Criteriul National

SOCANT! Abuzuri ale Politiei comunitare comise in Bucuresti!

iunie 15
06:38 2015

       Ne sunt ucisi copiii! 

Fiecare copil roman este copilul ROMANIEI!
Cum ne aparam copiii, pe noi, natura si tara de acesti „catei”  ce-i protejeaza pe toti nenorocitii de la „butoanele guvernarii”?

 Ei sunt vinovatii care dirijeaza astfel de actiuni!
Cei care se rotesc ei intre ei de 25 de ani, ne-au transformat viata in calvar!

incident-armat-politist

Incident incredibil petrecut in Bucuresti pe data de 13 iunie 2015.
Un grup de tineri se intorceau de la Piata Universitatii unde avusese loc un eveniment organizat in memoria victimelor mineriadelor si a evenimentelor tragice din 13 – 15 iunie 1990. Cand au fost opriti spre legitimare de o patrula mobila de politisti comunitari, tinerii au reactionat cerand ca si patrula sa se legitimeze si de aici au aparut scantei, pe fondul nervozitatii si tensiunii acumulate intre protestatari si oamenii legii. Politistul comunitar a scos pistolul si a tras….

 

Oare de ce se numește această instituție asa-„Poliție”?

„Siguranta si Incredere”…

Poate ca numele lor ar trebui sa ne inspire aceste valori!

Insa, atunci cand se intampla asemenea abuzuri un sentiment combinat de repulise si de greata ne incearca…

Oare am ajuns sa traim intr-un stat dominat de ei?
Intr-un stat in care se investste doar in ACESTE INSTITUTII PENTRU A SE APARA O ANUMITA CLASA de „privilegiati”?
Si, observ ca am ajuns extrem de rau!
In ceea ce priveste „evolutia” aceasta abrupta a gardienii publici polițiști, tupeul și îngâmfarea lor depășește orice limite.
Si acest lucru s-a observat si in acest caz…
Ce căuta acel individ neanderthalian cu pistol, fie el cu gaz sau cauciuc?
Unde anume se mentioneaza faptul prevazut de lege ce conferă „gardienilor publici” dreptul de a să purta ‘la voie” arme neletale în timpul serviciului?
Nu au pregătirea necesară și pentru forțele de ordine se fac programe speciale de antrenament în situați de „crowd control”.
Acest individ trebuie judecat pentru tentativă de omor pentru că nu a fost in legitimă apărare și a tras de la câțiva centimetri în cap.
Mai mult decat atat acest individ, acest salbatic necizelat, acest specimen infect trebuie cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, unde este clar scris în ce condiții se pot folosi armele neletale.
În final, trebuie desfințată instituția „Poliției Locale” și acei oameni mutați să păzească parcările și să verifice tichetele!
Atâta timp cât această instituție funcționează ea dă naștere la abuzuri și anomalii și în plus de asta aduce grave prejudicii organelor Ministerul Administrației și Internelor!
Dovada o puteti viziona aici :
https://www.youtube.com/watch?t=177&v=VCTnnkH2Gs0
Sursa foto: Cristian Botez / Adok Victor, nasul.tv

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro