Criteriul National

Soluția pentru o baie desprinsă din revistele de arhitectură

Soluția pentru o baie desprinsă din revistele de arhitectură
aprilie 03
13:29 2019

Cu toții ne dorim o baie amenajată suficient de frumos cât să pară desprinsă din revistele de arhitectură și design interior, însă adevărul este că în realitate, un asemenea efect este destul de dificil de obținut din motive destul de simplu de înțeles: nu toată lumea are gusturi sau înclinație pentru amenajări interioare, este destul de dificil să faci rost de piese care să se potrivească la perfecție în peisaj sau dacă le găsești într-un final, după multă căutare, realizezi că sunt suficient de scumpe cât să nu ți le permiți.

Ei bine, dacă te bate gândul să te apuci de o renovare pentru baia ta dar ești oarecum descurajat să mergi până la capăt în ceea ce privește calitatea designului interior, acum trebuie să știi că există o soluție în acest sens care va rezolva problema 100%, și culmea, se încadrează în bugetele românilor.

Este vorba despre DALETbaie.ro, o entitate comercială care vine în sprijinul celor care doresc o amenajare baie modernă, de calitate și care să se încadreze într-un buget nu prea mare.

Am mai văzut noi în trecut firme care vând design-uri sau care te pot sfătui într-o direcție sau alta, însă de data aceasta discutăm despre o companie care-ți și vinde absolut tot ce conține designul respectiv, astfel încât baia ta să arate la final exact ca-n poza promovată pe site-ul lor. Veți vedea detaliat faptul că absolut toate piesele din fotografie sunt trecute în lista componentelor iar la capitolul gresie și faianță, aveți posibilitatea de a mai pune sau de a mai scădea din cantitate în cazul în care este nevoie.

Era necesar un asemenea serviciu pe piața din România nu neapărat din pricina faptului că nu exista niciunul, ci mai de grabă din cauza faptului că are o întrebuințare și o utilitate foarte mare.

Tot ce trebuie să faci pentru a achiziționa o astfel de baie este să te asiguri că ai suficienți metri pătrați de gresie în pachet astfel încât la fața locului să nu fie o problemă, și să plasezi o comandă. De asemenea trebuie să ai în vedere și meseriașul care va veni să monteze această baie cumpărată complet online.

Iată că încet încep să apară soluții foarte bune prin intermediul acestui mediu online care a evoluat fantastic în ultimii 10 ani. Internetul a devenit un suport foarte bun pentru comerț, în special pentru comerțul de nișă, caracterizat prin calitate și exclusivitate. Calitatea s-a mutat demult online.

Momentan, pe site-ul daletbaie.ro există doar patru idei de amenajare pentru băi dar cu siguranță pe măsură ce lumea va afla despre el, oferta o să fie din ce în ce mai bogată, mai diversificată.

Oricum au încercat și cu aceste patru idei să acopere cât mai multe gusturi și părerea mea este că au reușit destul de bine. Rămâne ca voi să vă hotărâți care dintre aceste pentru modele vi se potrivește și să găsiți așadar pe cineva care să vi le monteze cu niște costuri cel puțin la fel de bune precum cele raportate la întreg setul, căci știm cu toții cum sunt „meseriașii” care-și fac veacul prin țară.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul