Criteriul National

Standarde profesioniste intr-un mediu provocator pentru venituri vizibil mai avantajoase

Standarde profesioniste intr-un mediu provocator pentru venituri vizibil mai avantajoase
martie 08
13:48 2017

Viata in capitala poate fi deseori dificila. Studenti si populatia tanara stie cu siguranta acest lucru, iar intretinerea personala poate aduce omul de multe ori la sacrificii mari, cum ar fi ancorarea in doua joburi concomitent.

Acest lucru priveaza majoritatea generatiei tinere de distractie, timp liber si alte lucruri care sunt prioritare la aceasta varsta.

Daca esti tanara, dornica de afirmare, cu simtul raspunderii si fara inhibitii, te invitam sa faci parte dintr-o echipa profesionista, acolo unde vei obtine venituri cu mult mai bune decat tot ceea ce castigi acum si cu un program flexibil!

Acest lucru il propune un studio videochat Bucuresti, care vrea sa duca profesionalismul si extravaganta la urmatorul nivel.

Stiai ca anual, intr-un astfel de mediu profesionist sunt premiate cele mai fidele modele?

Stiai ca beneficiezi de confidentialitate si servicii profesionale de make-up gratuit inainte sa incepi munca?

Sunt doar cateva avantaje pe care le ofera un studio de videochat, iar in urma unor testimoniale a unor fete care au deja o vechime iti poti da seama ca totul este perfect adevarat.

In plus este un serviciu cu baza legala, care nu te expune sub nici un fel, iar grijile tale vor fi strict raportate la partea materiala si profesionalism.

Surprizele nu se opresc doar aici, iar la anumite studiouri de videochat camerele sunt special amenajate, capabile sa ofere o imagine sociala pe cinste modelelor care sunt afiliate firmei,  lucru care nu este decat de castigat de ambele parti.

De ce sa nu alegem un astfel de job, flexibil decat sa ne privam de viata sociala, de studii, familie sau prieteni?

De ce sa nu alegem sa avem un job care ne poate aduce in buzunar lunar chiar si cateva mii de dolari si sa ne permita sa ne desfasuram viata asa cum dorim?

Asta propune un studio videochat profesionist, iar pachetul salarial este cu siguranta atractiv, mai ales ca nu trebuie sa iti faci griji din punct de vedere al fizicului.

Conteaza felul in care stii sa te faci placuta, chiar daca nu ai un corp perfect, indiferent ca esti inalta, scunda si lista poate continua.

Aplica acum pentru un job in videochat, consultand mediul online si vei vedea ca toate aceste lucruri sunt perfect adevarate si vor fi cu siguranta doar in avantajul tau.

De ce sa nu iti dai sansa sa iesi din zona de confort si sa incerci experiente unice? Asta iti propunem noi si cu siguranta nu vei regreta!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo