Criteriul National

Solutii viabile anti insecte

Solutii viabile anti insecte
ianuarie 25
20:14 2018

Solutii viabile anti insecte

Pe langa faptul ca sunt in mod direct extrem de stresante prin bazaitul continuu si prin intepaturile usturatoare, insectele au fost de-a lungul mileniilor un factor major in raspandirea bolilor intre oameni. Desi insectele sunt prezente pe tot parcursul anului, odata cu apropierea seonului cald, acestea devin din ce in ce mai agitate, se inmultesc mult mai rapid si ajung cu lejeritate in orice zona interioara sau exterioara. Pentru a ne tine departe de acest tip de daunatori, cel mai bine este sa facem rost din timp de cateva solutii anti insecte.

Solutii viabile anti insecte

Exista o gama larga de solutii de acest tip, de la formule sub forma de pulverizare pana la felinare anti insecte. Formulele de protectie impotriva insectelor au un miros redus, insa actioneaza rapid si eficient, ceea ce le face extrem de potrivite pentru folosirea in spatiile interiorare precum aparatamente, locatii comerciale, hoteluri. Acestea vin de obicei sub forma de insecticid dizolvabil in apa, si odata aplicate in spatiile dorite, acestea vor avea o rata de utlizitare extrem de longeviva. In cazul in care nu dorim sa folosim astfel de solutii, exista si posibiltatea de a folosi un aparat anti insecte care functioneaza de obicei pe baza de ultrasunete ce alunga daunatorii din aria de acoperire a aparatului.

Beneficiul cel mai mare pe care il avem din partea aparatelor anti insecte este faptul ca, in functie de frecventa pe care o setam, putem inlatura nu numai insectele, ci si purecii, soarecii sau sobolanii. Aceste aparate au o modalitate de utilizare extrem de usoara si sunt potrivite pentru a fi folosite in varii locuri, precum casa, birou, magazie, podul casei sau orice alt spatiu in care apar acesti daunatori. Aparatele anti insecte actioneaza impotriva acestora intr-un mod complet non toxic pentru oameni sau animalele de companie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro