Criteriul National

Succesul ne conduce starea de bine?

Succesul ne conduce starea de bine?
august 30
09:25 2017

Un lucru atat de „vanat” de catre noi toti, succesul s-a dovedit in unele situatii un obiectiv greu de indeplinist, mai ales daca nu beneficiem de toate resursele necesare. Pornind de la alegerile relativ simple, succes se datoreaza in primul rand modului in care gestionam situatiile, cum analizam anumite oportunitati si cat de bine ne-am fixat obiectivele. Investitia in propria persoana incepe o data cu grija pe care o acordam unui porgram bine definit, in care sa evoluam in mod constant, precum si in modul de gandire al fiecaruia.

Veniturile ne influenteaza in mare parte, atat in relatiile cu ceilalti, cat si in felul nostru de a fi. Stilul de viata din ce in ce mai ridicat al oamenilor determina alegerea unor lucruri mult mai atent, in detaliu, astfel incat beneficiile sa fie maxime. Piata de munca ofera un nivel de trai stabil si competent, insa depinde de domeniul pe care il alegem. Un job on domeniul videochatului este alegerea persoanelor tinere, majoritatea de sex feminin, tocmai datorita faptului ca succesul este garantat si direct relationat cu modul in care ne comportam.

Nivelul de trai si siguranta zilei de maine, posibilitatea realizarii unor planuri pe termen mediu si lung sunt aspecte care contribuie la fericirea oamenilor, imediat dupa ce acestia si-au indeplinit telurile propuse. Scopurile si idealurile sunt cele care ne ghideaza pe parcursul intregii vieti, asa ca fiecare dintre noi isi stabileste un obiectiv principal, cum ar fi construirea unei cariere sau gasirea job-ului care sa ofere satisfactia necesara.

Starea de bine este generata in mare parte de succes, realizari si indepliniri pe care oamenii reusesc sa le atinga. Echilibrul intre aspectul relational, financiar si fizic sunt stari care influenteaza moul de a gandi si a actiona. Un loc de munca intr-un domeniu bine platit sau chiar posibilitatea de a avea propriul venit dintr-o afacere cresc stima de sine si increderea cu care ne adresam celorlalti.

Avantajele oferte de catre succes sunt numeroase, in momentul in care atingem un anumit prag al satisfactiei, se schimba modul de a aprecia anumite lucruri, pana si cele mai nesemnificative devin importante, mai ales ca timpul nu mai este atat de presant si ne putem bucura de fiecare realizare, indiferent de cat de mica este aceasta. Lucrul esential intr-o buna dezvoltare si cunoasterea succesului este determinat in mare parte de perseverenta si dedicare pentru obiectivele stabilite si indeplinirea acestora.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro