Criteriul National

Smartwatch-urile iUni, variante accesibile pentru pasionatii de calitate

Smartwatch-urile iUni, variante accesibile pentru pasionatii de calitate
martie 14
14:57 2016

samsung-smart-watchCeasurile inteligente au devenit accesorii aproape nelipsite pentru oamenii activi. In domeniul smartwatch-urilor producatorii sunt intr-o competitie continuua. Acestea trebuie sa arate bine, sa posede baterii bune cu autonomie sporita, sa semene cat mai mult cu ceasurile reale, sa fie inzestrate cu functii cat mai speciale. Ceasurile „smartwatch iUni” nu mai sunt simple gadgeturi destinate persoanelor pasionate de noutati, ci au devenit produse utile care reusesc prin calitate, standarde si design sa se faca aproape indispensabile.

Smartwatch-ul iUni GT08, este unul dintre modele care te surprind de la prima vedere. Are un pret mai mult decat rezonabil si numeroase functii impresionante. Chiar daca pretul ceasului inteligent este mic, este confectionat din materiale de buna calitate, cureaua este din silcon rezistent si se asaza foarte confortabil pe mana. Este prevazut cu ecran tactil de 1,54 inch si are o rezolutie de 240X240 pixeli. Are memorie de 64 MB ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card pana la 32 GB.

iUni GT08 are numeroase functii practice, poate fi utilizat ca telecomanda pentru smartphone-ul tau datorita conexiunii bluetooth sau chiar ca mini telefon mobil, prin introducerea Mirco SIM-ului. Capacitatea bateriei este buna, iar camera foto cu o rezolutie de 1.3 megapixeli poate capta imagini impresionante. Agenda Smartwatch-ului iUni GT08 este generoasa si poate cuprinde pana la 500 de contacte. Poate fi usor sincronizat cu telefonul mobil si poate primi date de pe acesta. De pe Smartwatch-ul iUni GT08 poate fi redata muzica preferata, este prevazut cu alarma pentru apeluri nepreluate, poate apela contactele din agenda, afiseaza numerele celor ce te-au contactat.

Este cum am mai precizat un produs cu numeroase functii speciale la un pret mai mult decat aceesibil.

Un alt smartwatch ce poate fi confundat foarte usor cu un ceas sport clasic este modelul iUni S30, prevazut cu bluetooth si conectare la dispozitivul mobil cu Android. Si in cazul acestuia se poate observa bratara eleganta, reglabila confectionata din silicon rezistent. Cadanul este incadrat perfect cu maginile de culoare argintii, pe acesta poate fi sesizata discret camera foto de 1,3 MP. Dispaly-ul este tactil si are dimensiuni generoase de 1,5 inch. Rezolutia este buna de 240X240 pixeli iar memoria ceasului inteligent poate fi extinsa pana la 32 GB.

Functiile aceastuia sunt numeroase: Cronometru, Temporizator, Agenda, Vreme, Setari, Notificari, Pedometru dar poate fi utilizat ca aparat foto, dispozitiv audio, agenda. Are incorporata functia speciala „anti-pierdere” de detectate a dispozitivului mobil cu care este sincronizat. Alte functii care ruleaza excelent pe Smartwatch-ul iUni S30 sunt cele de primire si initiere apeluri, sincronizare a mesajelor.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul