Criteriul National

Sorry, but ING C-ȚA – SUCKS / Zero cash si pe alocuri gheolbaneală

Sorry, but ING C-ȚA – SUCKS  / Zero cash si pe alocuri gheolbaneală
octombrie 06
17:20 2017

aaa

unii ar crede gresit ca imi place mie sa ma leg de toata lumea, eu care abia imi vad capul de cate am pe el dar este greu sa faci un pas pe acilea fara sa dai de o mica bealea. Nu sunt un utilizator fericit de tehnologie, sunt putin mai clasic,  nu am internet baking, asa ca am mers la ING de trei ori pentru a alimenta contul unei cunostinte careia ii sunt dator. La prima vizita, supriza mare. M-a trimis la alt sediu (doar central) deoarece ei nu folosesc cash !?!? banca fara bani ?! ei au bani doar in calculator cica. Dintre toate sediile ING din oras, doar sediul central de la Delfinariu are casierie, doar acolo se pot face depuneri cash ?! daca revin la dansii peste cativa ani cu cash, ma vor trimite la Bucuresti probabil. La a doua vizita, am simtit o atmosfera tensionata, nu zambeste nimeni la ei in sediul central, am despus cash in contul cunostintei, am multumit si am plecat. Azi iar supriza, aceeasi atmosfera ca-n filmele mute, dar nu si acelasi haz din pacate. Unii ar asocia poate lumea bancara cu aristocratia si eleganta. Haaaa, vezi sa nu! Pe vremuri mai auzeai un „buna ziua! bune ati venit!” – acum, mucles. Dau buna ziua la intrare, completez hartia de depunere de cash in contul cunostintei, trec contul pe hartie dar uit sa trec si numele detinatorului contului. In aceasta situtatie, functionarul ar spune: „va rugam sa compeltati si numele detinatorului de cont”. Dar de unde nenica? Un nene gelat la casierie, m-a luat pe un ton gheolbanesc (cuvant inspirat de atitudinea danslui) si la per tu ca la oborul de duminica: „cui dai banii?!”.

Am vrut sa scriu conducerii un email, dar nu au decat tel la contact. Pai o coversatie telefonica se termina si larevedere! ce-i scris, scris ramane. Au doar optiune pe twitter cred sau fb cafe optiune de text, te doare mintea. „Scrie-ne” si dedesubt, fb cafe ?! Nu stiu ce vaccin le face la intarea in companie, dar atmosfera nu-i a buna la ghiseu cateodata. Degeaba muncesc o suta de insi in spate harnici poate, daca iese la inaintare unul cu atitudine de maidan ori de casa de amanet. Eu unul sunt foarte multumit de a mea Transilvanie, am fost in mai multe sedii, foarte amabili si politicosi, au casierie si exchange peste tot.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo