Criteriul National

Spălătoria Waldmaster: Excelență din 2010 în spalarea covoarelor

Spălătoria Waldmaster: Excelență din 2010 în spalarea covoarelor
martie 12
14:39 2019

Waldmaster este o spălătorie pentru covoare, ce s-a făcut remarcată pentru că a revoluționat industria prin utilizarea unei tehnologii de origine germană. Compania se reliefează prin adaptarea la schimbările care traversează această industrie, adoptând constant echipamente, tehnici și procedee noi, totul pentru a vă oferi dumneavoastră, clienților finali, experiența unei curățări depline a covoarelor. Misiunea spălătoriei Waldmaster SRL este aceea de a oferi garanția unui mediu 100% steril și igienic în fiecare spațiu locativ, prin returnarea unor covoare lipsite de praf, bacterii și alergeni.

Transport gratuit, ridicare si returnare, într-un cuvant “Waldmaster”

Înființată în Ilfov într-o perioadă în care industria nu era atât de ofertantă, spălătoria pentru covoare Waldmaster a reușit performanțe uimitoare. Astăzi este una dintre cele mai cunoscute spălătorii pentru covoare din București și Ilfov, dar și una recunoscută pentru valorile în care se încrede și calitatea ireproșabilă a serviciilor.

De curând, Waldmaster și-a lansat și un website nou, prin intermediul căruia puteți solicita informații adiționale ori lua legătura cu un consultant în vederea prețurilor și serviciilor oferite de de această spalatorie de covoare din Bucuresti.

Site-ul dispune și de un calculator de prețuri care vă ajută să aflați suma pe care o aveți de datorat în schimbul curățării covoarelor, ținând cont de volumul acestora și de localitatea în care vă aflați.

Printre facilitățile oferite de spălătoria de covoare Waldmaster se numără:

· Valoarea transportului este de 25 Ron;

· Livrare rapidă, în termen de 48 – 72 h;

· Tarife accesibile care pornesc de la 12 Ron / mp;

· Puteți solicita chiar și curățarea covoarelor de doar 6 mp;

· Transportul gratuit în București pentru comenzile de peste 100 Ron;

· Spălătorie cu program și în weekend (sâmbătă), între orele 09:00 – 13:00;

· Program de weekend pentru preluări și livrări (sâmbătă), în intervalul 06:00 – 13:00.

Pentru a desăvârși așteptările clienților, Waldmaster a apelat la infrastructură de origine germană, testată atât pe trafic ușor, cât și pe trafic greu. Echipamentele nu doar aspiră și elimină praful din covor, dar și igienizează și sterilizează până ce suprafețele devin sigure chiar și pentru nou-născuți. De asemenea, Waldmaster tratează cu transparență toate aceste informații, expunând procesul de curățare a covoarelor pas cu pas pe site-ul oficial.

De ce să vă curățați covoarele la Waldmaster?

În timp ce sună și doresc să pară servicii premium și moderne, acestea sunt extrem de uzuale și necesare fiecăruia dintre noi, fie că discutăm despre locuința personală ori o clădire de birouri sau orice altă instituție. Beneficiile pe care le puteți obține aducându-vă covoarele la Waldmaster pentru a fi curățate după tehnici germane sunt multiple, însă cele mai importante sunt:

– Neutralizarea mirosurilor specifice animalelor de companie;

– Reducerea timpului alocat curățării la domiciliu a covoarelor;

– Obținerea unor suprafețe sterile, sigure chiar și pentru bebeluși;

– Curățarea sigură, cu produse testate și certificate, nonalergenice;

– Garanția eliminării cu până la 99,9% a alergenilor din țesătura acestora.

Lista beneficiilor de care vă puteți bucura accesând serviciile spălătoriei de covoare Waldmaster mai cuprinde și extinderea rezistenței acestora, prin utilizarea unor procedee sigure, care nu provoacă degradarea țesăturii, precum și redarea culorilor inițiale care își pierd, în timp, intensitatea.

La Waldmaster, curățarea covoarelor se realizează fie cu peria electrică (metoda modernă), fie tradițional, cu furtunul de apă, în funcție de tipul de țesătură și gradul de murdărie. Se utilizează doar produse testate, nonalergenice, sigure pentru bebeluși, vârstnici sau animale de companie, publicurile cele mai expuse la dezvoltarea de alergii. Puteți plasa o comandă accesând site-ul oficial, sau telefonic, la 0733 988 837, iar în minimum 48 de ore covoarele vă vor fi aduse la domiciliu curățate, aspirate și igienizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei