Criteriul National

Soluția pentru o baie desprinsă din revistele de arhitectură

Soluția pentru o baie desprinsă din revistele de arhitectură
aprilie 03
13:29 2019

Cu toții ne dorim o baie amenajată suficient de frumos cât să pară desprinsă din revistele de arhitectură și design interior, însă adevărul este că în realitate, un asemenea efect este destul de dificil de obținut din motive destul de simplu de înțeles: nu toată lumea are gusturi sau înclinație pentru amenajări interioare, este destul de dificil să faci rost de piese care să se potrivească la perfecție în peisaj sau dacă le găsești într-un final, după multă căutare, realizezi că sunt suficient de scumpe cât să nu ți le permiți.

Ei bine, dacă te bate gândul să te apuci de o renovare pentru baia ta dar ești oarecum descurajat să mergi până la capăt în ceea ce privește calitatea designului interior, acum trebuie să știi că există o soluție în acest sens care va rezolva problema 100%, și culmea, se încadrează în bugetele românilor.

Este vorba despre DALETbaie.ro, o entitate comercială care vine în sprijinul celor care doresc o amenajare baie modernă, de calitate și care să se încadreze într-un buget nu prea mare.

Am mai văzut noi în trecut firme care vând design-uri sau care te pot sfătui într-o direcție sau alta, însă de data aceasta discutăm despre o companie care-ți și vinde absolut tot ce conține designul respectiv, astfel încât baia ta să arate la final exact ca-n poza promovată pe site-ul lor. Veți vedea detaliat faptul că absolut toate piesele din fotografie sunt trecute în lista componentelor iar la capitolul gresie și faianță, aveți posibilitatea de a mai pune sau de a mai scădea din cantitate în cazul în care este nevoie.

Era necesar un asemenea serviciu pe piața din România nu neapărat din pricina faptului că nu exista niciunul, ci mai de grabă din cauza faptului că are o întrebuințare și o utilitate foarte mare.

Tot ce trebuie să faci pentru a achiziționa o astfel de baie este să te asiguri că ai suficienți metri pătrați de gresie în pachet astfel încât la fața locului să nu fie o problemă, și să plasezi o comandă. De asemenea trebuie să ai în vedere și meseriașul care va veni să monteze această baie cumpărată complet online.

Iată că încet încep să apară soluții foarte bune prin intermediul acestui mediu online care a evoluat fantastic în ultimii 10 ani. Internetul a devenit un suport foarte bun pentru comerț, în special pentru comerțul de nișă, caracterizat prin calitate și exclusivitate. Calitatea s-a mutat demult online.

Momentan, pe site-ul daletbaie.ro există doar patru idei de amenajare pentru băi dar cu siguranță pe măsură ce lumea va afla despre el, oferta o să fie din ce în ce mai bogată, mai diversificată.

Oricum au încercat și cu aceste patru idei să acopere cât mai multe gusturi și părerea mea este că au reușit destul de bine. Rămâne ca voi să vă hotărâți care dintre aceste pentru modele vi se potrivește și să găsiți așadar pe cineva care să vi le monteze cu niște costuri cel puțin la fel de bune precum cele raportate la întreg setul, căci știm cu toții cum sunt „meseriașii” care-și fac veacul prin țară.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei