Criteriul National

SOCANT! Consilierul Palada injura pe jurnalisti ca la usa cortului…

aprilie 28
12:44 2015

  Domnul Mirel Palada, consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si fost purtator de cuvant al Guvernului, recidiveaza, lansand un val de invective la adresa jurnalistilor.

palada Poza
De data aceasta, Palada s-a aratat deranjat de modul in care presa a scris despre gafa ministrului Culturii,Ionut Vulpescu, care l-a numit pe Hamlet scriitor.

Intr-o postare pe reteaua de socializare Facebook,”elegantul” si „eruditul” domn Mirel Palada ii acuza pe „nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp”, pentru ca n-au tinut cont ca ministrul s-a corectat imediat dupa gafa facuta.

„Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: RealitateaTV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv. Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici.

Pastele mamii lor de ticalosi…”, a scris pe Facebook Mirel Palada.

Ca dovada la cele amintite las postarea cu pricina si va invit pe dumneavoastra, stimati cititori ai acestei platforme online sa luati atitudine si sa comentati.

Personal am ramas fara reactie, insa cunoscand aceste „obiceiuri” ale acestui domn  nu ma voi resemna si nu ma voi da batut niciodata!

De ce? Pai simplu,consilierul premierului Ponta nu este la primul atac lansat impotriva jurnalistilor.
Pai, mai deunazi,cam prin  luna septembrie a anului trecut,  acest domn si-a pierdut postul de purtator de cuvant tot dupa o postare pe Facebook. „Ce placere sa-l execut electric! Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati”, a scris acesta, referindu-se la jurnalistii de la Gandul si B1 TV.

 

palada-jurnalisti-facebook

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo