Criteriul National

SOCANT! Un atac verbal „de mahala” din partea ministrului transportului Ioan Rus ce sfideaza bunul simt!

iunie 11
10:54 2015

Ioan Rus

Nostalgicilor, tovarăşilor… vă mai aduceţi aminte de teroarea rece, sufocantă, care vă contura broboane de transpiraţie în jurul gurii de câte ori vi se dădea „sansa” de a „scăpa un porumbel” pe gură. Adică, o părere neconcordantă cu doctrina. Principala caracteristică a dictaturii comuniste era că omul era pus la zid, executat, linşat, agresat, pedepsit pentru simple cuvinte.

Azi, graţie plăcerii sadice a oamenilor de a arăta cu degetul şi de a acuza pe nimic, ţi-e groază să emiţi o părere incorectă politic.

Eh, tocmai asa stau lucrurile si astazi!

Numai ca intr-o alta paradigma, intr-o alta ecuatie.

Judecatorii au devenit calaii ce sunt cocotati in functii de conducere total nemeritate!

De acolo, de sus ei emit „judecati de valoare” si vor sa-si impuna „autoritatea” conferita de functia efemera, pe nedrept adjudecata!!!

Este si cazul vicepreședintelui PSD, Ioan Rus, care în prezent este ministrul Transporturilor ce a făcut o declarație halucinantă în direct, la postul Digi24, despre românii care muncesc în străinătate – „Copiii se fac golani acasă și nevasta curvă”!

Conform sursei citate de pe  paginadepolitica.ro, domnia sa a continuat „tirada” ”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară moderat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24, notează adevarul.ro.

Rus a făcut acestă declarație cu două zile înainte ca în Parlament să se voteze moțiunea de cenzură a PNL privind votul prin corespondență. Acest proiect s-ar adresa în principal românilor din străinătate, care la alegerile din noiembrie au stat la adevărate cozi ale umilinței în marile orașe europene pentru a vota la prezidențiale. Mai mult, ministrul ar vrea ca muncitorii din străinătate să revină în România pentru a lucra pe șantierele noilor autostrăzi, care în acest moment sunt pe hârtie.

Este incredibil si total inadmisibil ca asemenea personaj sa mai reziste in functie, sa si exprime atat de violent si viral angoasele personale!

Si, fara sa-i transmit ” de dulce” acestui incompetent as mai adauga doar atat! De câte ori vor sări la oamenii necajiţi si vor spune minciuni si vor face  spume pentru un crez personal, fără ca el să fi avut pretenţia că e universal valabil şi fără să fi încercat să ni-l bage pe gât, amintiţi-vă de securiştii care veneau să ne salte pe fix acelaşi motiv.

Apoi, va invit pe toti sa beţi un pahar de apă rece şi sa gândiţi raţional.

 

Sursa foto : www.ziuanews.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo