Criteriul National

Solutii viabile anti insecte

Solutii viabile anti insecte
ianuarie 25
20:14 2018

Solutii viabile anti insecte

Pe langa faptul ca sunt in mod direct extrem de stresante prin bazaitul continuu si prin intepaturile usturatoare, insectele au fost de-a lungul mileniilor un factor major in raspandirea bolilor intre oameni. Desi insectele sunt prezente pe tot parcursul anului, odata cu apropierea seonului cald, acestea devin din ce in ce mai agitate, se inmultesc mult mai rapid si ajung cu lejeritate in orice zona interioara sau exterioara. Pentru a ne tine departe de acest tip de daunatori, cel mai bine este sa facem rost din timp de cateva solutii anti insecte.

Solutii viabile anti insecte

Exista o gama larga de solutii de acest tip, de la formule sub forma de pulverizare pana la felinare anti insecte. Formulele de protectie impotriva insectelor au un miros redus, insa actioneaza rapid si eficient, ceea ce le face extrem de potrivite pentru folosirea in spatiile interiorare precum aparatamente, locatii comerciale, hoteluri. Acestea vin de obicei sub forma de insecticid dizolvabil in apa, si odata aplicate in spatiile dorite, acestea vor avea o rata de utlizitare extrem de longeviva. In cazul in care nu dorim sa folosim astfel de solutii, exista si posibiltatea de a folosi un aparat anti insecte care functioneaza de obicei pe baza de ultrasunete ce alunga daunatorii din aria de acoperire a aparatului.

Beneficiul cel mai mare pe care il avem din partea aparatelor anti insecte este faptul ca, in functie de frecventa pe care o setam, putem inlatura nu numai insectele, ci si purecii, soarecii sau sobolanii. Aceste aparate au o modalitate de utilizare extrem de usoara si sunt potrivite pentru a fi folosite in varii locuri, precum casa, birou, magazie, podul casei sau orice alt spatiu in care apar acesti daunatori. Aparatele anti insecte actioneaza impotriva acestora intr-un mod complet non toxic pentru oameni sau animalele de companie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul