Criteriul National

Societatea civilă constănțeană pe baricade în sincron cu alte miscări de stradă la nivel național

Societatea civilă constănțeană pe baricade în sincron cu alte miscări de stradă la nivel național
ianuarie 11
21:24 2017

1

 

Vremea geroasa de astazi nu a fost un impediment pentru societatea civila de a-si manifesta nemultumirea legata de contestatia avocatului poporului care sustine accederea in functii de conducere guvernamentale pentru condamnatii penali, gestul sfideaza orice lege a ratiunii si a bunului simt. Reuniunea a fost organizata de asociatia Centrul pentru Resurse Civice, ne-am strans astfel in fata prefecturii cateva zeci de oameni pentru a fi solidari cu alte miscari de strada la nivel national si pentru a transmite mesajul nostru de consternare in fata ultimelor evenimente politice. Nu exista nici o explicatie lociga pentru cele intamplate pe scena politica, noul premier fumeaza nestingherit in sediul parlamentului, au venit in guvern oameni cu C.V.-uri mediocre, miile de directori de scoli care au obtinut posturi prin concurs afla acum ca nu pot ocupa posturile, actualul guvern acuza de frauda de 10 miliarde RON fostul guvern desi toate datale economice sunt publice, asa ca in fata acestor gesturi nu putem decat sa ne intrebam ce se intampla oare in capul dansilor, ce beau si ce fumeaza ei acolo oare daca sunt capabili de asemenea decizii si gesturi politice incalificabile?

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro