Criteriul National

„Spectaculoasele ” rezultate ale politicienilor autohtoni Partea Intai

„Spectaculoasele ” rezultate ale politicienilor autohtoni Partea Intai
iulie 12
11:25 2016

klaus-johannis-sibiu7

Politician versat,abil si „bun” comunicator, domnul Klaus Iohannis a promis ca va fi un altfel de presedinte.Un om de stat care tace si face.Intrucat pana acum unii au spus ca se comporta precum un robot care actioneaza numai cand se actioneaza la butoanele de afara ,am decis sa devenim avocatul diavolului si sa va prezentam 3 rezultate deoasebite pe care domnul Klaus Iohannis le a obtinut cu brio.

received_1622516734728401

In sfarsit dl Iohannis obtine 3 rezultate extraordinare.

Dl Iohannis a promis ca va fi un altfel de presedinte.Un om de stat care „tace si face”.Intrucat pana acum unui au spus ca se comporta precum un robot care actioneaza numai cand se declanseaza butoane de afara ,am decis sa devenim avocatul diavolului si sa va prezentam 3 rezultate notorii pe care domnul Iohannis le a obtinut.

Inainte sa va spunem despre ce este vorba consideram oportun sa va atragem atentie ca nici un alt sef de stat al Romaniei nu a obtinut pana acum astfel de rezultate.
Din aceste motive , ca domnul Traian Basescu ,in calitate de ultim locatar de la Cotroceni si politician care nu a reusit sa isi atinga visul si anume cel de a deveni premier al Romaniei ,va fi invidios pe domnul Klaus Iohannis .
Cel 3 rezultate deosebite despre care vi-l vom prezenta in acest articole vin intr-un moment in care dl Iohannis are serioase probleme de imagine.

Acest lucru se intampla de indata ce a fost prezentat ca unui din cei care a adus o contributie la ceea ce ziaristii au denumit o lovitura de stat care se afla in desfasurare si care are loc prin jaful electoral combinat cu anumite metode staliniste despre care va vom vorbi cu alt prilej.

b

Intrucat in acest document ne am propus sa va prezentam doar cele 3 rezultate deosebite pe care le a obtinut domnu Iohannis in calitate de presedinte a Romania si care vor intra in istorie ,nu vom face referire la modul in care s-a pus la cale pana acum pas cu pas un asalt asupra puterii si a resurselor Romaniei precum gazul ,petrolul ,padurile ,etc

 .Ca atare ca sa nu deviem de la subiect o sa va invitam daca considerate necesar sa cautati expresile precum :

1) Ambasada SUA ar putea lua atitudine
2) Lovitura pe cele 3 axe Bruxelles -Berlin -Bucuresti
3) Panica generala, dezamagire totala

 

Care sunt cele trei rezultate pe care le a obtinut domnul Klauss Iohannis in calitate de presedinte al Romaniei?
1) Este primul presedinte din Romania din ultimiultimii 25 de ani care decide sa schimbe directorul SRI atunci cand ajunge la Cotroceni 

2) Este primul presedinte din istoria Ronmaniei care decide impreuna cu familia sa sa actioneze in justitie statul pe care il reprezinta
3) Este primul sef de Stat de dupa 1947 care decide sa stearga datoria Germaniei  fata de Romania .
Ce spun alti despre un astfel de gest a domnului Iohannis ?

Datorie-istorică-Germania

Conform celor spuse de catre domnul profesor şi economist Radu Golban din Elveţia domnul Klauss Iohannis , asa zis-ul ” partidul meu” si gasca lor din parlament au renuntat la o datorie de 19 miliarde de euro a Germaniei fata de Romania .

Dar aceasta nu este tot stind ca pentru a putea face alte concesi in beneficiul statului German ,  sau pentru a putea oferi companiilor din tarile respective anumite avantaje are nevoie de un parlament care sa fie populat numai de catre cine trebuie.

images-1

Astfel a chemat partidele la Cotroceni si le a propus adoptarea unei legi care permite nu doar jaful electoral ci si includerea pe lista de partid a unor oameni de ai lor .

Tinand cont de gravitatea unei astfel de situatii  vom reveni cu mai multe informatii despre acest subiect.

Sursa foto : http:// google.com

Redactia ziarului Criteriul National

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo