Criteriul National

Smartwatch-urile iUni, variante accesibile pentru pasionatii de calitate

Smartwatch-urile iUni, variante accesibile pentru pasionatii de calitate
martie 14
14:57 2016

samsung-smart-watchCeasurile inteligente au devenit accesorii aproape nelipsite pentru oamenii activi. In domeniul smartwatch-urilor producatorii sunt intr-o competitie continuua. Acestea trebuie sa arate bine, sa posede baterii bune cu autonomie sporita, sa semene cat mai mult cu ceasurile reale, sa fie inzestrate cu functii cat mai speciale. Ceasurile „smartwatch iUni” nu mai sunt simple gadgeturi destinate persoanelor pasionate de noutati, ci au devenit produse utile care reusesc prin calitate, standarde si design sa se faca aproape indispensabile.

Smartwatch-ul iUni GT08, este unul dintre modele care te surprind de la prima vedere. Are un pret mai mult decat rezonabil si numeroase functii impresionante. Chiar daca pretul ceasului inteligent este mic, este confectionat din materiale de buna calitate, cureaua este din silcon rezistent si se asaza foarte confortabil pe mana. Este prevazut cu ecran tactil de 1,54 inch si are o rezolutie de 240X240 pixeli. Are memorie de 64 MB ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card pana la 32 GB.

iUni GT08 are numeroase functii practice, poate fi utilizat ca telecomanda pentru smartphone-ul tau datorita conexiunii bluetooth sau chiar ca mini telefon mobil, prin introducerea Mirco SIM-ului. Capacitatea bateriei este buna, iar camera foto cu o rezolutie de 1.3 megapixeli poate capta imagini impresionante. Agenda Smartwatch-ului iUni GT08 este generoasa si poate cuprinde pana la 500 de contacte. Poate fi usor sincronizat cu telefonul mobil si poate primi date de pe acesta. De pe Smartwatch-ul iUni GT08 poate fi redata muzica preferata, este prevazut cu alarma pentru apeluri nepreluate, poate apela contactele din agenda, afiseaza numerele celor ce te-au contactat.

Este cum am mai precizat un produs cu numeroase functii speciale la un pret mai mult decat aceesibil.

Un alt smartwatch ce poate fi confundat foarte usor cu un ceas sport clasic este modelul iUni S30, prevazut cu bluetooth si conectare la dispozitivul mobil cu Android. Si in cazul acestuia se poate observa bratara eleganta, reglabila confectionata din silicon rezistent. Cadanul este incadrat perfect cu maginile de culoare argintii, pe acesta poate fi sesizata discret camera foto de 1,3 MP. Dispaly-ul este tactil si are dimensiuni generoase de 1,5 inch. Rezolutia este buna de 240X240 pixeli iar memoria ceasului inteligent poate fi extinsa pana la 32 GB.

Functiile aceastuia sunt numeroase: Cronometru, Temporizator, Agenda, Vreme, Setari, Notificari, Pedometru dar poate fi utilizat ca aparat foto, dispozitiv audio, agenda. Are incorporata functia speciala „anti-pierdere” de detectate a dispozitivului mobil cu care este sincronizat. Alte functii care ruleaza excelent pe Smartwatch-ul iUni S30 sunt cele de primire si initiere apeluri, sincronizare a mesajelor.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo