Criteriul National

Smartwatch-urile iUni, variante accesibile pentru pasionatii de calitate

Smartwatch-urile iUni, variante accesibile pentru pasionatii de calitate
martie 14
14:57 2016

samsung-smart-watchCeasurile inteligente au devenit accesorii aproape nelipsite pentru oamenii activi. In domeniul smartwatch-urilor producatorii sunt intr-o competitie continuua. Acestea trebuie sa arate bine, sa posede baterii bune cu autonomie sporita, sa semene cat mai mult cu ceasurile reale, sa fie inzestrate cu functii cat mai speciale. Ceasurile „smartwatch iUni” nu mai sunt simple gadgeturi destinate persoanelor pasionate de noutati, ci au devenit produse utile care reusesc prin calitate, standarde si design sa se faca aproape indispensabile.

Smartwatch-ul iUni GT08, este unul dintre modele care te surprind de la prima vedere. Are un pret mai mult decat rezonabil si numeroase functii impresionante. Chiar daca pretul ceasului inteligent este mic, este confectionat din materiale de buna calitate, cureaua este din silcon rezistent si se asaza foarte confortabil pe mana. Este prevazut cu ecran tactil de 1,54 inch si are o rezolutie de 240X240 pixeli. Are memorie de 64 MB ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card pana la 32 GB.

iUni GT08 are numeroase functii practice, poate fi utilizat ca telecomanda pentru smartphone-ul tau datorita conexiunii bluetooth sau chiar ca mini telefon mobil, prin introducerea Mirco SIM-ului. Capacitatea bateriei este buna, iar camera foto cu o rezolutie de 1.3 megapixeli poate capta imagini impresionante. Agenda Smartwatch-ului iUni GT08 este generoasa si poate cuprinde pana la 500 de contacte. Poate fi usor sincronizat cu telefonul mobil si poate primi date de pe acesta. De pe Smartwatch-ul iUni GT08 poate fi redata muzica preferata, este prevazut cu alarma pentru apeluri nepreluate, poate apela contactele din agenda, afiseaza numerele celor ce te-au contactat.

Este cum am mai precizat un produs cu numeroase functii speciale la un pret mai mult decat aceesibil.

Un alt smartwatch ce poate fi confundat foarte usor cu un ceas sport clasic este modelul iUni S30, prevazut cu bluetooth si conectare la dispozitivul mobil cu Android. Si in cazul acestuia se poate observa bratara eleganta, reglabila confectionata din silicon rezistent. Cadanul este incadrat perfect cu maginile de culoare argintii, pe acesta poate fi sesizata discret camera foto de 1,3 MP. Dispaly-ul este tactil si are dimensiuni generoase de 1,5 inch. Rezolutia este buna de 240X240 pixeli iar memoria ceasului inteligent poate fi extinsa pana la 32 GB.

Functiile aceastuia sunt numeroase: Cronometru, Temporizator, Agenda, Vreme, Setari, Notificari, Pedometru dar poate fi utilizat ca aparat foto, dispozitiv audio, agenda. Are incorporata functia speciala „anti-pierdere” de detectate a dispozitivului mobil cu care este sincronizat. Alte functii care ruleaza excelent pe Smartwatch-ul iUni S30 sunt cele de primire si initiere apeluri, sincronizare a mesajelor.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo