Criteriul National

Sistemul delivery va face vacanta mai frumoasa!

Sistemul delivery va face vacanta mai frumoasa!
august 08
14:59 2020

pizza

Este minunat sa aveti posibilitatea sa stari la plaja si sa vina mancarea calda adusa de un serviciu de delivery de incredere. Sistemul delivery eforie nord este o noutate binevenita pentru cei obisnuiti sa manance preparate precum pizza, burgeri, souvlaki sau meniuri grill.

Avand in vedere noile legi care prevad sigurata cetatenilor pentru a nu contracta virusul Covid 19, restaurantul La Famiglia a venit cu initiativa de a face o pagina web pentru livrare pizza Eforie Nord cu accces usor, fie telefonic sau virtual.

Pofticiosii pot sa isi aleaga online meniul dorit, iar mancarea va ajunge in cel mai scurt timp pe mesele lor, dar cel mai important va ajunge in siguranta.

De ce este avantajos sa comanzi mancare?

Unul dintre avantajele principale ale serviciilor de livrare a alimentelor este varietatea pe care o pot oferi. Exista, de asemenea, un numar foarte mare de servicii de livrare a alimentelor pe care le puteti alege. Diferite tipuri de alimente, cum ar fi prajituri, legume si feluri principale sunt disponibile. Restaurantele exotice si restaurantele chinezesti au adesea si servicii de livrare. Insa nimic nu se compara cu o pizza.

Un alt beneficiu al utilizarii serviciilor de livrare eforiedelivery.ro a alimentelor este economisirea timpului. Nu toti avem timp sa gatim si sa ne pregatim propria mancare. Persoanele care nu au mult timp liber vor beneficia cu siguranta foarte mult de serviciile de livrare a alimentelor. Ganditi-va la lucrurile pe care le puteti face in timpul pe care il puteti salva.

Oamenii sunt adesea ingrijorati de problemele de sanatate care insotesc serviciile de livrare a alimentelor. Unele dintre aceste probleme sunt justificate, altele insa nu. Multi sunt de parere ca serviciile de livrare a alimentelor sunt nesanatoase. In ciuda a ceea ce ar putea crede acesti oameni, multe optiuni de livrare a alimentelor sunt de fapt bune pentru sanatatea noastra. Exista servicii de livrare care ofera alimente proaspete si cu continut scazut de grasimi, care nu vor afecta stilul de viata sanatos al celui care comanda.

Comandand mancare online, ne permite sa evitam sa iesim la restaurante in timpul unor perioade neplacut sau cand vremea nu o permite. Vremea rea poate fi suparatoare pentru veniturile unui restaurant. Clientii prefera adesea sa ramana in interior pentru a evita vremea rea, iar restaurantele ar ramane adesea mai goale decat de obicei din cauza lipsei clientilor. Dezvoltarea serviciilor de livrare a alimentelor la domiciliu a permis restaurantelor si clientilor sa se conecteze chiar si atunci cand se confrunta cu vreme nefavorabila. Restaurantele pot face afaceri stabile, iar clientii sunt bine hraniti.

In concluzie, cresterea serviciilor moderne de livrare a alimentelor ne-a adus o multime de avantaje precum comoditati, mai multe optiuni alimentare. In general, serviciul de livrare a alimentelor asigura consumatorilor sai ca acestia vor livra si pregati comanda, si aceasta va ajunge la mainile voastre, calda si proaspeta, ceea ce va va scuti de multe probleme si va va economisi timpul.

In aceasta perioada dificila cel mai sigur este sa alegeti serviciul livrare mancare eforie nord pentru a beneficia de mancare proaspata si sigura. Comanda aici cele mai bune pizza din Eforie!

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul