Criteriul National

Specialistii explica: Ce sunt fatetele dentare si de ce sa apelam la ele

Specialistii explica: Ce sunt fatetele dentare si de ce sa apelam la ele
martie 13
18:48 2018

Te confrunti cu dinti degradati, neuniformi sau ingalbeniti? Iti doresti o restaurare completa si rapida a acestora, cu aspect natural si rezultate estetice remarcabile? Atunci inseamna ca ai toate motivele sa apelezi la fatete dentare! Insa, inainte de a afla mai multe detalii despre aceste motive si de ce fatetele dentare te pot ajuta in mod surprinzator, iata mai intai ce reprezinta de fapt astfel de tratamente pentru imbunatatirea esteticii dintilor:

„Fatetele dentare sunt foite realizate din ceramica de inalta rezistenta si durabilitate, acesta fiind un material de cea mai buna calitate, asemanator structurii naturale a dintelui. Peliculele foarte fine din portelan se aplica pe suprafata dintilor pentru a obtine o dantura perfecta si celebrul zambet ca la Hollywood”, spun specialistii de la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti.

Mergand mai departe, i-am rugat pe acestia sa ne dea cateva exemple concrete de cazuri in care ar trebui sa apelam la fatete dentare. Iata ce ne-au enumerat:
– dinti fracturati;
– dinti prea spatiati (cu goluri intre ei, cum ar fi strungareata);
– dinti care prezinta mici imperfectiuni de forma;
– dinti cu o culoare inestetica (ingalbeniti);
– usoare malpozitii (pozitii incorecte ale danturii);
– probleme de muscatura.

Mai mult, specialistii in fatete dentare de la Clinicile Dr. Leahu ne recomanda ca in oricare din cazurile de mai sus sa apelam cu incredere la tehnologia de ultima generatie CEREC CAD/CAM. Aceasta garanteaza rezultate sigure si precise pentru restaurari biocompatibile, 100% personalizate fiecarui pacient in parte. Totul, in timp record: doar 60 de minute! In plus, aplicarea fatetelor dentare CEREC este minim invaziva, fara a afecta prea mult smaltul dintilor si structura lor naturala. Iar faptul ca aceste lucrari nu contin metal elimina complet riscul de aparitie a reactiilor alergice sau a altor complicatii.
Totodata, specialistii ne explica si cum sunt posibile asemenea performante! Sistemul CEREC CAD/CAM computerizat inlatura riscul erorii umane in realizarea de fatete dentare perfecte. Asadar, acest sistem digitalizat ce nu da gres este alcatuit din:
– scanner;
– computer cu soft de imagine 3D;
– unitate de frezare prevazuta cu freze diamantate.

Un alt avantaj major este faptul ca datorita unei astfel de tehnologii precise si rapide, nu mai este nevoie de nicio lucrare provizorie, care sa implice costuri suplimentare!

In concluzie, iata care sunt toate motivele pentru care sa apelezi la fatete dentare moderne, practice si eficiente:
– investitie inteligenta pe termen lung, fatetele comportandu-se mult mai bine in timp decat smaltul dintilor;
– rezistenta la petele cauzate de cafea, ceai sau fum de tigara (datorita ceramicii din care acestea sunt realizate);
– scapi de petele dentare pentru totdeauna (alternativa definitiva la albirea profesionala periodica);
– acoperi micile crapaturi sau gauri dintre dinti, sparturile sau plombele inestetice;
– costuri reduse comparativ cu realizarea unei coroane dentare (in unele cazuri);
– inlocuirea rapida a aparatului dentar, obtinand rezultatele dorite pe loc (in cazul dintilor usor inegali, nealiniati sau strambi);
– schimbarea completa a formei danturii, daca te confrunti cu dinti prea scurti, prea lungi sau bombati.

In final, fatetele dentare te vor ajuta sa obtii un zambet impecabil „de vedeta”, alb si stralucitor, in functie de nuanta pentru care optezi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu