Criteriul National

STENOGRAME- Defectologul jurnalist cu şapte capete:,, …cenzura pizd_ mă-ti_ din capul tău…Ești un mare bo_…cât de id_ot te consideri…”

STENOGRAME- Defectologul jurnalist cu şapte capete:,, …cenzura pizd_ mă-ti_ din capul tău…Ești un mare bo_…cât de id_ot te consideri…”
iunie 08
05:18 2016

defectologul

 

A fost odată şi mai este, că dacă n-ar fi chiar ne-am plictisi. A fost odată şi mai este un jurnalist Florinel balaurul de aur care scoate flăcări prin toate nările şi redacţiile pe unde gingaş cu barosul pe un umăr si furca pe celălalt intră. Foc nevoie mare pe piaţa presei de liberi cugetători şi independeţi jurnalişti in blogg-eri travestiţi, hop şi micuţul notru cel poznaj s-a făcut patron pe o pagină de facebook de unde scuipă flăcări şi înjură pe cine vrea că deh! tehnologia avansează, legile regresează. Cum s-a văzut micuţul în biroul lui, în bodega de cartier cu internet wi-fi moca, cafeaua 2 lei şi fumatul permis la usă: „Gata, sunt independent, cugetător, din stele mă cobor, bag suliţa-n norod” şi-a zis micuţul făcându-şi curaj pentru noi şi noi texte menite să salveze planeta.” Dar să nu credeţi că nu şi-a găsit camarazi de luptă la fel de gingaşi şi manieraţi în limbaj, trăiri şi exprimare. Aşa cum se întâlnesc marile destinele, l-a cunoscut la cenaclul de COPROCULTURĂ GENERALĂ pe nazdravanul Hapurnici, care şi el are o bogată experienţă în luptele cu spiritele rele care bântuie oraşul. Obişnuit ostaşul nostru Florinel să scuipe flăcări în toate direcţiile şi in toate casele, foc şi pară pe micuţ când să deschizi geamul măcar să aeriseşti încaperea aşa cum se vede în stenogramele de mai jos când, ce să vezi, înaripatul salvator a luat la încins un oportunist notoriu activist care munceşte benevol pentru o comunitate aristocrato-şaormistă, dar nu numai. Reiterăm câteva vorbe suave grăite de micuţul înaripat în stenogramele de mai jos:

stenograme

 

Apoi sosesc la notoriul activist mesaje prietenoase în miez de noapte: ,,este mândra grea, şterge postările că te fac, te dreg!” – – –

Stăm noi şi ne gândim, muritorii de rând: dacă Zuckerberg a donat 45 mil cocostârci (99% din avere) când a venit pe lume puiul lui, de ce oare cel puţin un locuitor al plaiului mioritic aruncă altruist cu lături înflăcărate când mândra este grea? Cu siguranță vesticii vor deveni invidioşi şi vor cere aderarea spaţiului Schengen la Regatul Mioric.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo