Criteriul National

SOCANT! Abuzuri ale Politiei comunitare comise in Bucuresti!

iunie 15
06:38 2015

       Ne sunt ucisi copiii! 

Fiecare copil roman este copilul ROMANIEI!
Cum ne aparam copiii, pe noi, natura si tara de acesti „catei”  ce-i protejeaza pe toti nenorocitii de la „butoanele guvernarii”?

 Ei sunt vinovatii care dirijeaza astfel de actiuni!
Cei care se rotesc ei intre ei de 25 de ani, ne-au transformat viata in calvar!

incident-armat-politist

Incident incredibil petrecut in Bucuresti pe data de 13 iunie 2015.
Un grup de tineri se intorceau de la Piata Universitatii unde avusese loc un eveniment organizat in memoria victimelor mineriadelor si a evenimentelor tragice din 13 – 15 iunie 1990. Cand au fost opriti spre legitimare de o patrula mobila de politisti comunitari, tinerii au reactionat cerand ca si patrula sa se legitimeze si de aici au aparut scantei, pe fondul nervozitatii si tensiunii acumulate intre protestatari si oamenii legii. Politistul comunitar a scos pistolul si a tras….

 

Oare de ce se numește această instituție asa-„Poliție”?

„Siguranta si Incredere”…

Poate ca numele lor ar trebui sa ne inspire aceste valori!

Insa, atunci cand se intampla asemenea abuzuri un sentiment combinat de repulise si de greata ne incearca…

Oare am ajuns sa traim intr-un stat dominat de ei?
Intr-un stat in care se investste doar in ACESTE INSTITUTII PENTRU A SE APARA O ANUMITA CLASA de „privilegiati”?
Si, observ ca am ajuns extrem de rau!
In ceea ce priveste „evolutia” aceasta abrupta a gardienii publici polițiști, tupeul și îngâmfarea lor depășește orice limite.
Si acest lucru s-a observat si in acest caz…
Ce căuta acel individ neanderthalian cu pistol, fie el cu gaz sau cauciuc?
Unde anume se mentioneaza faptul prevazut de lege ce conferă „gardienilor publici” dreptul de a să purta ‘la voie” arme neletale în timpul serviciului?
Nu au pregătirea necesară și pentru forțele de ordine se fac programe speciale de antrenament în situați de „crowd control”.
Acest individ trebuie judecat pentru tentativă de omor pentru că nu a fost in legitimă apărare și a tras de la câțiva centimetri în cap.
Mai mult decat atat acest individ, acest salbatic necizelat, acest specimen infect trebuie cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, unde este clar scris în ce condiții se pot folosi armele neletale.
În final, trebuie desfințată instituția „Poliției Locale” și acei oameni mutați să păzească parcările și să verifice tichetele!
Atâta timp cât această instituție funcționează ea dă naștere la abuzuri și anomalii și în plus de asta aduce grave prejudicii organelor Ministerul Administrației și Internelor!
Dovada o puteti viziona aici :
https://www.youtube.com/watch?t=177&v=VCTnnkH2Gs0
Sursa foto: Cristian Botez / Adok Victor, nasul.tv

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo