Criteriul National

Statul Islamic ameninta – „Vom arde America! „

aprilie 14
19:04 2015

we will burn

Inregistrarea se numeste „Vom arde America” si este ilustrata cu imagini ale avioanelor deturnate de teroristi si zdrobite de Turnurile Gemene, scrie Radio Free Europe/Radio Liberty.

Gruparea extremista Statul Islamic a postat pe Internet o noua inregistrare video propagandista, in care ameninta ca va comite atacuri de genul celui de la 11 septembrie 2001 impotriva SUA.

De asemenea, Statul Islamic a inclus si imagini de la atacul din Parlamentul canadian din octombrie anul trecut.

„America crede ca este in siguranta din cauza localizarii geografice. Asa ca invadeaza teritorii ale musulmanilor si considera ca Armata Jihadului nu va ajunge pe terenul sau”, se arata in inregistrare.

Naratorul arata ca „visul americanilor de a avea siguranta este un miraj. Astazi niciun american de pe glob nu este in siguranta”.

Mesajul central al noii inregistrari video este ca Statul Islamic este mai puternic decat a fost vreodata al Qaida si prezinta o amenintare mai mare pentru SUA.

„Militantii sunt mai puternici azi si au mai multe resurse decat inainte”, arata inregistrarea, care mai infatiseaza imagini de la o executare in masa a ostaticilor din Siria.

Aduceti-va aminte cum anume un domn pe nume Rothschild a sponsorizat primul eveniment „de neuitat” denumit 11 Septembrie!Sa nu credeti ca i-ar pasa sau i-ar fi rusine sa nu mai poata sa o faca din nou, sa-i sponsorizeze si pe mercenarii autoproclamati ai Statului Islamic!!

Oricum planurile lor malefice, de autentic control a populatiei implica uciderea a catorva miliarde de oameni…

Si acum stati un pic si ganditi-va cum anume pot sa fructifice „ocaziile” acestea ce vin si pot fi „bifate”, inceapand chiar cu „inima democratiei”- cu  SUA, cu  intentia programata sa-i sperie bine inainte sa treaca la un genocid planetar!
De aceea ar trebui luate masuri impotriva acestor credibile  amenintari…

CAPTURE

Surse foto : http://www.rferl.org/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo