Criteriul National

Strategii eficiente pentru pariurile pe fotbal

Strategii eficiente pentru pariurile pe fotbal
noiembrie 25
12:48 2020

Jucătorii de succes ştiu că pariurile pe fotbal sunt diverse şi îşi adaptează abordarea în funcţie de joc. Mai mult, aceştia înţeleg clar strategiile şi nu pariază niciodată la întâmplare. O greşeală pe care o poţi comite este să faci pariuri sportive fără informaţiile şi strategiile necesare.

Iată câteva strategii care îţi vor îmbunătăţi experienţa pariurilor pe fotbal.

Pariurile pe cornere

Pentru a avea succes în pariurile pe fotbal, ar trebui să ai mintea deschisă şi să studiezi toate formele existente. Pariurile pe cornere sunt printre cele mai noi tipuri şi, dacă vei face cercetările necesare, rata de câştig va fi considerabilă. Urmăreşte numărul de cornere câştigate în medie de o anumită echipă la fiecare joc şi foloseşte această informaţie pentru următorul tău pariu sportiv.

Dacă nu ştii sigur de unde să începi, verifica statisticile de atac ale echipei, tactica defensivă sau vremea – sunt factori care pot face diferenţa.

Miza pe dubla şansă

Şansa dublă este o strategie excelentă de pariere pentru a creşte probabilitatea de a câştiga. Pariul pe două rezultate ale unui joc creşte probabilitatea de a câştiga cu până la 33.3%.

O altă strategie tipică de pariere pe fotbal este susţinerea marilor favorite într-un joc. Este o strategie simplă care poate creşte considerabil procentul de câştig. Totuşi, nu este garantat că de câte ori vei paria pe echipele favorite vei câştiga.

Ia în considerare pariurile mici

Pariurile pe fotbal depind în totalitate de bankroll, iar persoanele cu un bankroll modest ar trebui să prefere pariurile mici. Recomandat este să fie plasate mai multe pariuri şi să fie împărţiţi banii pe evenimente diferite. Acest lucru creşte semnificativ şansele de câştig.

Pariuri pe numărul de goluri marcate

Pariurile pe fotbal nu sunt uşoare şi ideea convenţională de a merge pe câştigul unei anumite echipe nu este întotdeauna o idee bună. Rezultatul poate merge în ambele sensuri. Pariurile creative, precum cele pe numărul de goluri, au fost de bun augur pentru mulţi jucători. Tot ce trebuie să faci este să studiezi înainte şi să afli numărul mediu de goluri marcate ale unei echipe, numărul mediu de goluri primite şi forma în care se afla echipa. Astfel de informaţii cresc în mod remarcabil procentajul victoriilor în pariurile pe fotbal.

Utilizarea strategiilor descrise mai sus ar trebui să te ajute să ai o experienţă plăcută în domeniul pariurilor sportive. Însă, nu uita că norocul îşi are şi el marja lui şi poate influenţa în mod semnificativ jocurile. O altă recomandare ar fi să alegi una sau două strategii şi să le aplici pe o perioadă mai lungă. În acest mod jocul tău va căpăta consistenţă şi vei dobândi experienţă valoroasă care te va ajuta pe mai târziu.

Pariază responsabil, doar prin operatori licentiați si cunoscuți, si numai dacă ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală de la care poți paria!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul