Criteriul National

Statul Islamic ameninta – „Vom arde America! „

aprilie 14
19:04 2015

we will burn

Inregistrarea se numeste „Vom arde America” si este ilustrata cu imagini ale avioanelor deturnate de teroristi si zdrobite de Turnurile Gemene, scrie Radio Free Europe/Radio Liberty.

Gruparea extremista Statul Islamic a postat pe Internet o noua inregistrare video propagandista, in care ameninta ca va comite atacuri de genul celui de la 11 septembrie 2001 impotriva SUA.

De asemenea, Statul Islamic a inclus si imagini de la atacul din Parlamentul canadian din octombrie anul trecut.

„America crede ca este in siguranta din cauza localizarii geografice. Asa ca invadeaza teritorii ale musulmanilor si considera ca Armata Jihadului nu va ajunge pe terenul sau”, se arata in inregistrare.

Naratorul arata ca „visul americanilor de a avea siguranta este un miraj. Astazi niciun american de pe glob nu este in siguranta”.

Mesajul central al noii inregistrari video este ca Statul Islamic este mai puternic decat a fost vreodata al Qaida si prezinta o amenintare mai mare pentru SUA.

„Militantii sunt mai puternici azi si au mai multe resurse decat inainte”, arata inregistrarea, care mai infatiseaza imagini de la o executare in masa a ostaticilor din Siria.

Aduceti-va aminte cum anume un domn pe nume Rothschild a sponsorizat primul eveniment „de neuitat” denumit 11 Septembrie!Sa nu credeti ca i-ar pasa sau i-ar fi rusine sa nu mai poata sa o faca din nou, sa-i sponsorizeze si pe mercenarii autoproclamati ai Statului Islamic!!

Oricum planurile lor malefice, de autentic control a populatiei implica uciderea a catorva miliarde de oameni…

Si acum stati un pic si ganditi-va cum anume pot sa fructifice „ocaziile” acestea ce vin si pot fi „bifate”, inceapand chiar cu „inima democratiei”- cu  SUA, cu  intentia programata sa-i sperie bine inainte sa treaca la un genocid planetar!
De aceea ar trebui luate masuri impotriva acestor credibile  amenintari…

CAPTURE

Surse foto : http://www.rferl.org/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro