Criteriul National

Sorry, but ING C-ȚA – SUCKS / Zero cash si pe alocuri gheolbaneală

Sorry, but ING C-ȚA – SUCKS  / Zero cash si pe alocuri gheolbaneală
octombrie 06
17:20 2017

aaa

unii ar crede gresit ca imi place mie sa ma leg de toata lumea, eu care abia imi vad capul de cate am pe el dar este greu sa faci un pas pe acilea fara sa dai de o mica bealea. Nu sunt un utilizator fericit de tehnologie, sunt putin mai clasic,  nu am internet baking, asa ca am mers la ING de trei ori pentru a alimenta contul unei cunostinte careia ii sunt dator. La prima vizita, supriza mare. M-a trimis la alt sediu (doar central) deoarece ei nu folosesc cash !?!? banca fara bani ?! ei au bani doar in calculator cica. Dintre toate sediile ING din oras, doar sediul central de la Delfinariu are casierie, doar acolo se pot face depuneri cash ?! daca revin la dansii peste cativa ani cu cash, ma vor trimite la Bucuresti probabil. La a doua vizita, am simtit o atmosfera tensionata, nu zambeste nimeni la ei in sediul central, am despus cash in contul cunostintei, am multumit si am plecat. Azi iar supriza, aceeasi atmosfera ca-n filmele mute, dar nu si acelasi haz din pacate. Unii ar asocia poate lumea bancara cu aristocratia si eleganta. Haaaa, vezi sa nu! Pe vremuri mai auzeai un „buna ziua! bune ati venit!” – acum, mucles. Dau buna ziua la intrare, completez hartia de depunere de cash in contul cunostintei, trec contul pe hartie dar uit sa trec si numele detinatorului contului. In aceasta situtatie, functionarul ar spune: „va rugam sa compeltati si numele detinatorului de cont”. Dar de unde nenica? Un nene gelat la casierie, m-a luat pe un ton gheolbanesc (cuvant inspirat de atitudinea danslui) si la per tu ca la oborul de duminica: „cui dai banii?!”.

Am vrut sa scriu conducerii un email, dar nu au decat tel la contact. Pai o coversatie telefonica se termina si larevedere! ce-i scris, scris ramane. Au doar optiune pe twitter cred sau fb cafe optiune de text, te doare mintea. „Scrie-ne” si dedesubt, fb cafe ?! Nu stiu ce vaccin le face la intarea in companie, dar atmosfera nu-i a buna la ghiseu cateodata. Degeaba muncesc o suta de insi in spate harnici poate, daca iese la inaintare unul cu atitudine de maidan ori de casa de amanet. Eu unul sunt foarte multumit de a mea Transilvanie, am fost in mai multe sedii, foarte amabili si politicosi, au casierie si exchange peste tot.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo