Criteriul National

STENOGRAME- Defectologul jurnalist cu şapte capete:,, …cenzura pizd_ mă-ti_ din capul tău…Ești un mare bo_…cât de id_ot te consideri…”

STENOGRAME- Defectologul jurnalist cu şapte capete:,, …cenzura pizd_ mă-ti_ din capul tău…Ești un mare bo_…cât de id_ot te consideri…”
iunie 08
05:18 2016

defectologul

 

A fost odată şi mai este, că dacă n-ar fi chiar ne-am plictisi. A fost odată şi mai este un jurnalist Florinel balaurul de aur care scoate flăcări prin toate nările şi redacţiile pe unde gingaş cu barosul pe un umăr si furca pe celălalt intră. Foc nevoie mare pe piaţa presei de liberi cugetători şi independeţi jurnalişti in blogg-eri travestiţi, hop şi micuţul notru cel poznaj s-a făcut patron pe o pagină de facebook de unde scuipă flăcări şi înjură pe cine vrea că deh! tehnologia avansează, legile regresează. Cum s-a văzut micuţul în biroul lui, în bodega de cartier cu internet wi-fi moca, cafeaua 2 lei şi fumatul permis la usă: „Gata, sunt independent, cugetător, din stele mă cobor, bag suliţa-n norod” şi-a zis micuţul făcându-şi curaj pentru noi şi noi texte menite să salveze planeta.” Dar să nu credeţi că nu şi-a găsit camarazi de luptă la fel de gingaşi şi manieraţi în limbaj, trăiri şi exprimare. Aşa cum se întâlnesc marile destinele, l-a cunoscut la cenaclul de COPROCULTURĂ GENERALĂ pe nazdravanul Hapurnici, care şi el are o bogată experienţă în luptele cu spiritele rele care bântuie oraşul. Obişnuit ostaşul nostru Florinel să scuipe flăcări în toate direcţiile şi in toate casele, foc şi pară pe micuţ când să deschizi geamul măcar să aeriseşti încaperea aşa cum se vede în stenogramele de mai jos când, ce să vezi, înaripatul salvator a luat la încins un oportunist notoriu activist care munceşte benevol pentru o comunitate aristocrato-şaormistă, dar nu numai. Reiterăm câteva vorbe suave grăite de micuţul înaripat în stenogramele de mai jos:

stenograme

 

Apoi sosesc la notoriul activist mesaje prietenoase în miez de noapte: ,,este mândra grea, şterge postările că te fac, te dreg!” – – –

Stăm noi şi ne gândim, muritorii de rând: dacă Zuckerberg a donat 45 mil cocostârci (99% din avere) când a venit pe lume puiul lui, de ce oare cel puţin un locuitor al plaiului mioritic aruncă altruist cu lături înflăcărate când mândra este grea? Cu siguranță vesticii vor deveni invidioşi şi vor cere aderarea spaţiului Schengen la Regatul Mioric.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro