Criteriul National

Specialitati in restaurantele din Bucuresti

Specialitati in restaurantele din Bucuresti
septembrie 14
00:19 2020

Restaurantele au jucat intotdeauna un rol esential in viata de afaceri, sociala, intelectuala si artistica a unei societati infloritoare. Ganditi-va la cafenelele din Paris in anii ’20; cele trei pranzuri de martini din anii ’50 si ’60; am schitat idei care schimba lumea si revolutiile planificate in restaurante. Primul contract al lui Elvis in Las Vegas a fost scris pe o fata de masa a restaurantului.

Evenimentele majore ale vietii, personale si profesionale, sunt sarbatorite in restaurante. Cunoscutii devin prieteni in jurul unei mese in mediul sigur si controlat al unui restaurant. Uneori, indivizii devin iubiti la o masa de restaurant.

Prezentarea alimentelor comunica psihologic cum este calitatea restaurantului dvs. Este un semnificator al nivelului de experienta si al expertizei personalului din bucatarie. Prezentarea alimentelor proaste reflecta o bucatarie dezorganizata si nesanitara cu o calitate inferioara a alimentelor.

Un vis implinit

O prezentare buna a mancarii este determinata de combinatiile adecvate si masurate de elemente constand din mancare in sine, sosuri, garnitura si partile laterale. Aceasta combinatie si ingrediente care alcatuiesc o prezentare buna a alimentelor nu numai ca adauga, dar si ridica calitatea si gustul felului de mancare. Diferite tipuri de sos si garnituri adauga o aroma si o textura diferite pe vas, facand intreaga prezentare a alimentelor nu numai placuta din punct de vedere vizual, ci si mai gustoasa.

Sfaturi esentiale pentru prezentarea alimentelor pe care trebuie sa le aveti in vedere

Prezentarea alimentelor nu este doar o forma de arta, ci este, de asemenea, alcatuita din stiinte pentru a va face felul de mancare si perceptia acestuia mai gustoase si delicioase. Iata cateva idei de placare pentru restaurante pe care ar trebui sa le incepeti sa le implementati in restaurantul dumneavoastra si cel mai important este sa luati ca exemplu restaurantele din Bucuresti care sunt foarte bine organizate din toate punctele de vedere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul