Criteriul National

SONDAJ – Cât de gros poate fi șoriciul unui motănel?

SONDAJ – Cât de gros poate fi șoriciul unui motănel?
septembrie 19
11:35 2016

imag-articol

 

Învecinarea romantică a vechiului oraş cu marea a făcut posibil ca aici să crească multe flori şi basme, care dintre care mai fantasmagonică şi mai colorată. Elementul vital al vieţii face bineînțeles obiectul de studiu şi administrare pentru elitele locale care leagă fir cu fir milioanele de informaţii pentru a crea cele mai bune sisteme de organizare menite să susţină confortul largelor comunităţi.

Misterul tărâmului fermecat este sporit şi de o poveste care străbate uliţele noastre în care se vorbeşte despre un motănel, tras printr-un inel (de centură) care deşi este foarte bogat (35bulioane), îşi cumpără totuşi cele mai vechi transportoare, vinde apă la suprapreţ şi ştie foarte bine să innoate. Încercăm să desluşim acest mister, aşa că vă intrebăm, poate stiţi, CÂT DE GROS POATE FI ŞORICIUL UNUI MOTĂNEL?

Breaking News: Efectivele DNA și ANI s-au deplasat de urgenţă la piaţa Tomis III unde o bătrână vindea pătrunjel pe bordură fără acte de provenienţă. Staţi liniştiţi, organele statului veghează pentru liniştea şi siguranţa dumneavoastră!

Departamentul Pamflet Criteriul

untitled

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro