Criteriul National

SONDAJ – a confirmat tulceanul Făgădău, școlit la Craiova, in 8 ani de administraţie la Constanţa?

SONDAJ – a confirmat tulceanul Făgădău, școlit la Craiova, in 8 ani de administraţie la Constanţa?
ianuarie 24
13:58 2016

imag_Articol

Stimați constănțeni, dorim să vă cerem părerea în legătură cu prestația administrativă a viceprimarului cu atribuții de primar interimar Decebal Făgădău. Recomandat de vidul succeselor sale din perioada pre-administrației publice, domnia sa a ocupat timp de șase ani postul de viceprimar. Propulsat de aceleași succese și cu concursul nemijlocit al sorții, domnul Făgădău a tras un loz și mai mare, ajungând în urmă cu mai bine de jumătate de an primar interimar la frumoasei ograde romantice moștenire a lui Radu Bond. După ce bucureșteanul dansator Mazăre Bond (născut la 5 iulie 1968, București) a demonstrat talentul său de edil circar, a venit rândul stimabilului Făgădău sa mixeze costume scumpe cu gel, fixativ și gogoșele pe la conferințele de presă, inspirat fiind poate de hărnicia vecinilor de la Vogue Massage – Tomis nr.48. – cine se aseamana, se aduna.

Decebal Făgădău s-a născut pe 14 martie 1973 la Mina Altân Tepe din județul Tulcea. Mama sa, Teodora, era educatoare, iar tatăl, Vasile, contabil la exploatarea minieră (detalii aici). Originea aromână vine din partea mamei, născută în comuna Beidaud, județul Tulcea, așa cum mândră prezintă comunitatea aromânilor pe blogul Daimadeadun. Absolvent al Facultății de Științe Economice din Craiova, Făgădău s-a aflat timp de aproape cinci ani la conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Dacă adăugăm la această scurtă biografie și preferințele auto-declarate pentru suprarealismul pictorului Salvador Dali și operele cinematografice ale lui Woody Allen și Quentin Tarantino obținem o primă imagine asupra viziunii administrative a edilului interimar. Confirmarea acestei viziuni poate fi obținută printr-o simplă și revigorantă plimbare la pas prin orașul păstorit de domnia sa.

Întrebarea noastră pentru dumneavoastră, locuitori ai Constanței, este dacă prestația administrativă la Constanța a ”edilului” aromâno-tulcean cu studii la Craiova și înclinații suprarealiste este convingătore? Va rugăm să răspundeți printr-un mesaj postat la articol. Vom avea astfel un transparent sondaj de opinie. Va mulțumim!

 

23

 

va recomandam cateva articole sa va ajute poate sa raspundeti:

politicenii-constanteni-sunt-asemenea-unor-gauri-negre-pentru-economie-si-cultura

piata-ovidiu-tapetata-cu-biscuiti-scumpi-si-prosti

un-deceniu-de-crime-in-cultura-din-constanta-asasinii-sunt-platiti-din-bani-publici

d-le-fagadau-o-duceti-pe-constanta-pe-centura?

fagadau-fagadau-alt-primar-in-locul-tau-biiiip-ai-vata-de-zahar-ars-in-urechi?

sursa foto: arhiva redactei, Constanta Noastra, facekook – GarciaCalavera.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo