Criteriul National

„Spectaculoasele ” rezultate ale politicienilor autohtoni Partea Intai

„Spectaculoasele ” rezultate ale politicienilor autohtoni Partea Intai
iulie 12
11:25 2016

klaus-johannis-sibiu7

Politician versat,abil si „bun” comunicator, domnul Klaus Iohannis a promis ca va fi un altfel de presedinte.Un om de stat care tace si face.Intrucat pana acum unii au spus ca se comporta precum un robot care actioneaza numai cand se actioneaza la butoanele de afara ,am decis sa devenim avocatul diavolului si sa va prezentam 3 rezultate deoasebite pe care domnul Klaus Iohannis le a obtinut cu brio.

received_1622516734728401

In sfarsit dl Iohannis obtine 3 rezultate extraordinare.

Dl Iohannis a promis ca va fi un altfel de presedinte.Un om de stat care „tace si face”.Intrucat pana acum unui au spus ca se comporta precum un robot care actioneaza numai cand se declanseaza butoane de afara ,am decis sa devenim avocatul diavolului si sa va prezentam 3 rezultate notorii pe care domnul Iohannis le a obtinut.

Inainte sa va spunem despre ce este vorba consideram oportun sa va atragem atentie ca nici un alt sef de stat al Romaniei nu a obtinut pana acum astfel de rezultate.
Din aceste motive , ca domnul Traian Basescu ,in calitate de ultim locatar de la Cotroceni si politician care nu a reusit sa isi atinga visul si anume cel de a deveni premier al Romaniei ,va fi invidios pe domnul Klaus Iohannis .
Cel 3 rezultate deosebite despre care vi-l vom prezenta in acest articole vin intr-un moment in care dl Iohannis are serioase probleme de imagine.

Acest lucru se intampla de indata ce a fost prezentat ca unui din cei care a adus o contributie la ceea ce ziaristii au denumit o lovitura de stat care se afla in desfasurare si care are loc prin jaful electoral combinat cu anumite metode staliniste despre care va vom vorbi cu alt prilej.

b

Intrucat in acest document ne am propus sa va prezentam doar cele 3 rezultate deosebite pe care le a obtinut domnu Iohannis in calitate de presedinte a Romania si care vor intra in istorie ,nu vom face referire la modul in care s-a pus la cale pana acum pas cu pas un asalt asupra puterii si a resurselor Romaniei precum gazul ,petrolul ,padurile ,etc

 .Ca atare ca sa nu deviem de la subiect o sa va invitam daca considerate necesar sa cautati expresile precum :

1) Ambasada SUA ar putea lua atitudine
2) Lovitura pe cele 3 axe Bruxelles -Berlin -Bucuresti
3) Panica generala, dezamagire totala

 

Care sunt cele trei rezultate pe care le a obtinut domnul Klauss Iohannis in calitate de presedinte al Romaniei?
1) Este primul presedinte din Romania din ultimiultimii 25 de ani care decide sa schimbe directorul SRI atunci cand ajunge la Cotroceni 

2) Este primul presedinte din istoria Ronmaniei care decide impreuna cu familia sa sa actioneze in justitie statul pe care il reprezinta
3) Este primul sef de Stat de dupa 1947 care decide sa stearga datoria Germaniei  fata de Romania .
Ce spun alti despre un astfel de gest a domnului Iohannis ?

Datorie-istorică-Germania

Conform celor spuse de catre domnul profesor şi economist Radu Golban din Elveţia domnul Klauss Iohannis , asa zis-ul ” partidul meu” si gasca lor din parlament au renuntat la o datorie de 19 miliarde de euro a Germaniei fata de Romania .

Dar aceasta nu este tot stind ca pentru a putea face alte concesi in beneficiul statului German ,  sau pentru a putea oferi companiilor din tarile respective anumite avantaje are nevoie de un parlament care sa fie populat numai de catre cine trebuie.

images-1

Astfel a chemat partidele la Cotroceni si le a propus adoptarea unei legi care permite nu doar jaful electoral ci si includerea pe lista de partid a unor oameni de ai lor .

Tinand cont de gravitatea unei astfel de situatii  vom reveni cu mai multe informatii despre acest subiect.

Sursa foto : http:// google.com

Redactia ziarului Criteriul National

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo