Criteriul National

SONDAJ – a confirmat tulceanul Făgădău, școlit la Craiova, in 8 ani de administraţie la Constanţa?

SONDAJ – a confirmat tulceanul Făgădău, școlit la Craiova, in 8 ani de administraţie la Constanţa?
ianuarie 24
13:58 2016

imag_Articol

Stimați constănțeni, dorim să vă cerem părerea în legătură cu prestația administrativă a viceprimarului cu atribuții de primar interimar Decebal Făgădău. Recomandat de vidul succeselor sale din perioada pre-administrației publice, domnia sa a ocupat timp de șase ani postul de viceprimar. Propulsat de aceleași succese și cu concursul nemijlocit al sorții, domnul Făgădău a tras un loz și mai mare, ajungând în urmă cu mai bine de jumătate de an primar interimar la frumoasei ograde romantice moștenire a lui Radu Bond. După ce bucureșteanul dansator Mazăre Bond (născut la 5 iulie 1968, București) a demonstrat talentul său de edil circar, a venit rândul stimabilului Făgădău sa mixeze costume scumpe cu gel, fixativ și gogoșele pe la conferințele de presă, inspirat fiind poate de hărnicia vecinilor de la Vogue Massage – Tomis nr.48. – cine se aseamana, se aduna.

Decebal Făgădău s-a născut pe 14 martie 1973 la Mina Altân Tepe din județul Tulcea. Mama sa, Teodora, era educatoare, iar tatăl, Vasile, contabil la exploatarea minieră (detalii aici). Originea aromână vine din partea mamei, născută în comuna Beidaud, județul Tulcea, așa cum mândră prezintă comunitatea aromânilor pe blogul Daimadeadun. Absolvent al Facultății de Științe Economice din Craiova, Făgădău s-a aflat timp de aproape cinci ani la conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Dacă adăugăm la această scurtă biografie și preferințele auto-declarate pentru suprarealismul pictorului Salvador Dali și operele cinematografice ale lui Woody Allen și Quentin Tarantino obținem o primă imagine asupra viziunii administrative a edilului interimar. Confirmarea acestei viziuni poate fi obținută printr-o simplă și revigorantă plimbare la pas prin orașul păstorit de domnia sa.

Întrebarea noastră pentru dumneavoastră, locuitori ai Constanței, este dacă prestația administrativă la Constanța a ”edilului” aromâno-tulcean cu studii la Craiova și înclinații suprarealiste este convingătore? Va rugăm să răspundeți printr-un mesaj postat la articol. Vom avea astfel un transparent sondaj de opinie. Va mulțumim!

 

23

 

va recomandam cateva articole sa va ajute poate sa raspundeti:

politicenii-constanteni-sunt-asemenea-unor-gauri-negre-pentru-economie-si-cultura

piata-ovidiu-tapetata-cu-biscuiti-scumpi-si-prosti

un-deceniu-de-crime-in-cultura-din-constanta-asasinii-sunt-platiti-din-bani-publici

d-le-fagadau-o-duceti-pe-constanta-pe-centura?

fagadau-fagadau-alt-primar-in-locul-tau-biiiip-ai-vata-de-zahar-ars-in-urechi?

sursa foto: arhiva redactei, Constanta Noastra, facekook – GarciaCalavera.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo