Criteriul National

Sogest – Magazinul de electronice unde gasesti ceea ce ai nevoie

Sogest – Magazinul de electronice unde gasesti ceea ce ai nevoie
aprilie 08
11:08 2022

Cu totii folosim electronice si de multe ori, avem nevoie de tot felul de componente si accesorii pentru ele, fie pentru a le repara, fie pentru a le imbunatati functionalitatea. Data fiind piata atat de dezvoltata a electronicelor, cei de la Sogest au construit de-a lungul mai multor ani un magazin complex, in care gasesti toate produsele de care ai nevoie din domenii precum conectica, iluminare, retelistica, electrice, accesorii audio, accesorii video sau accesorii pentru computere si telefoane.

Desi exista multe magazine in care poti gasi astfel de accesorii, Sogest este unul dintre cele mai complete si mai bine optimizate magazine.

VEZI VIDEO

Care sunt avantajele pe care le ofera Sogest?

1. Are atat magazin fizic ( il poti gasi in Piata Veteranilor Bucuresti), cat si magazin online pe Sogest.ro . Daca vrei sa descoperi fizic produsele de care ai nevoie, poti face un drum pana in Piata Veteranilor iar daca vrei sa economisesti timp, poti comanda online.

2. Dispune de consultanti cu experienta care te ajuta sa gasesti ceea ce ai nevoie. O vizita la magazinul fizic s-ar putea sa fie impresionanta prin numarul de produse pe care le gasesti in cei peste 130 de metri patrati. Nu mai putin de 15000 de tipuri de produse isi au locul aici, ceea ce ar face destul de dificila gasirea produsului de care ai nevoie, atunci cand il cauti tu. Din fericire, la Sogest exista consultanti de vanzari profesionisti care te ajuta sa gasesti ceea ce ai nevoie si sa iti optimizezi foarte bine costurile;

3. Reuseste sa livreze orice comanda online in maxim 48 de ore ( pentru produsele in stoc). Daca alegi sa comanzi online, te poti bucura de produsele pe care le comanzi in cel mai scurt timp. Cei de la Sogest reusesc sa livreze orice comanda in maxim 48 de ore, asigurandu-se ca fiecare produs este fun tional si are calitatea pe care ti-o doresti. Luna de luna sunt administrate peste 400 de comenzi care ajung rapid la clienti, ajutandu-i in proiectele pe care le desfasoara.

Sogest, o experienta de peste 20 de ani

Magazinul Sogest se bazeaza pe o experienta bogata, care se desfasoara pe mai bine de doua decenii. In tot acest timp, reprezentantii sai au invatat care sunt cerintele clientilor si au reusit sa descopere care sunt cele mai bune produse de pe piata. De asemenea, contractele cu furnizorii au fost imbunatatite continuu, in asa fel incat clientii sa fie intotdeauna multumiti, atat de pret, cat si de produse.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul