Criteriul National

SOCANT! Un atac verbal „de mahala” din partea ministrului transportului Ioan Rus ce sfideaza bunul simt!

iunie 11
10:54 2015

Ioan Rus

Nostalgicilor, tovarăşilor… vă mai aduceţi aminte de teroarea rece, sufocantă, care vă contura broboane de transpiraţie în jurul gurii de câte ori vi se dădea „sansa” de a „scăpa un porumbel” pe gură. Adică, o părere neconcordantă cu doctrina. Principala caracteristică a dictaturii comuniste era că omul era pus la zid, executat, linşat, agresat, pedepsit pentru simple cuvinte.

Azi, graţie plăcerii sadice a oamenilor de a arăta cu degetul şi de a acuza pe nimic, ţi-e groază să emiţi o părere incorectă politic.

Eh, tocmai asa stau lucrurile si astazi!

Numai ca intr-o alta paradigma, intr-o alta ecuatie.

Judecatorii au devenit calaii ce sunt cocotati in functii de conducere total nemeritate!

De acolo, de sus ei emit „judecati de valoare” si vor sa-si impuna „autoritatea” conferita de functia efemera, pe nedrept adjudecata!!!

Este si cazul vicepreședintelui PSD, Ioan Rus, care în prezent este ministrul Transporturilor ce a făcut o declarație halucinantă în direct, la postul Digi24, despre românii care muncesc în străinătate – „Copiii se fac golani acasă și nevasta curvă”!

Conform sursei citate de pe  paginadepolitica.ro, domnia sa a continuat „tirada” ”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară moderat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24, notează adevarul.ro.

Rus a făcut acestă declarație cu două zile înainte ca în Parlament să se voteze moțiunea de cenzură a PNL privind votul prin corespondență. Acest proiect s-ar adresa în principal românilor din străinătate, care la alegerile din noiembrie au stat la adevărate cozi ale umilinței în marile orașe europene pentru a vota la prezidențiale. Mai mult, ministrul ar vrea ca muncitorii din străinătate să revină în România pentru a lucra pe șantierele noilor autostrăzi, care în acest moment sunt pe hârtie.

Este incredibil si total inadmisibil ca asemenea personaj sa mai reziste in functie, sa si exprime atat de violent si viral angoasele personale!

Si, fara sa-i transmit ” de dulce” acestui incompetent as mai adauga doar atat! De câte ori vor sări la oamenii necajiţi si vor spune minciuni si vor face  spume pentru un crez personal, fără ca el să fi avut pretenţia că e universal valabil şi fără să fi încercat să ni-l bage pe gât, amintiţi-vă de securiştii care veneau să ne salte pe fix acelaşi motiv.

Apoi, va invit pe toti sa beţi un pahar de apă rece şi sa gândiţi raţional.

 

Sursa foto : www.ziuanews.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo