Criteriul National

Stiti care sunt sculele electrice utile intr-o gospodarie?

Stiti care sunt sculele electrice utile intr-o gospodarie?
septembrie 17
15:09 2017

Ori de cate ori la nivelul propriei case se produce o stricaciune, rolul barbatului este de a o identifica si a fixa pe cat posibil lucrurile care nu functioneaza in aport cu armonia.

Insa, dupa cum bine stim barbatul are un simt inascut pentru constructie si gandirea unor perspective cu totul si cu totul inalte si nu ar fi de mirare faptul ca diferite piese de mobilier sau dupa caz alte accesorii pe care se pot atasa diferite lucruri sa fie construite chiar de mainile acestuia.

Ori de cate ori se aduce in discutie o activitate ce presupune bricolajul sau constructia, stim de la sine faptul ca un barbat are nevoie de o trusa de scule completa, care sa ii nobileze munca si sa ii ofere cel mai bun randament in  raport cu aceasta, dar si un timp de lucru redutabil, pentru a putea face si alte actiuni la nivelul unei zile.

Dar cum ramane cu operatiunile care vizeaza precizia absoluta? In cazul in care o bucata de lemn cu o constructie ceva mai solida, sau una pregatita pentru diferite finisaje se doreste a fi prelucrata, va fi fara doar si poate nevoie de un instrument precum un fierastrau electric pentru taierea in linie dreapta.

Un astfel de dispozitiv cu fir, nu numai ca ofera precizie ridicata la nivelul capului de taiere, dar si confortul in utilizare precum si alte proprietati de ordin fizic sau mecanic ii caracterizeaza intrebuintarea in activitatile gospodaresti.

Mai mult, stiati ca un fierastrau circular este aproape pe deplin responsabil de obtinerea unor piese de mobilier cu o frumusete aparte care sa se potriveasca chiar si in cele mai inguste locuri ale locuintei noastre?

In cazul in care sunteti adeptii unor case moderne si aveti diferite viziuni in perspectiva, cautati sa achizitionati fierastraie circulare de pe www.fierastraucircular.ro care vor permite sa se execute cele mai fine decupari sau taieturi ale suprafetelor din lemn, pvc si nu numai, ideale pentru a accesoriza diferite ansambluri asa cum se cuvine.

Mai mult, anumite improvizatii cu asemenea materiale pot surveni drept rezolvari si la alte intrebuintari casnice si nu numai, mai ales ca barbatul are o imginatie bogata pentru obiectele care ofera o deplina utilitate.

Profitati de ultimile oferte si faceti o vizita la un magazin de bricolaj pentru a achizitiona un fierastrau circular, ideal pentru a aduce noi dimensiuni in constructie si mobilare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo