Criteriul National

Sonarele de pescuit, accesorii inedite care transforma pescuitul in placere

Sonarele de pescuit, accesorii inedite care transforma pescuitul in placere
martie 30
10:07 2017

Ca si in alte domenii si in sectorul pescuitului au fost dezvoltate unelte, ustensile si accesorii care sa faciliteze intregul procces. Fie ca vine vorba de pescuit amator sau pescuit sportiv, modelel de sonare pescuit, disponibile pe piata sunt acele dispozitive care transforma cu adevarat acesta pasiune.

Sonarele de pesuit sunt aparate electronice, prevazute cu o serie de senzori care transmit ultrasunete, catre monitor, astfel pescarul poate sti daca in apropiere sunt sau nu pesti, viteza de deplasare a pestilor dar si alte informatii cu privire la temperatura apei. Deci sonarele sunt practic dispozitive care citesc informatiile din apa: datele totpologice, adancimea apei, prezenta corpurilor din apropiere.

Care sunt caracteristicile principale ale sonarelor de pescuit

In functie de performante sonarele sunt concepute pentru a focaliza o arie mai mare sau mai mica, de la 15 m pana la 200 m. Deci, in functie de raza de focalizare (unghiul traducatorului), sunt disponibile modele usuale care citesc 9, 20 si 45 grade.

Sursa de alimentare a  dispozitivului, este un factor important pentru ca aceasta ofera putere si stabilitate sonarului. Frecventa pe care functioneaza acest gadget este un alt aspect important, ce asigura formarea imaginilor clare pe ecranul de transmitere a datelor. In unele cazuri, calitatea imaginii poate fi influentate de lumina albastra si undele de frecventa.

Modelele de sonare navomodele wireless sunt dispozitive extrem de apreciate atat de pescarii amatori cat si de profesionisit. Aceste tipuri de sonare functioneaza alimentate la baterii sau acumulatori de tip AAA, iar sondele cu baterii de 3V de tip 2032. Sunt dispozitive puternice, care au raza de actiune de pana la 200 m, pretabile pentru pescuit in apa sarata si dulce. Pot fi utizate atat in apele tulburi ale Dunarii cat si in baltile cu apa statatoare. Pentru a beneficia de mobilitate sportia sunt dotate cu senzori wireless. Aceste sonare ofera infromatii cu acuratete maxima, cu privire la locatia si adancimea pestilor, viteza de deplasare a acestora, temperatura apei afisata in grade Celsius si Fahrenheit, adancimea fundului apei. Modele de sonare navomodele sunt prevazute cu alarma sonora de detectare a pestilor, astfel ca pescarul poate fi mai agil si mai bine pregatit.

Dispozitivele performante sunt prevazute cu senzori de optimizare a bateriilor, astfel ca semnalul wireless, functioneaza doar cand sonda este scufundata in apa.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro