Criteriul National

Șoferii Comprest Util, răsfățați cu înghețata, iși BAGĂ P_LA apoi în betonul livrat…

Șoferii Comprest Util, răsfățați cu înghețata, iși BAGĂ P_LA apoi în betonul livrat…
iulie 01
14:28 2017

betoniera inghetata

in ultima vreme sunt protagonistul unor intamplari bizare si discutii ce contin un limbaj tot mai colorat atat din partea cunoscutilor, cat si din partea „prietenilor” cateodata. Cum proasta-crestere este la tot pasul, breasla santieristica nu putea face exceptie. Lucrez la constructia unei case noi pentru parinti si impartim sarcinile de organizare ale santierului. Luni 26iunie2017 tatal meu a platit 9 metri cubi de beton la statia Comprest Util, transport si pompa pentru turnarea la noua noastra casa a placii parter in comuna Valul lui Traian pentru ziua urmatoare, marti 27 iunile anul curent. Atunci cand tatal meu a achitat aceasta comanda de 9 metri cubi i s-a solicitat sa plateasca in plus 200 de RON aproximativ pentru factura precedenta din data de 23 iunie pe motiv ca la turnarea de pe 24 iunie pompa ar fi stationat mai mult desi nici un angajat al statiei nu calculeata timpul de lucru al pompei. Discutia a fost aprinsa intre tatal meu si doamna de la casierie (care-mi tot scotea ochii la prima comanda ca-mi face reducere ca sa-i dau si eu un ciubuc probabil, i-am dat pana la urma) si soferul cifei care s-a nimerit si el acolo din spusele tatalui
la livrarea de a doua zi insa, pe 27 iunie, desi comandasem un metru cub in plus pentru gard fata de ce aveam nevoie pentru placa parter, nu mi-a ajuns betonul nici la placa macar. I-am zis soferului (ii banuiam deja de incorectitudine) ca mi se pare ca avem o cantitate mai mica de beton livrata (eu sunt arh, conturul casei l-am trasat cu gps-ul, planul digital imi spune exact suprafata). Ce zice soferul: „baga-mi-as p_ula in el de beton” si infige un bat in placa unde stia ca este putin mai groasa, dar nu imi arata si unde era mai subtire.
la primele turnari eu am servit cu inghetata soferii Comprest Util si echipa de constructie a casei (in fata mea toata lumea beneficiaza de prezumtia de prietenie pana la proba contrara), toti mesterii santierului sunt martori apoi la cele afirmate de sofer, asa ca am rugat si OPC-ul sa comunice directiunii Comprest Util ca nu este frumos ca soferii dansilor sa-si bage p_ula in betonul livrat
Am inceput colaborarea cu o noua statie de care suntem multumiti pana in prezent in ceea ce priveste oferta de pret cel putin – detalii
betonnn

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo