Criteriul National

START la crosul HÂRTIEI IGIENICE

START la crosul HÂRTIEI IGIENICE
mai 05
10:41 2016

 

 

HRISTOS A ÎNVIAT!

Dragii mei, astăzi nu am să vă povestesc despre ancheta Ministerului Sănătății făcut în spitalele din România cu HÂRTIA IGIENICĂ în servietă/mapă. Și nici despre un mare eveniment anunțat și trâmbițat în mass-media aservită atât de bine…lor. Ci, cu voia dumenavoastră am să vă „alerg” puțin cu mintea măcar până la un panou electoral, că tot s-a dat startul la CAMPANIA ELECTORALĂ pentru alegerile locale. Unii o să mă acuze spunând “băi neFILATULE ce mai ai de obiectat și acum cu ăștia?”.

INCEPE-CAMPANIA

Eu sincer nu mă număr printre cei care au dat fuguța cu jalbă în proțap la CURTEA CONSTITUȚIONALĂ pentru OBIECȚIUNI. Și sincer ,nici nu aș face-o atâta timp cât acolo și pretutindeni în magistratură sunt și se promovează BUCĂTARI și OSPĂTARI cu ȘORȚULEȚE și MANUȘI ALBE care sunt FRAȚI MULTICULTURALIZAȚI mai mult sau mai puțin. Dar, o să revin și asupra lor puțin mai încolo cam ce visează ei noaptea la TĂIATUL CUCOȘULUI…

 

Și nici cu promovații lor la (BĂLĂCĂREALA) pardon BACALAUREATUL din partid. Care sincer, nu i-am văzut la niciun protest față în față cu JANDARMUL ROMÂN. Sau la vreo slujbă înainte de a-și LANSA CANDIDATURA. Dar în fine are grijă cineva de ei măcar în ceruri dacă nu pe pământ…(sau în iad).

 

Toți adormiții din țara aceasta știu cum arată un panou electoral .

panou

Cam ce afișe cu mutre expresive sunt puse la insectar? Dar legiuitorul de mai bine de 25 de ani nu a luat în considerație și pe cei care MÂZGĂLESC sau SUNT NEMULȚUMIȚI de prestația tuturor partidelor mai noi sau mai vechi. Credeți că s-a schimbat ceva față de alegerile din epoca de tristă amintire?

Categoric… NU. Deci, în concluzie ar trebui și un spațiu bine limitat și definit unde să PROTESTĂM (SCRIPTIC), GRAFIC sau mă rog lipind fel și fel de HÎRTII IGIENICE.

De ce? Pentru că toți aleși își vor face nevoile la Primărie iar PREMIERUL nostru nu a luat în calcul și construirea de băi (BĂI ANIMALULE) din programul său PRIMA BAIE. O să spuneți că sunt nebun dar ca să fii PRIMUL GOSPODAR al orașului trebuie să îți faci veacul mai mult pe teren printre alți “căcăcioși” sau mâncători de RAHAT și ocazional la birou. Nu la tavernă printre cadâne,la nu știu eu ce bal mascat sau tembeliziune a BĂIEȚILOR DEȘTEPȚI .

caricatura

Mulți CONSTĂNȚENI habar nu au cum e să afișezi sau să păzești MULTICULTURALISTUL promovat de partidulețe. Să vezi cum se mobilizează taximetriștii dacă observă vreo mișcare de poster sau dacă cel din afiș își schimbă zâmbetul ca GIOCONDA când se mărită.

Nebunilor, nu vă mai gândiți la prostii că dacă aș pune un afiș la nivelul CÂINILOR MAIDANEZI ar deveni MONA LINSĂ.

 

Pe lângă toate astea, eu le amintesc de prima victimă făcută la lipitul afișelor. (Asta se întâmpla în 22 noiembrie 1933 la noi în oraș.)Pe atunci cădea victimă un tânăr student VIRGIL TEODORESCU. În amintirea acestui STUDENT cred că se cuvine să cerem și noi un spațiu pentru ANTI-PROPAGANDĂ. Ar fi o inițiativă unică în LUME şi ar avea un impact devastator! Ca și LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ de care COMISARII (europeni) s-au speriat de moarte în ultima perioadă…

Până una alta eu îi las să alerge pe viitori candidați cu HĂRTIA IGIENICĂ în mână și să se șteargă din când în când nainte de a ne îmbăta pe noi cu APĂ CHIORĂ (că micul și berea au căzut la numărarea DOSARELOR PENALE).

Eu unul am să-mi iau un AVOCAT CU SUPERIMUNITATE ca să nu zică lumea că nu mă apără cineva pe pământ de CEL RĂU ( intenţionat).

Despre AVOCAȚI și stăpânii lor promit că o să vorbim şi o să redactez şi alte articole găzduite de această platformă new-media independentă Criteriul Naţional. Până atunci vă urez multă ÎNȚELEPCIUNE că țara geme de ADORMIȚI și GURĂ CĂSCATĂ care nu pricep nici măcar ce am scris în articolul de mai sus…

DOAMNE AJUTĂ și o zi bună de la DOMNUL !

 

Sursa foto : adevarul.ro,www.razvan-andrei.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo