Criteriul National

Studio Paradiz face angajari in Iasi

iunie 19
20:53 2019

Lumea videochat-ului a explodat în ultima perioadă o dată cu cererile persoanelor de a se angaja în practicarea acestei meserii. A fi model într-un studio de videochat reprezintă o muncă facilă în momentul în care îți adaptezi rațiunea la propriile dorințe și nu la societate deoarece, de cele mai multe ori, aceasta din urmă are tendița să limiteze excesiv. Desigur că acest fapt nu se încadrează în domeniul legislației în vigoare la ora actuală deoarece practicarea unui job într-un studio de videochat este o activitate cât se poate de legală, ce se desfășoară în spații special amenajate, cu echipamente profesioniste și echipă de lucru pe măsură. 

Contractele de muncă reprezintă același tipizat cu aceleași facilități precum cele din alte domenii, având avantaje în prezent, dar și în viitor de pe baza acestora. Astfel, poți fi sigură de plata contribuțiilor și a impozitelor către stat sau te poți baza pe susținerea unui card de credit atunci când decizi că vrei să faci o investiție mai costisitoare. Concediile de odihnă sunt un alt avantaj cu care contractele vin deoarece oferă posibilitatea de a lua o pauză atunci când angajatul simte nevoie; în fapt, respectă toate cadrele legale unui contract de muncă. 

Noile angajate în videochat pot traversa perioade de confuzie din cauza cumulului de informații ce năvălesc asupra lor, dar echipele de profesioniști sunt pregătite pentru a oferi suport și îndrumare pe perioada inițializării și a derulării activității. Desigur că aceste lucruri nu afectează caracterul intim de care puteți beneficia, ci reprezintă sesiuni de training pentru a vă putea descurca în noua meserie ce urmează să o practicați. 

În ceea ce privește dificultatea adaptării lingvistice, poți considera asta drept o altă problemă rezolvată de către echipa ce colaborează pentru a-ți ușura munca deoarece vor avea în vedere să intervină cu sfaturi și sugestii din momentul logării până la delogare. Pe de altă parte, dacă ești o persoană determinată și extrem de motivată către succes poți opta pentru cursuri gratuite de limba engleză care să te ajute atât pe perioada programului, cât și în viața de zi cu zi, în inevitabilele evenimente, momente prin care vei trece. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei