Criteriul National

SUNT APARATELE DENTARE O MODA PENTRU ADULTI SI ADOLESCENTI?

 Breaking News
SUNT APARATELE DENTARE O MODA PENTRU ADULTI SI ADOLESCENTI?
ianuarie 04
10:33 2019

Trendurile de frumusete se concentreaza in jurul ingrijirii pielii sau a hainelor, insa in ultimii ani a aparut o noua moda: aparatele dentare pentru adulti. Secretul adevarat pentru a arata mai tanar(a) si mai sanatos(a) este despre un zambet minunat.

Ce a determinat aparitia acestui trend?
- Adultii isi aloca o suma mai mare din venituri pentru imbunatatirea propriei persoane, inclusiv a imaginii
- Noile tipuri de aparate dentare ofera mai multa discretie si flexibilitate in purtare
- Adultii vor sa scape de nesiguranta oferita de anumite aspecte legate de felul in care arata
- Persoanele singure ce sunt pregatite sa cunoasca persoane noi isi doresc sa arate cat mai bine.

In consecinta, tot mai multi adulti apeleaza la tratament ortodontic in ultimii ani comparativ cu ultimele decade. De asemenea, in mod surprinzator, numarul barbatilor ce isi doresc corectarea danturii este in crestere, in special a adultilor de varsta mijlocie.

Adultii si adolescentii au imbratisat ideea ca aspectul lor se poate imbunatati la orice varsta. Poate ca, in copilarie, vi s-a recomandat si dvs. sa purtati aparat dentar, insa nu l-ati purtat constant si lucrurile nu au evoluat asa cum v-ati dorit. Sau poate nu ati purtat niciodata aparat dentar. Vestea cea buna este ca niciodata nu este prea tarziu. Realitatea arata ca pozitia dintilor se schimba in timp, pe tot parcursul vietii. De ce nu ar putea fi corectata si la varsta adulta?

Acum este cel mai bun moment sa apelati la tratamentul ortodontic pentru adulti. Odata cu dezvoltarea tehnologiei in domeniul ortodontiei si folosirea aparatelor dentare transparente care abia sunt vizibile, spre deosebire de cele din metal si sarma, oferta de tratamente pentru adulti acopera toate nevoile. Aparatele fixe linguale ce se ascund in spatele dintilor sunt tot mai cerute de pacienti. Aparatele dentare transparente facute din materiale ceramice reprezinta, de asemenea, o optiune excelenta  deoarece sunt colorate pentru a se potrivi nuantei naturale a dintilor.

Ortodontia, care corecteaza si previne dezvoltarea dintilor si maxilarelor pozitionate incorect, nu are ca scop doar asigurarea unui zambet frumos. O aliniere mai precisa a dintilor ajuta la prevenirea afectiunilor dentare mai tarziu in viata ce rezulta din presiunea ingramadirii dintilor pe maxilar, degradarea dintilor, uzura anormala a smaltului si a suprafetelor dintilor sau datorate durerii articulatiilor maxilare.

In prezent, oamenii sunt mult mai interesati de legatura gura-corp – au inteles ca, daca au dinti mai drepti si o muscatura mai buna, cresc sansele sa isi pastreze toti dintii pe parcursul vietii.

Doctorul ortodont petrece mult timp cu noii pacienti pentru a-i educa si a le explica ce optiuni au, care sunt beneficiile si riscurile si care va fi durata tratamentului. Ortodontia este o relatie de lunga durata, de ceea doctorii specialisti vor sa se asigura ca pacientul se simte confortabil in relatia cu el, cu personalul cabinetului si cu tratamentul in sine.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu