Criteriul National

Stații de încărcare pentru automobile electrice – Avantaje și Utilizare

Stații de încărcare pentru automobile electrice – Avantaje și Utilizare
octombrie 30
18:53 2020

Aceste stații de încărcare pentru automobile electrice, reprezinta solutia viitorului în ceea ce privește utilizarea masinilor. Totodată, aceste stații de încărcare pentru automobile electrice, oferă o serie de avantaje, pe care le vom descoperi și în cele ce urmează. O stație de acest tip, poate încărca mașina într-un mod rapid și sigur. Stațiile au certificare CE și o garanție de 2 ani, oferind soluții avantajoase de încărcare a unei mașini. De asemenea, stațiile de încărcare electrică pentru automobile sunt potrivite pentru orice marca si model de mașina. Puterile de încărcare completa sunt situate între 3,7 kW și 22 kW, ceea ce înseamnă că veți descoperi soluția optimă și avantajoasă și pentru încărcarea mașinii dumneavoastră.

Pe de alta parte, despre aceste stații de încărcare pentru automobile electrice, putem spune că vor optimiza distribuirea puterii disponibile a stației într-un mod eficient și flexibil. Acest serviciu poarta denumirea de Load Balancing, fiind apreciat de către utilizatorii mașinilor electrice. De asemenea, aceste stații de încărcare cu funcția Smart Charging, sunt cele ce vor ușura și vor configura încărcarea într-un mod eficient prin serviciul Hub/Satellite. Stațiile de încărcare pentru automobile electrice moderne, pot propune și utilizarea unei platforme cloud de management, prin care aveți ocazia de a gestiona stațiile de încărcare într-un mod eficient.

Prin aceste stații de încărcare pentru automobile electrice, aveți ocazia de a va bucura de o incarcare rapida de 50 kW, exceptand stațiile Supercharger de la Tesla ce pot incarca cu 120 kW. Pentru o masina de 40 KW, încărcarea la o stație rapidă durează până la 20 de minute pentru 80 % din baterie, iar apoi încă 20 de minute pentru ca bateria să ajungă la 100%. În cazul încărcării rapide a unei mașini electrice, la o stație modernă, nu mai există limitări de acest tip, deoarece stația va trimite curent continuu direct în bateria masinii. Un alt mare avantaj de care veți beneficia odată ce veți încerca masina la stațiile electrice, este reprezentat de preț. Nu va mai fi necesar sa dispuneți de un buget mare, în cazul în care veți face un drum mai lung, deoarece alimentarea electrică pentru masina este avantajoasă din punct de vedere al prețului.

În cazul utilizarii acestor stații de încărcare pentru automobile electrice procesul de folosire este unul simplu. În acest sens, trebuie doar sa conectati cablul de încărcare între mașină și stație. Apoi va trebui să utilizați un card pentru autentificare. Totul este foarte simplu, și nu veți intampina dificultati în acest sens. Beneficiile oferite de către utilizarea unei mașini electrice sunt propuse în primul rand, de catre prețul avantajos în ceea ce privește exploatarea. Tot mai multe persoane optează pentru mașinile electrice, deoarece sunt încântate de tot ceea ce oferă pe perioada utilizării.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul