Criteriul National

Specialistii in amenajari si constructii ii gasesti aici

Specialistii in amenajari si constructii ii gasesti aici
mai 03
20:07 2022

MMConstruct are o vasta experienta in domeniul constructiilor, fiind infiintata de aproape 20 de ani, timp in care a acumulat suficienta experienta pentru a efectua proceduri de calitate in multe cazuri, spre satisfactia deplina a oricarui client. Prin urmare, diverse proiecte de amenajare interioara si exterioara pot fi puse in practica oricand, iar performanta merita luata in considerare in toate cazurile.

 

Doar calitate

Calitatea serviciului dicteaza totul, insa la MMConstruct nu trebuie sa se aloce cine stie ce bugete. Cu alte cuvinte, nu este cazul sa faci compromisuri sau sa iei decizii care nu te satisfac pe deplin. 

 

Renovare spatii de birouri

Unul dintre serviciile oferite de MMConstruct este reamenajarea spatiului de birouri astfel incat intregul spatiu sa fie pus in valoare, facandu-l mult mai eficient si devenind implicit mai functional.

 

Pereti din gips carton

Acest serviciu este ideal in multe conditii, fie in propria casa, fie la locul de munca, este o modalitate grozava de a obtine un spatiu nou, este mai practic, iar din moment ce peretii se descurca atat de bine in conditii umede, nu se vor deteriora mult timp, avand o lunga durata de viata.

 

Pereti din sticla

Acestia sunt intotdeauna asociati cu spatii moderne, atat acasa, cat si la locul de munca pentru a delimita spatiile si a aduce o senzatie de aerisire, dar permitand si mai multa luminozitate. Merita sa ii iei in calcul intr-un proces de renovare sau construire a unei cladiri.

 

Amenajari interioare

Aceasta procedura poate schimba complet aspectul unui spatiu si poate deveni mai „noua”, este o oportunitate grozava de personalizare si de a permite clientilor sa lucreze sau sa locuiasca intr-un mediu atractiv si curat, in care sa se simta grozav.

 

Demontarea si reasamblarea peretilor de sticla

Peretii de sticla nu sunt demult o noutate in constructii. MMConstruct ofera acest serviciu de demontare si remontare pentru situatiile in care un perete deja instalat nu este conform asteptarilor si doriti sa schimbati spatiul pentru o functionalitate mai buna.

 

Tavane casetate

Acestea sunt mai des intalnite in cladirile de birouri si centrele comerciale, dar nu neaparat neobisnuite in mediile rezidentiale, fiind solutii practice pentru a accentua adevarata suprafata a unui spatiu. Aceasta solutie este potrivita si pentru hoteluri, cafenele, restaurante sau sedii corporative, procedura este foarte simpla si practica, deoarece aduce posibilitatea instalarii de noi sisteme de iluminat si sunet, iar acestea sunt ascunse in tavan, astfel incat intretinerea este foarte simpla. Pentru a afla totul despre serviciile mmconstruct.ro poti accesa site-ul si pe acesta cale vei cunoaste detalii esentiale despre fiecare serviciu oferit in parte. Alege exact ceea ce ai nevoie si nu trebuie sa faci compromisuri!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Sergiu

Sergiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul