Criteriul National

STENOGRAME- Defectologul jurnalist cu şapte capete:,, …cenzura pizd_ mă-ti_ din capul tău…Ești un mare bo_…cât de id_ot te consideri…”

STENOGRAME- Defectologul jurnalist cu şapte capete:,, …cenzura pizd_ mă-ti_ din capul tău…Ești un mare bo_…cât de id_ot te consideri…”
iunie 08
05:18 2016

defectologul

 

A fost odată şi mai este, că dacă n-ar fi chiar ne-am plictisi. A fost odată şi mai este un jurnalist Florinel balaurul de aur care scoate flăcări prin toate nările şi redacţiile pe unde gingaş cu barosul pe un umăr si furca pe celălalt intră. Foc nevoie mare pe piaţa presei de liberi cugetători şi independeţi jurnalişti in blogg-eri travestiţi, hop şi micuţul notru cel poznaj s-a făcut patron pe o pagină de facebook de unde scuipă flăcări şi înjură pe cine vrea că deh! tehnologia avansează, legile regresează. Cum s-a văzut micuţul în biroul lui, în bodega de cartier cu internet wi-fi moca, cafeaua 2 lei şi fumatul permis la usă: „Gata, sunt independent, cugetător, din stele mă cobor, bag suliţa-n norod” şi-a zis micuţul făcându-şi curaj pentru noi şi noi texte menite să salveze planeta.” Dar să nu credeţi că nu şi-a găsit camarazi de luptă la fel de gingaşi şi manieraţi în limbaj, trăiri şi exprimare. Aşa cum se întâlnesc marile destinele, l-a cunoscut la cenaclul de COPROCULTURĂ GENERALĂ pe nazdravanul Hapurnici, care şi el are o bogată experienţă în luptele cu spiritele rele care bântuie oraşul. Obişnuit ostaşul nostru Florinel să scuipe flăcări în toate direcţiile şi in toate casele, foc şi pară pe micuţ când să deschizi geamul măcar să aeriseşti încaperea aşa cum se vede în stenogramele de mai jos când, ce să vezi, înaripatul salvator a luat la încins un oportunist notoriu activist care munceşte benevol pentru o comunitate aristocrato-şaormistă, dar nu numai. Reiterăm câteva vorbe suave grăite de micuţul înaripat în stenogramele de mai jos:

stenograme

 

Apoi sosesc la notoriul activist mesaje prietenoase în miez de noapte: ,,este mândra grea, şterge postările că te fac, te dreg!” – – –

Stăm noi şi ne gândim, muritorii de rând: dacă Zuckerberg a donat 45 mil cocostârci (99% din avere) când a venit pe lume puiul lui, de ce oare cel puţin un locuitor al plaiului mioritic aruncă altruist cu lături înflăcărate când mândra este grea? Cu siguranță vesticii vor deveni invidioşi şi vor cere aderarea spaţiului Schengen la Regatul Mioric.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul