Criteriul National

START la crosul HÂRTIEI IGIENICE

START la crosul HÂRTIEI IGIENICE
mai 05
10:41 2016

 

 

HRISTOS A ÎNVIAT!

Dragii mei, astăzi nu am să vă povestesc despre ancheta Ministerului Sănătății făcut în spitalele din România cu HÂRTIA IGIENICĂ în servietă/mapă. Și nici despre un mare eveniment anunțat și trâmbițat în mass-media aservită atât de bine…lor. Ci, cu voia dumenavoastră am să vă „alerg” puțin cu mintea măcar până la un panou electoral, că tot s-a dat startul la CAMPANIA ELECTORALĂ pentru alegerile locale. Unii o să mă acuze spunând “băi neFILATULE ce mai ai de obiectat și acum cu ăștia?”.

INCEPE-CAMPANIA

Eu sincer nu mă număr printre cei care au dat fuguța cu jalbă în proțap la CURTEA CONSTITUȚIONALĂ pentru OBIECȚIUNI. Și sincer ,nici nu aș face-o atâta timp cât acolo și pretutindeni în magistratură sunt și se promovează BUCĂTARI și OSPĂTARI cu ȘORȚULEȚE și MANUȘI ALBE care sunt FRAȚI MULTICULTURALIZAȚI mai mult sau mai puțin. Dar, o să revin și asupra lor puțin mai încolo cam ce visează ei noaptea la TĂIATUL CUCOȘULUI…

 

Și nici cu promovații lor la (BĂLĂCĂREALA) pardon BACALAUREATUL din partid. Care sincer, nu i-am văzut la niciun protest față în față cu JANDARMUL ROMÂN. Sau la vreo slujbă înainte de a-și LANSA CANDIDATURA. Dar în fine are grijă cineva de ei măcar în ceruri dacă nu pe pământ…(sau în iad).

 

Toți adormiții din țara aceasta știu cum arată un panou electoral .

panou

Cam ce afișe cu mutre expresive sunt puse la insectar? Dar legiuitorul de mai bine de 25 de ani nu a luat în considerație și pe cei care MÂZGĂLESC sau SUNT NEMULȚUMIȚI de prestația tuturor partidelor mai noi sau mai vechi. Credeți că s-a schimbat ceva față de alegerile din epoca de tristă amintire?

Categoric… NU. Deci, în concluzie ar trebui și un spațiu bine limitat și definit unde să PROTESTĂM (SCRIPTIC), GRAFIC sau mă rog lipind fel și fel de HÎRTII IGIENICE.

De ce? Pentru că toți aleși își vor face nevoile la Primărie iar PREMIERUL nostru nu a luat în calcul și construirea de băi (BĂI ANIMALULE) din programul său PRIMA BAIE. O să spuneți că sunt nebun dar ca să fii PRIMUL GOSPODAR al orașului trebuie să îți faci veacul mai mult pe teren printre alți “căcăcioși” sau mâncători de RAHAT și ocazional la birou. Nu la tavernă printre cadâne,la nu știu eu ce bal mascat sau tembeliziune a BĂIEȚILOR DEȘTEPȚI .

caricatura

Mulți CONSTĂNȚENI habar nu au cum e să afișezi sau să păzești MULTICULTURALISTUL promovat de partidulețe. Să vezi cum se mobilizează taximetriștii dacă observă vreo mișcare de poster sau dacă cel din afiș își schimbă zâmbetul ca GIOCONDA când se mărită.

Nebunilor, nu vă mai gândiți la prostii că dacă aș pune un afiș la nivelul CÂINILOR MAIDANEZI ar deveni MONA LINSĂ.

 

Pe lângă toate astea, eu le amintesc de prima victimă făcută la lipitul afișelor. (Asta se întâmpla în 22 noiembrie 1933 la noi în oraș.)Pe atunci cădea victimă un tânăr student VIRGIL TEODORESCU. În amintirea acestui STUDENT cred că se cuvine să cerem și noi un spațiu pentru ANTI-PROPAGANDĂ. Ar fi o inițiativă unică în LUME şi ar avea un impact devastator! Ca și LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ de care COMISARII (europeni) s-au speriat de moarte în ultima perioadă…

Până una alta eu îi las să alerge pe viitori candidați cu HĂRTIA IGIENICĂ în mână și să se șteargă din când în când nainte de a ne îmbăta pe noi cu APĂ CHIORĂ (că micul și berea au căzut la numărarea DOSARELOR PENALE).

Eu unul am să-mi iau un AVOCAT CU SUPERIMUNITATE ca să nu zică lumea că nu mă apără cineva pe pământ de CEL RĂU ( intenţionat).

Despre AVOCAȚI și stăpânii lor promit că o să vorbim şi o să redactez şi alte articole găzduite de această platformă new-media independentă Criteriul Naţional. Până atunci vă urez multă ÎNȚELEPCIUNE că țara geme de ADORMIȚI și GURĂ CĂSCATĂ care nu pricep nici măcar ce am scris în articolul de mai sus…

DOAMNE AJUTĂ și o zi bună de la DOMNUL !

 

Sursa foto : adevarul.ro,www.razvan-andrei.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo