Criteriul National

Statiile radio auto, metodele cele mai practice de comunicare in trafic

Statiile radio auto, metodele cele mai practice de comunicare in trafic
decembrie 20
14:07 2017

Timpul petrecut in trafic poate fi oricand plin de imprevizibilitate, care se poate transforma cu usurinta intr-o sursa sigura de stres. Accidentele, blocajele, cat si lucrarile de reparatii efectuate de-a lungul unor artere importante pot fi adevarate pierderi de timp pentru participantii in trafic. De asemenea, comunicarea intre soferi este limitata si defectuoasa, fara ajutorul unor sisteme de emisie – receptie corespunzatoare, care sa livreze informatii vitale in timp util.

Singura solutia in acest sens, pentru inceperea si mentinerea unei comunicari eficiente este achizitionarea unor statii radio, indeajuns de puternice. In asa fel, informatia transmisa intre conducatorii auto se va transmite corect, fara nevoia de a repeta cele spuse sau a se ajunge la situatii hilare, neprevazute.

Statiile radio CB, ca oxigenul pentru conducatorii de TIR

Soferii de TIR sunt vazuti de cele mai multe ori ca furnizorii principali de informatii din trafic. In cele mai multe dintre cazuri, chiar este adevarat ceea ce se spune. Din cauza drumului lung pe care il au in fata, soferii de TIR au nevoie sa fie conectati in permanenta cu „noutatile”, mai ales cele legate de controalele neprevazute din trafic. In cazul acestora, timpul inseamna bani, iar fiecare minut il indeparteaza de destinatia la care trebuie sa ajunga, in timpul stabilit de dinainte.

In acest sens, acestia trebuie sa isi achizitioneze cele mai performante statii radio existente la momentul actual pe piata. In acest sens, magazinele online precum pieseautocamioane.ro se specializeaza in totalitate pe nevoile acestora, indiferent ca este vorba despre achizitionarea de statii radio, produse de intretinere, elemente optice sau diverse produse pentru cabina camionului (huse, perdele, presuri, filtre cafea, huse bord etc).

Statiile radio de acest fel mai sunt denumite si de tip CB. Prescurtarea vine de la Citizens Band. Daca la inceput erau privite cu o oarecare reticenta, au ajuns sa fie instrumente utile in trafic. Sunt ideale chiar si pentru necunoscatori, care nu au folosit pana acum un asemenea dispozitiv. Sunt simplu de utilizat, dar, mai ales, sunt extrem de rapide.

Astfel, nici o informatie de importanta vitala nu va ajunge cu intarzieri la destinatorii mesajului, din trafic.
Un sofer de TIR este pus tot timpul in fata unor situatii neprevazute, iar traseele pot oricand sa varieze, in functie de necesitatile pentru transportul de marfa. Asadar, de cele mai multe ori, statiile radio de tip CB ii scot din incurcatura si ii ajuta sa ajunga cu bine la destinatie. Pana la urma, nicio aplicatie mobila nu are cum sa cunoasca mai bine conditiile de drum decat vocea celorlalti participanti in trafic.

Asadar, achizitionarea unui asemenea dispozitiv ar trebui sa fie considerata prioritara pentru orice sofer de camion care doreste sa isi usureze viata. Nu numai ca va fi scutit de un stres suplimentar, dar in acelasi timp se va bucura si de numeroase beneficii, care il vor ajuta sa castige mai multi bani, sa ajunga mult mai rapid la destinatie. Timpul petrecut cu familia nu va mai fi umbrit de grija neprevazutului din trafic.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro