Restaurantele au jucat intotdeauna un rol esential in viata de afaceri, sociala, intelectuala si artistica a unei societati infloritoare. Ganditi-va la cafenelele din Paris in anii ’20; cele trei pranzuri de martini din anii ’50 si ’60; am schitat idei care schimba lumea si revolutiile planificate in restaurante. Primul contract al lui Elvis in Las Vegas a fost scris pe o fata de masa a restaurantului.
Evenimentele majore ale vietii, personale si profesionale, sunt sarbatorite in restaurante. Cunoscutii devin prieteni in jurul unei mese in mediul sigur si controlat al unui restaurant. Uneori, indivizii devin iubiti la o masa de restaurant.
Prezentarea alimentelor comunica psihologic cum este calitatea restaurantului dvs. Este un semnificator al nivelului de experienta si al expertizei personalului din bucatarie. Prezentarea alimentelor proaste reflecta o bucatarie dezorganizata si nesanitara cu o calitate inferioara a alimentelor.
Un vis implinit
O prezentare buna a mancarii este determinata de combinatiile adecvate si masurate de elemente constand din mancare in sine, sosuri, garnitura si partile laterale. Aceasta combinatie si ingrediente care alcatuiesc o prezentare buna a alimentelor nu numai ca adauga, dar si ridica calitatea si gustul felului de mancare. Diferite tipuri de sos si garnituri adauga o aroma si o textura diferite pe vas, facand intreaga prezentare a alimentelor nu numai placuta din punct de vedere vizual, ci si mai gustoasa.
Sfaturi esentiale pentru prezentarea alimentelor pe care trebuie sa le aveti in vedere
Prezentarea alimentelor nu este doar o forma de arta, ci este, de asemenea, alcatuita din stiinte pentru a va face felul de mancare si perceptia acestuia mai gustoase si delicioase. Iata cateva idei de placare pentru restaurante pe care ar trebui sa le incepeti sa le implementati in restaurantul dumneavoastra si cel mai important este sa luati ca exemplu restaurantele din Bucuresti care sunt foarte bine organizate din toate punctele de vedere.