Criteriul National

Statiile radio auto, cele mai practice metode de comunicare in trafic

Statiile radio auto,  cele mai practice metode de comunicare in trafic
decembrie 20
14:07 2017

Timpul petrecut in trafic poate fi oricand plin de imprevizibilitate, care se poate transforma cu usurinta intr-o sursa sigura de stres. Accidentele, blocajele, cat si lucrarile de reparatii efectuate de-a lungul unor artere importante pot fi adevarate pierderi de timp pentru participantii in trafic. De asemenea, comunicarea intre soferi este limitata si defectuoasa, fara ajutorul unor sisteme de emisie – receptie corespunzatoare, care sa livreze informatii vitale in timp util.

Singura solutia in acest sens, pentru inceperea si mentinerea unei comunicari eficiente este achizitionarea unor statii radio, indeajuns de puternice. In asa fel, informatia transmisa intre conducatorii auto se va transmite corect, fara nevoia de a repeta cele spuse sau a se ajunge la situatii hilare, neprevazute.

Statiile radio CB, ca oxigenul pentru conducatorii de TIR

Soferii de TIR sunt vazuti de cele mai multe ori ca furnizorii principali de informatii din trafic. In cele mai multe dintre cazuri, chiar este adevarat ceea ce se spune. Din cauza drumului lung pe care il au in fata, soferii de TIR au nevoie sa fie conectati in permanenta cu „noutatile”, mai ales cele legate de controalele neprevazute din trafic. In cazul acestora, timpul inseamna bani, iar fiecare minut il indeparteaza de destinatia la care trebuie sa ajunga, in timpul stabilit de dinainte.

In acest sens, acestia trebuie sa isi achizitioneze statii radio performante existente la momentul actual pe piata. In acest sens, magazinele online precum pieseautocamioane.ro se specializeaza in totalitate pe nevoile acestora, indiferent ca este vorba despre achizitionarea de statii radio, produse de intretinere, elemente optice sau diverse produse pentru cabina camionului (huse, perdele, presuri, filtre cafea, huse bord etc).

Statiile radio de acest fel mai sunt denumite si de tip CB. Prescurtarea vine de la Citizens Band. Daca la inceput erau privite cu o oarecare reticenta, au ajuns sa fie instrumente utile in trafic. Sunt ideale chiar si pentru necunoscatori, care nu au folosit pana acum un asemenea dispozitiv. Sunt simplu de utilizat, dar, mai ales, sunt extrem de rapide.

Astfel, nici o informatie de importanta vitala nu va ajunge cu intarzieri la destinatorii mesajului, din trafic.
Un sofer de TIR este pus tot timpul in fata unor situatii neprevazute, iar traseele pot oricand sa varieze, in functie de necesitatile pentru transportul de marfa. Asadar, de cele mai multe ori, statiile radio de tip CB ii scot din incurcatura si ii ajuta sa ajunga cu bine la destinatie. Pana la urma, nicio aplicatie mobila nu are cum sa cunoasca mai bine conditiile de drum decat vocea celorlalti participanti in trafic.

Asadar, achizitionarea unui asemenea dispozitiv ar trebui sa fie considerata prioritara pentru orice sofer de camion care doreste sa isi usureze viata. Nu numai ca va fi scutit de un stres suplimentar, dar in acelasi timp se va bucura si de numeroase beneficii, care il vor ajuta sa castige mai multi bani, sa ajunga mult mai rapid la destinatie. Timpul petrecut cu familia nu va mai fi umbrit de grija neprevazutului din trafic.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu