Criteriul National

Spray-ul pentru corp este un mod nou de a purta parfumul tău preferat

Spray-ul pentru corp este un mod nou de a purta parfumul tău preferat
iunie 24
12:34 2021

Răspunsul la întrebarea despre cum să reîmprospătezi și să miroși extraordinar mai mult timp, din cap până în picioare, este un spray de corp- body mist . De ce nu ar trebui să lipsească nici unei femeie din trusa de cosmetice și de ce acest produs parfumat este un cadou ideal pentru viitoarea vacanță? Citește mai departe pentru a afla.

Cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată în viață să greșești când ai cumpărat un parfum pentru primăvară sau vară. În cel mai rău caz, parfumul nu a îndeplinit așteptările (nu era foarte dulce, nu era prea proaspăt sau prea pronunțat). Cei din jurul tău puteau mirosi un parfum, doar că tu nu îl mai sesizai. Prin urmare, astăzi vei învăța ceva despre tehnica de stratificare a mirosului, mai exact despre spray-urile corporale parfumate.

Spray pentru corp sau frumusețe într-un mod simplu

Știi foarte bine că rezistența unui parfum poate fi susținută și de un gel de duș sau de o loțiune de corp. Cosmeticele complementare nu te vor dezamăgi niciodată. Nu sunt un parfum și, în plus, fac adesea parte din seturile cadou cu parfumuri, ca bonusuri plăcute. Dacă vrei să faci o bucurie mamei, surorii, prietenei sau iubitei, nu ezita să le cumperi. Designul și numele sugerează deja că este cadoul perfect al iubirii.

Dar acum este vorba despre o stratificare ușor diferită. Numai un nas bine antrenat poate combina două ape de toaletă sau ape parfumate. Apele în concentrații EDT sau EDP conțin de obicei un întreg spectru de tonuri de diferite naturi, al căror comportament pe piele este destul de imprevizibil.

Există un parfum pe care îl cumperi regulat? Află mai multe despre el. Este un miros dulce care amintește de ceva, este dominat de flori, tonuri de fructe dulci, ierburi sau citrice proaspete? Grozav. Nu va fi o știință să alegi un supliment de parfum adecvat pentru acest grup, este suficient să alegi un produs cu un caracter și o compoziție similară.

După cum poți vedea, spray-ul corporal nu este doar o chestiune de zile fierbinți. Se poate purta tot anul. Pentru parfumurile tipice din zilele reci, se recomandă, de exemplu, spray-uri de corp pe bază de chihlimbar , vanilie , iasomie sau trandafir, așa cum este musk al sohra . Acestea vor adăuga căldură impresionantă parfumului tău oriental preferat.

Gândește-te la spray-ul corporal ca la un fond de ten

Deși spray-ul pentru corp nu poate rezista mirosului corpului tău toată ziua, îți poate hidrata totuși pielea, parfumul său aderă bine la îmbrăcăminte și lasă astfel impresia finală a parfumului tău. Cu cât pielea este mai bine hidratată, cu atât este mai interesant parfumul și are o rezistență mai bună, deoarece baza captează atât umezeala, cât și molecule de parfum mai volatile.

Ideea de mișcare și mirosul care se răspândește odată cu el este tentantă. De aceea, unii oameni se obișnuiesc să-și parfumeze părul. Cu toate acestea, parfumurile clasice conțin alcool și usucă părul. O modalitate mai bună de a-ți parfuma părul este cu un spray pentru corp. Părul va primi hidratare și un miros pe care niciun șampon sau balsam nu le-ar oferi.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul