Criteriul National

Spălătoria Waldmaster: Excelență din 2010 în spalarea covoarelor

Spălătoria Waldmaster: Excelență din 2010 în spalarea covoarelor
martie 12
14:39 2019

Waldmaster este o spălătorie pentru covoare, ce s-a făcut remarcată pentru că a revoluționat industria prin utilizarea unei tehnologii de origine germană. Compania se reliefează prin adaptarea la schimbările care traversează această industrie, adoptând constant echipamente, tehnici și procedee noi, totul pentru a vă oferi dumneavoastră, clienților finali, experiența unei curățări depline a covoarelor. Misiunea spălătoriei Waldmaster SRL este aceea de a oferi garanția unui mediu 100% steril și igienic în fiecare spațiu locativ, prin returnarea unor covoare lipsite de praf, bacterii și alergeni.

Transport gratuit, ridicare si returnare, într-un cuvant “Waldmaster”

Înființată în Ilfov într-o perioadă în care industria nu era atât de ofertantă, spălătoria pentru covoare Waldmaster a reușit performanțe uimitoare. Astăzi este una dintre cele mai cunoscute spălătorii pentru covoare din București și Ilfov, dar și una recunoscută pentru valorile în care se încrede și calitatea ireproșabilă a serviciilor.

De curând, Waldmaster și-a lansat și un website nou, prin intermediul căruia puteți solicita informații adiționale ori lua legătura cu un consultant în vederea prețurilor și serviciilor oferite de de această spalatorie de covoare din Bucuresti.

Site-ul dispune și de un calculator de prețuri care vă ajută să aflați suma pe care o aveți de datorat în schimbul curățării covoarelor, ținând cont de volumul acestora și de localitatea în care vă aflați.

Printre facilitățile oferite de spălătoria de covoare Waldmaster se numără:

· Valoarea transportului este de 25 Ron;

· Livrare rapidă, în termen de 48 – 72 h;

· Tarife accesibile care pornesc de la 12 Ron / mp;

· Puteți solicita chiar și curățarea covoarelor de doar 6 mp;

· Transportul gratuit în București pentru comenzile de peste 100 Ron;

· Spălătorie cu program și în weekend (sâmbătă), între orele 09:00 – 13:00;

· Program de weekend pentru preluări și livrări (sâmbătă), în intervalul 06:00 – 13:00.

Pentru a desăvârși așteptările clienților, Waldmaster a apelat la infrastructură de origine germană, testată atât pe trafic ușor, cât și pe trafic greu. Echipamentele nu doar aspiră și elimină praful din covor, dar și igienizează și sterilizează până ce suprafețele devin sigure chiar și pentru nou-născuți. De asemenea, Waldmaster tratează cu transparență toate aceste informații, expunând procesul de curățare a covoarelor pas cu pas pe site-ul oficial.

De ce să vă curățați covoarele la Waldmaster?

În timp ce sună și doresc să pară servicii premium și moderne, acestea sunt extrem de uzuale și necesare fiecăruia dintre noi, fie că discutăm despre locuința personală ori o clădire de birouri sau orice altă instituție. Beneficiile pe care le puteți obține aducându-vă covoarele la Waldmaster pentru a fi curățate după tehnici germane sunt multiple, însă cele mai importante sunt:

– Neutralizarea mirosurilor specifice animalelor de companie;

– Reducerea timpului alocat curățării la domiciliu a covoarelor;

– Obținerea unor suprafețe sterile, sigure chiar și pentru bebeluși;

– Curățarea sigură, cu produse testate și certificate, nonalergenice;

– Garanția eliminării cu până la 99,9% a alergenilor din țesătura acestora.

Lista beneficiilor de care vă puteți bucura accesând serviciile spălătoriei de covoare Waldmaster mai cuprinde și extinderea rezistenței acestora, prin utilizarea unor procedee sigure, care nu provoacă degradarea țesăturii, precum și redarea culorilor inițiale care își pierd, în timp, intensitatea.

La Waldmaster, curățarea covoarelor se realizează fie cu peria electrică (metoda modernă), fie tradițional, cu furtunul de apă, în funcție de tipul de țesătură și gradul de murdărie. Se utilizează doar produse testate, nonalergenice, sigure pentru bebeluși, vârstnici sau animale de companie, publicurile cele mai expuse la dezvoltarea de alergii. Puteți plasa o comandă accesând site-ul oficial, sau telefonic, la 0733 988 837, iar în minimum 48 de ore covoarele vă vor fi aduse la domiciliu curățate, aspirate și igienizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei