Criteriul National

SITUATIA RAMANE EXPLOZIVA LA POLITIA ORASULUI BAICOI/Dosare fabricate?

SITUATIA RAMANE EXPLOZIVA LA POLITIA ORASULUI BAICOI/Dosare fabricate?
iunie 17
23:31 2022

Incisiv de Prahova a dezvaluit, in mai multe articole, ATENTIONARI DESPRE ILEGALITATI GRAVE LA POLITIA BAICOI, prin care se tragea un semnal de alarma cu privire la situatia din politia orasului Baicoi.
Controalele „demarate” au relevat ca totul este in regula in aceasta unitate a M.A.I, in fapt fiind controale ale fostelor conduceri IPJ Prahova si Control Intren care au avut ca scop final protejarea si „albirea” comisarui şef de poliţie Mihai Sebastian Zăbavă. Speram ca noile conduceri sa nu mearga pe acelasi principiu: de acoperire si „albire”!
Va prezentam acum doar o „sesizare” primita pe adresa redactiei, cu specificatia ca redactia noastra va demara investigatii complexe pentru verificarea, confirmarea si/sau infirmarea celor expuse.
Daca aspectele se confirma ar fi un aspect foarte grav deoarece numele mentionat de petent a fost dezvaluit de catre noi in investigatiile publicate de redactia Incisiv de Prahova cu privire la comisarul şef de poliţie Mihai Sebastian Zăbavă si musamalizate de fostele conduceri IPJ Prahova si Control Intren.
„In anul 2017 acest renumit bătăuș de copii care din păcate activează că și agent de poliție în orașul Băicoi, mi-a deschis un dosar penal pentru refuz de prerevale probe biologice, nimic de zis, am greșit, dar totodată m-a prostit in așa fel de îmi vine să mă bat singur!
Sa va povestesc: in 15 aprilie 2017 (o zi înainte de Pastele 2017) mă sună acest agent de poliție, sa mă prezint la mașină care era parcată pe str principala cu anunț de vânzare,mașina era acolo de aprox 10 zile.
Eram in curte,însoțit de sotie, mama, făceam curățenie de primăvară în curte-gradina,timp in care am consumat câteva beri de-a lungul zilei, totul s-a întâmplat în jurul orelor 18.00,mă sună, se prezintă și îmi spune sa mă prezint până la autoturism.
Mă duc la mașină,cu gând că s a întâmplat ceva, ajuns acolo, aprox 300 metrii distanta de domiciliu, îmi spune sa mut mașină că au sesizare că o țin de mult timp parcată (in acel loc nu domiciliază nimeni) vorbindu-mi frumos,de m-a convins instantaneu că nu se poate întâmpla nimic..o mut, aprox 60 metrii mai in fata, și el din urmă pornește girofarul și vine in spatele meu unde am parcat mașina după ce am mutat-o, a coborât direct cu alcooltest-ul in mana,0.76mg:))
M-a prostit ca pe un copil milițianul..bineînțeles, scandal, injurii, degeaba că mi-a deschis dosar penal!
Zilele acestea am primit rechizitoriu acasă precum am fost trimis în judecată,după 5 ani și 1 luna..in p.v din rechizitoriu, dânsul a specificat că m-a alergat, că era să lovesc autospeciala,aprox 2 km s-a ținut după mine,etc!este trecut un martor care nu a fost de față, el este martorul de serviciu al miliției în oraș..in filmarea video de la magazinul alimentar in fața căruia am parcat mașina, se vad alți doi martori, eu, agentul și un coleg de la locală, care aceștia nu exista in p.v, bineînțeles că avocatul o sa ii cheme in instanță pentru a spune că totul s-a întâmplat acolo, nicidecum la 2 km distanta și că nu m-a alergat cum a specificat el, aceste aspecte le poate demonstra atât soția cât și mama, am plecat de acasă după ce m-a sunat și m-am întors după două ore: că am stat cu miliția pe la spital pentru probe biologice, deci nicidecum că dânsul m-a alergat din centrul orașului!
Ajungandu-l blestemele, anul trecut și el a călcat un băiat pe trecere de pietoni rupandu-i ambele picioare, are dosar pe rol pentru vătămare corporală din culpa, căutați-l pe infoportal,și dacă doriți vă puteți interesa cum el lucrează că milițian dar și că agent de vânzări pentru depozitul Syrano din Băicoi, conducând autovehicule cu toate că are dosarul pe rol pentru regimul rutier..va pot depune rechizitoriul să vedeți p.v pe care l-a întocmit martorul care l-a chemat de la serviciu: exact așa scrie”.
„Din anul 2012 nu pot redobândii dreptul de conducere, poliția Băicoi mi-a deschis 7 dosare penale din oficiu (așa se arată în rechizitoriu) in care am tot avut dreptul de conducere suspendat până la finalizare, toate acestea au fost clasate în 2018,in aceasta perioadă 2012-1018 nu am avut drept de conducere..
In data de 15:04:2017, agent Fenic Texanul m-a prostit că pe un copil sa mut mașină aprox 60 metri,după a venit cu gilofarele pornite după mine și bineînțeles că mi-a deschis dosar penal!
Luna aceasta, după 5 ani..am primit rechizitoriul la domiciliu, in care el Fenic are un martor fals, in care se arată că l-am chemat din timpul serviciului, eu am proba camera video de la magazinul unde am mutat mașină, in care se arată că am oprit, nu aveam viteza cum a specificat dânsul in p.v și că m-am urmărit aprox 2 km până am oprit, plus că pe imagini se vad doi martori care erau la magazin, dar dânsul nu i-a trecut ca martori tocmai pentru nu a declara faptul că mașina era parcată în proximitatea locului și el m-a chemat sa mut mașină, nicidecum că am fost alergat!
Acești martori or sa vina in instanță, pe sa declare tot ce s-au întâmplat, doresc sa ii știe tot județul, sa ii fac de râs cat de penibili sunt,cum fac abuz în serviciu,mai ales rangerul texan Fenic bătăușul de copii”! Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul SITUATIA RAMANE EXPLOZIVA LA POLITIA ORASULUI BAICOI/Dosare fabricate? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul