Criteriul National

Subwooferele auto. Cum faci alegerea corectă?

Subwooferele auto. Cum faci alegerea corectă?
aprilie 03
14:30 2020

Subwooferele auto sunt boxe dedicate exclusiv reproducerii sunetelor de frecvență joasă. Indiferent de genul de muzică care-ți place, sau cât de încet ori tare preferi să asculți, un subwoofer auto de calitate va îmbunătăți considerabil experiența de ascultare a muzicii preferate în mașină. Boxele mașinii sunt mici și nu redau destule sunete de frecvență joasă pentru a oferi muzicii realism și adâncime. Pe scurt, subwooferul auto face diferența între un sistem audio care se aude bine și unul care se aude excelent.

Există mai multe feluri de a adăuga un subwoofer mașinii tale. Alegerea corectă este influențată de mai mulți factori, printre care gusturile muzicale, bugetul și spațiul disponibil în mașină.

Cauți un subwoofer auto ușor de instalat, cu incintă, fără prea multe personalizări? Magazinul online Falcon Electronics îți propune mărcile de renume Kicker și Sony pentru subwoofere auto cu incintă. Subwooferul este pre-montat într-o cutie proiectată special pentru a acomoda boxa. Scapi astfel de grija proiectării sistemului audio, însă opțiunile de dimensiuni nu sunt foarte numeroase.

Cauți un sistem subwoofer auto simplu care să nu ocupe mult spațiu? Ai nevoie de un sistem activ care combină amplificatorul și boxa în aceeași incintă. Totul vine într-o singură cutie, așa că trebuie să găsești un loc doar pentru acest echipament. Subwooferele active sunt destul de eficiente în producerea sunetelor de bas, însă driver-ele și amplificatoarele de dimensiuni mici nu pot furniza prea multă forță sunetului – însă poate nu ai nevoie de un sunet puternic în mașină. Pe de altă parte, instalarea relativ simplă și dimensiunea redusă fac din subwooferele active un upgrade excelent pentru sistemul audio standard al mașinii.

Câștigător CES Innovation Awards 2011 al premiului pentru inovație și design, subwooferul auto activ KICKER Hideaway 11HS8 are amplificator de 150 W, furnizând o amprentă sonoră specifică mărcii Kicker. Brandul Kicker a fost lansat în 1980 în SUA și este, în prezent, brandul predominant în industria audio pentru mașini.

Cauți un subwoofer auto grozav dar nu vrei să-ți bați capul cu detaliile? Experții de la Falcon Electronics te vor ajuta să alegi cu ușurință componentele corecte.

Reține faptul că sensibilitatea subwooferului auto merge mână în mână cu puterea necesară pentru a obține un rezultat puternic. Un subwoofer cu o sensibilitate crescută necesită mai puțină putere pentru a produce aceeași cantitate de sunet ca un model cu o sensibilitate scăzută.

Dacă alegi un subwoofer auto pasiv, caută un amplificator care se potrivește în termeni de putere și alți parametri tehnici. Oferta de amplificatori este variată și îți va permite să găsești unul care scoate ce e mai bun din subwooferul auto ales.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul