Criteriul National

STRATEGIA INEDITA PENTRU ATRAGEREA TURISTILOR IN EXTRASEZON !

mai 29
16:00 2015

 

 STRATEGIA INEDITA PENTRU ATRAGEREA TURISTILOR IN EXTRASEZON !

 Atragerea turistilor in extrasezon reprezinta o prioritate zero pentru Romania!

Sarovar-Hotels-Ahmedabad1

Hotelierii trebuie sprijiniti deoarece in acest fel creeaza un numar mai mare de locuri de munca. In acest articol cat si intr-un alt document o sa va prezentam  o strategie inedita pe care hotelierii o pot pune in practica si astfel sa atraga un numar relativ mare de turisti in extrasezon.

Inainte sa va oferim  mai multe amanunte despre  acest subiect si ceea ce se poate face pentru a ajuta hotelieri  sa atraga mai multi turisti straini in Romania si in acelasi timp sa faca cele necesare pentru a atrage un numar relativ de mare de turisti  in diversele weekenduri in extrasezon ,  o sa va aratam  doua exemple de situatii

. In prima dintre ele, ne vom imagina ca pe litoral se va organiza o conferinta despre „Oportunitati de afaceri care aduc profit relativ mare in scurt timp dar fara sa consume resurse si sa produca poluare ”

La cealalta vom presupune ca se va organiza tot pe litoral un curs de scurta durata pe o tematica de mare interes si care are ca public tinta adolescenti atat din Romania cat si din din Germania ,Austria ,Luxemburg ,Belgia ,etc fiind organizat la munte sau la mare.

Comparand cele doua exemple si privind lucrurile  din punctul de vedere al publicul tinta , putem observa ca in primul exemplu de eveniment oamenii de afaceri pot sosi singuri.

Insa la cele care se adreseaza minorilor -ei nu pot veni singuri.

Din acest motiv in procesul de marketing turistic se spune ca evenimentele de transfer de know how ce se adreseaza minorilor au o capacitate 3X  de a atrage turistii in extrasezon!

 

Dar aceasta nu este tot , deoarece plecand de la faptul ca astfel de cursuri de scurta durata ,cat si o serie de alte programe turistice despre care va vom vorbi si in alte documente sunt organizate in asa fel incat sa ofere participantilor diverse alternative de distractie  putem sa va informam ca atare.Astfel de programe sunt concepute in asa fel incat  adolescentii sa doreasca  sa vina insositi de catre  grupul lor de prieteni,pentru a putea avea cu cine sa se distreze.

 

Avand in vedere importanta pe care un astfel de subiect il trezeste atat in randul mediul afacerilor , cat si  in randul autoritatilor  locale si nu numai vom reveni ca sa prezentam mai mult amanunte despre el .

Va multumim!

 Redactia ziarului online Criteriul National

Sursa foto :www.travelcompany.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo