Criteriul National

Stiti care sunt sculele electrice utile intr-o gospodarie?

Stiti care sunt sculele electrice utile intr-o gospodarie?
septembrie 17
15:09 2017

Ori de cate ori la nivelul propriei case se produce o stricaciune, rolul barbatului este de a o identifica si a fixa pe cat posibil lucrurile care nu functioneaza in aport cu armonia.

Insa, dupa cum bine stim barbatul are un simt inascut pentru constructie si gandirea unor perspective cu totul si cu totul inalte si nu ar fi de mirare faptul ca diferite piese de mobilier sau dupa caz alte accesorii pe care se pot atasa diferite lucruri sa fie construite chiar de mainile acestuia.

Ori de cate ori se aduce in discutie o activitate ce presupune bricolajul sau constructia, stim de la sine faptul ca un barbat are nevoie de o trusa de scule completa, care sa ii nobileze munca si sa ii ofere cel mai bun randament in  raport cu aceasta, dar si un timp de lucru redutabil, pentru a putea face si alte actiuni la nivelul unei zile.

Dar cum ramane cu operatiunile care vizeaza precizia absoluta? In cazul in care o bucata de lemn cu o constructie ceva mai solida, sau una pregatita pentru diferite finisaje se doreste a fi prelucrata, va fi fara doar si poate nevoie de un instrument precum un fierastrau electric pentru taierea in linie dreapta.

Un astfel de dispozitiv cu fir, nu numai ca ofera precizie ridicata la nivelul capului de taiere, dar si confortul in utilizare precum si alte proprietati de ordin fizic sau mecanic ii caracterizeaza intrebuintarea in activitatile gospodaresti.

Mai mult, stiati ca un fierastrau circular este aproape pe deplin responsabil de obtinerea unor piese de mobilier cu o frumusete aparte care sa se potriveasca chiar si in cele mai inguste locuri ale locuintei noastre?

In cazul in care sunteti adeptii unor case moderne si aveti diferite viziuni in perspectiva, cautati sa achizitionati fierastraie circulare de pe www.fierastraucircular.ro care vor permite sa se execute cele mai fine decupari sau taieturi ale suprafetelor din lemn, pvc si nu numai, ideale pentru a accesoriza diferite ansambluri asa cum se cuvine.

Mai mult, anumite improvizatii cu asemenea materiale pot surveni drept rezolvari si la alte intrebuintari casnice si nu numai, mai ales ca barbatul are o imginatie bogata pentru obiectele care ofera o deplina utilitate.

Profitati de ultimile oferte si faceti o vizita la un magazin de bricolaj pentru a achizitiona un fierastrau circular, ideal pentru a aduce noi dimensiuni in constructie si mobilare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo