Criteriul National

Succesul ne conduce starea de bine?

Succesul ne conduce starea de bine?
august 30
09:25 2017

Un lucru atat de „vanat” de catre noi toti, succesul s-a dovedit in unele situatii un obiectiv greu de indeplinist, mai ales daca nu beneficiem de toate resursele necesare. Pornind de la alegerile relativ simple, succes se datoreaza in primul rand modului in care gestionam situatiile, cum analizam anumite oportunitati si cat de bine ne-am fixat obiectivele. Investitia in propria persoana incepe o data cu grija pe care o acordam unui porgram bine definit, in care sa evoluam in mod constant, precum si in modul de gandire al fiecaruia.

Veniturile ne influenteaza in mare parte, atat in relatiile cu ceilalti, cat si in felul nostru de a fi. Stilul de viata din ce in ce mai ridicat al oamenilor determina alegerea unor lucruri mult mai atent, in detaliu, astfel incat beneficiile sa fie maxime. Piata de munca ofera un nivel de trai stabil si competent, insa depinde de domeniul pe care il alegem. Un job on domeniul videochatului este alegerea persoanelor tinere, majoritatea de sex feminin, tocmai datorita faptului ca succesul este garantat si direct relationat cu modul in care ne comportam.

Nivelul de trai si siguranta zilei de maine, posibilitatea realizarii unor planuri pe termen mediu si lung sunt aspecte care contribuie la fericirea oamenilor, imediat dupa ce acestia si-au indeplinit telurile propuse. Scopurile si idealurile sunt cele care ne ghideaza pe parcursul intregii vieti, asa ca fiecare dintre noi isi stabileste un obiectiv principal, cum ar fi construirea unei cariere sau gasirea job-ului care sa ofere satisfactia necesara.

Starea de bine este generata in mare parte de succes, realizari si indepliniri pe care oamenii reusesc sa le atinga. Echilibrul intre aspectul relational, financiar si fizic sunt stari care influenteaza moul de a gandi si a actiona. Un loc de munca intr-un domeniu bine platit sau chiar posibilitatea de a avea propriul venit dintr-o afacere cresc stima de sine si increderea cu care ne adresam celorlalti.

Avantajele oferte de catre succes sunt numeroase, in momentul in care atingem un anumit prag al satisfactiei, se schimba modul de a aprecia anumite lucruri, pana si cele mai nesemnificative devin importante, mai ales ca timpul nu mai este atat de presant si ne putem bucura de fiecare realizare, indiferent de cat de mica este aceasta. Lucrul esential intr-o buna dezvoltare si cunoasterea succesului este determinat in mare parte de perseverenta si dedicare pentru obiectivele stabilite si indeplinirea acestora.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo