractori atat financiar, cat si la nivel uman.

Toate sistemele de supraveghere iti pot oferi un minim de siguranta odata ce le vei instala intr-o locatie. Dar exista anumite sisteme de securitate care iti ofera mult mai multa siguranta in intimitatea propriei locuinte, iar noi am gasit pentru dumneavoastra trei dintre acestea. Am incercat sa analizam raportul calitate-pret al fiecarora precum si caracteristicile pe care aceste echipamente le propun in folosul dumneavoastra. Dupa calculele noastre, aceste trei sisteme de supraveghere intalnite pe site-ul rocamere.net se ridica la nivelul asteptarilor si reprezinta cele mai bune solutii pentru protectia unei case. Am mizat si pe popularitatea si experienta sursei care propune aceste echipamente de monitorizare si am aflat ca rocamere.net este un brand vechi in Romania, cu mai bine de sapte ani de experienta pe piata de supraveghere din tara noasra. Atunci cand cauti sisteme de supraveghere video de calitate pe care sa te poti baza mai mult timp este foarte important sa mizezi pe achizitionarea lor de la o companie de prestigiu care iti poate asigura foarte multe detalii importante: de la siguranta si incredere, pana la produse de calitate, preturi decente si realiste, dar si colaborare continua chiar si dupa achizitionarea sistemului de securitate. Cele trei sisteme de supraveghere asupra carora noi ne-am oprit pentru protectia unei locuinte sunt urmatoarele:

  1. Sistem de supraveghere cu 4 camere de exterior AHD cu 36 leduri infrarosu si 1200 linii tv plus dvr ADP-304

Un kit de supraveghere format din 4 camere de securitate de tip Analog High Definition cu rezolutie de 1200 de linii TV, lentila fixa de 3.6 mm si 36 de bucati de leduri infrarosu pentru distante de maxim 30 de metri. Acest sistem costa putin sub 900 de lei si va poate asigura locuinta atat in interior cat si in exterior. Mizeaza pe un dvr ADP304 de ultima generatie capabil sa asigure vizualizarea imaginilor in timp real prin internet, ceea ce constituie un foarte mare avantaj pentru ca va puteti supraveghea locuinta chiar daca sunteti intr-un alt oras sau o alta tara. Cele 4 camere de supraveghere asigura imagini foarte bune pe timp de zi, dar si pe timp de noapte, iar dupa lasarea intunericului au nevoie de un minim de iliminare de 0,001 lux pentru a garanta surprinderea oricaror detalii pe distante ce nu trebuie sa depaseasca 30 de metri. Sistemul poate reda asa cum spuneam imagini in timp real la o rezolutie maxima de 960p si va ofera sansa de a va monitoriza de la distanta sistemul, indiferent unde v-ati afla. Este pretabil pentru apartamente, dar mai ales pentru case si vile.

  1. Sistem de supraveghere Full HD cu 2 camere pentru interior de tip antivandal varifocale si 2 camere pentru exterior AHD

Un echipament de monitorizare impresionant pentru aproximativ 1000 de lei care foloseste camere de supraveghere cu rezolutii exceptionale in format AHD plus lentile varifocale de 2.8-12mm. Sistemul include doua camere video de interior de tip dome antivandal, imposibil de distrus de catre infractori, dar si doua camere de exterior cu 36 de bucati de leduri infrarosu si rezolutie 1500 de linii Tv care pot acoperi distante de 30 de metri si uneori chiar mai mari pe timp de noapte. Kitul de supraveghere poate fi conectat prin cablu la un router, si astfel fluxul video poate fi accesat prin internet de orice dispozitiv, indiferent ca este mobil sau fix ( computer, laptop). Acest sistem este pretabil pentru locuinte precum vile sau proprietati cu spatii mai mari de gestionat.

  1. Kit sistem de supraveghere mixt cu 2 camere video de tip dome antivandal pentru interior si exterior si DVR hybrid ADP-304 realtime

Cu un pret exceptional (sub 600 de lei) acest sistem cu doua camere de tip dome antivandal este o garantie ca proprietatea dumneavoastra nu va fi atacata de infractori. Camerele video sunt foarte rezistente si nu pot fi deteriorate de catre infractori datorita materialului lor puternic si statutului antivandal. Au rezolutii de 1200 de linii TV, ceea ce va garanteaza imagini foarte bune atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii. Pot acoperi maxim 20 de metri ca distanta de vizualizare si sunt dotate cu 24 de leduri infrarosu. Si acest sistem poate fi urmarit in timp real si de la distanta prin internet, astfel ca veti putea fi in permanenta legatura cu locuinta dumneavoastra, chiar daca nu sunteti acasa. Sistemul de supraveghere este pretabil pentru apartamente.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro