Criteriul National

STRATEGIA SECRETA A LUI BECALI

mai 28
19:39 2015

 

 STRATEGIA SECRETA A LUI BECALI

THE New

Castigarea celui de-al XXVI-lea titlu din istoria clubului nu a adus atat de multa bucurie in Ghencea!

Niciodata gustul sampaniei de pe cupa campioanei n-a fost atat de amar…

Din aceste motive, Gheorghe Becali actualul finantator al Stelei se gandeste sa faca o mutare care nu are niciun fel de legatura cu ceea ce ar trebui sa fie.

Ca sa puteti intelege si fara sa mai spun lucrurilor pe nume , o sa va invit sa ne intoarcem un pic in trecut si sa va reamintiti o vreme in care Cosmin Olaroiu venea cu banii de acasa deoarece isi dorea liniste in vestiar!

Acum facandu-si un calcul strategic foarte simplu a ajuns la urmatoarea concluzie: El cunoaste ca finul sau are nevoie de o rampa de lansare ca sa poata sa se intoarca in fotbalul arab in calitate de antrenor , dar pentru acest lucru are nevoie sa stea macar un sezon si sa ajunga cu aceasta echipa in primavara europeana!

Avand in vedere ca, pentru acest lucru este nevoie de o investitie semnificativa si pe care el nu prea este dispus s-o aloce de unul singur.

Ca atare circula zvonuri precum finul cu nasul au discutat in mai multe randuri posibilitatea ca sa puna impreunacativa banuti ca sa construiasca o echipa competitiva si-n felul acesta sustinatorii Stelei sa fie multumiti, Gigi Becali sa  mentina linistea in vestiarul campioanei ros-albastre iar finul sa se foloseasca de aceasta ocazie asemeni unei rampe de lansare si cu aceasta ocazie sa se intoarca auroleat in fotbalul arab.

Avand in vedere ca acest subiect a trezit interesul in randul microbistilor vom reveni cu mai multe amanunte!

Pana atunci redactia ziarului Criteriul tine sa felicite pe echipa Steaua Bucuresti, sustinatorii si toti cei care, prin contributia lor au facut posibil ca un nou titlu sa ajunga in Ghencea!

Sursa foto : looktv.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

 1. Daniel Mihai
  Daniel Mihai Author mai 28, 22:13

  Felicitarile mele sincere pentru obtinerea celui de-al treilea titlu titlu consecutiv de campioana a Romaniei! Acest titlu a avut parte de o poveste emotionanta cu multe episoade frumoase, cu suisuri si coborasuri, cu dramatism, cu momente magice dar si cu multe momente inexplicabile!
  Acesta este poate cel mai frumos si dramatic final din ultimii 5 ani!
  Faptul ca suspansul s-a prelungit pana la ultimul fluier a insemnat ca bucuria si sarbatoarea stelista a meritat intr-adevar asteptarile!

  Mandru ca sunt suporter stelist!
  Dumnezeu a facut posibil ca in ultima etapa sa se joace titlul in care o echipa retrogradata a dat dovada de fair-play-Otelul Galati si a castigat in detrimentul celor de la ASA Targu Mures!
  Respectele si felicitarile mele!
  Un parcurs cat mai lung si mai incununat de succes in cupele europene!

  Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro