Criteriul National

Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati/„ Albanezul este de vina”… Dezastrul prezentat-Video(I)

Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati/„ Albanezul este de vina”… Dezastrul prezentat-Video(I)
august 26
00:00 2020

Pana sa incepem dezvaluirea noastra marca „Incisiv” privind „Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati”, trebuie sa specificam cu subiect si predicat cateva date de interes pentru cititorii nostri si/sau pentru votantii din aceasta campanie ectorala atipica.

Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova și candidat la aceea data  la Primăria Ploiești, a postat pe Facebook un atac dur la adresa politicienilor care au condus societatea de transport public spre faliment, titra pe vremuri Observatorul Prahovean.

Intervenția a avut loc după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a obligat TCE, ex-RATP, să plătească peste 10 milioane de lei către ANAF pentru că nu a achitat TVA la subvențiile acordate pensionarilor în perioada 1 octombrie 2007 – 31 decembrie 2010.

Mesajul postat de liderul UNPR Prahova pe Facebook, conform sursei citate:

„O intrebare pentru oamenii politici care azi vin si spun ce vor face ei pentru ploiesteni:
Regia Autonoma de Transport Ploiesti nu era tot in subordinea Primariei in perioada constatarii acestor nereguli?

Raspunsul il stim cu toții.
Perioada 2007-2008 primar PSD/perioada 2008-2012 primar PDL, actualmente candidat PNL.
Ce vor raspunde ploiestenilor favoriti in sondajele de astazi despre faptul ca, PSD respectiv PNL au dus in pragul falimentului aceasta societate?
Cu siguranta, raspunsul va fi: „Vom gasi niste solutii…”, dar solutiile ii vor costa pe ploiesteni alti bani pe care trebuie sa ii dea din buzunarele lor, din cauza incompetentei acelorasi oameni care, azi, pozeaza in buni samariteni si se doresc a deveni primari ai acestui oras.
Ca tabloul sa fie complet, functia de director general RATP in perioada 2005 – 2012 a fost detinuta de un liberal, convertit in pedelist si actualmente, un redutabil candidat independent la Primaria Ploiesti – Radu Popescu.
In loc de incheiere, va recomand sa nu va lasati manipulati de sloganuri mincinoase si sa evaluati cu atentie si seriozitate candidatul pe care-l veti vota, prin prisma realizarilor pozitive care sa aduca plus valoare in vietile ploiestenilor si nu pagube in buzunarele lor, din cauza unui management defectuos si neasumat de catre cei in culpa!”

Il asiguram pe fostul jurnalist Fabio Cârstea ca cei de la Incisiv de Prahova nu sufera nici ei de „amnezie” si vor veni, separat de ce a anuntat acesta cu dezvaluiri complexe, documente si inregistrari audio privind „AFACEREA NEOPLAN”.

Incisiv de Prahova  a coniderat (dupa analize compexe in redactie) ca este necesara dezvaluirea jafului de la Statia de Epurare a Municipilui Ploiesti, inaintea dezvaluirilor privind afacerea  „NEOPLAN”, pentru a avea tot tabloul complet al celor implicati in „capusarea banului public si capusarea fondurilor europene”. Deci, promitem ca vom reveni cu aceasta investigatie compexa care este finalizata de cava timp.

Sa incepem cu investitia pe bani europeni a „Staţiei de epurare a municipiului Ploiești”.

Iata dezastrul proiectului in care unul dintre candidati la Primaria Ploiesti se lauda ca a finalizat proiectul in proportie de 85%.

Vorba unui maestru in viata: „ Albanezul este de vina”…

Sa precizam ca acest contract a fost semnat de….sa ne zica cititorii daca mai tin minte (vom reveni si aici cu amanunte picante).

Nu va prezentam acum date statistice prin care unii politicieni de marca din Ploiesti au incercat acoperirea FURTULUI din fondurile U.E. Le prezentam la sfarsit!

Se împlinescsapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului Ploiești. Clădirea care ar fi trebuit să preia apele uzate din Ploiești încă din anul 2013 se află chiar în apropierea stației de epurare vechi, îmbătrânite, care nu mai face față cerințelor actuale de mediu, dar nici nu mai are capacitatea de a prelua apele reziduale provenite dintr-un oraș în care rețeaua de canalizare s-a extins sistematic de la mijlocul secolului trecut încoace.
Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre (primar candidat garantat de actualul candidat PNL la Primaria Ploiesti), era conștient (cand acesta a putut fi constient de ceva?) de faptul că nerealizarea stației noi de epurare reprezintă o nouă problemă pentru oraș, un risc financiar care ar atârna imens pentru bugetele viitoare ale municipiului.

Dar, asta este administratia liberala care s-a oferit, girat, garantat si/sau ofera si garanteaza. 

Vom reveni cu caracatita ” Voodoo” , adica a gruparii de criminalitare economico-financiara organizata „VO-Al- RO” din Prahova care au sifonat zeci de milione de euro din fondurile europene pentru acest „proiect”. Facturi, declaratii, inregistrari audio. (Cristrina T.).

N.R – Personajele din caracatita ” Voodoo”, adica „VO-Al- RO” vor fi nominalizate  la finalizarea dezvaluirilor. Ce putem sa spunem este ca „AL” nu este de la „albanez”. (Redactia Incisiv de Prahova).

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul