Criteriul National

STRATEGIA SECRETA A LUI BECALI

mai 28
19:39 2015

 

 STRATEGIA SECRETA A LUI BECALI

THE New

Castigarea celui de-al XXVI-lea titlu din istoria clubului nu a adus atat de multa bucurie in Ghencea!

Niciodata gustul sampaniei de pe cupa campioanei n-a fost atat de amar…

Din aceste motive, Gheorghe Becali actualul finantator al Stelei se gandeste sa faca o mutare care nu are niciun fel de legatura cu ceea ce ar trebui sa fie.

Ca sa puteti intelege si fara sa mai spun lucrurilor pe nume , o sa va invit sa ne intoarcem un pic in trecut si sa va reamintiti o vreme in care Cosmin Olaroiu venea cu banii de acasa deoarece isi dorea liniste in vestiar!

Acum facandu-si un calcul strategic foarte simplu a ajuns la urmatoarea concluzie: El cunoaste ca finul sau are nevoie de o rampa de lansare ca sa poata sa se intoarca in fotbalul arab in calitate de antrenor , dar pentru acest lucru are nevoie sa stea macar un sezon si sa ajunga cu aceasta echipa in primavara europeana!

Avand in vedere ca, pentru acest lucru este nevoie de o investitie semnificativa si pe care el nu prea este dispus s-o aloce de unul singur.

Ca atare circula zvonuri precum finul cu nasul au discutat in mai multe randuri posibilitatea ca sa puna impreunacativa banuti ca sa construiasca o echipa competitiva si-n felul acesta sustinatorii Stelei sa fie multumiti, Gigi Becali sa  mentina linistea in vestiarul campioanei ros-albastre iar finul sa se foloseasca de aceasta ocazie asemeni unei rampe de lansare si cu aceasta ocazie sa se intoarca auroleat in fotbalul arab.

Avand in vedere ca acest subiect a trezit interesul in randul microbistilor vom reveni cu mai multe amanunte!

Pana atunci redactia ziarului Criteriul tine sa felicite pe echipa Steaua Bucuresti, sustinatorii si toti cei care, prin contributia lor au facut posibil ca un nou titlu sa ajunga in Ghencea!

Sursa foto : looktv.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

 1. Daniel Mihai
  Daniel Mihai Author mai 28, 22:13

  Felicitarile mele sincere pentru obtinerea celui de-al treilea titlu titlu consecutiv de campioana a Romaniei! Acest titlu a avut parte de o poveste emotionanta cu multe episoade frumoase, cu suisuri si coborasuri, cu dramatism, cu momente magice dar si cu multe momente inexplicabile!
  Acesta este poate cel mai frumos si dramatic final din ultimii 5 ani!
  Faptul ca suspansul s-a prelungit pana la ultimul fluier a insemnat ca bucuria si sarbatoarea stelista a meritat intr-adevar asteptarile!

  Mandru ca sunt suporter stelist!
  Dumnezeu a facut posibil ca in ultima etapa sa se joace titlul in care o echipa retrogradata a dat dovada de fair-play-Otelul Galati si a castigat in detrimentul celor de la ASA Targu Mures!
  Respectele si felicitarile mele!
  Un parcurs cat mai lung si mai incununat de succes in cupele europene!

  Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo