Criteriul National

Suporturile de biciclete de perete – solutia ideala de depozitare

Suporturile de biciclete de perete – solutia ideala de depozitare
februarie 15
13:53 2017

Pe timpul iernii, bicicleta are nevoie de un spatiu de depozitare ergonomic. Ca de obicei, Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, iti ofera cele mai bune solutii de depozitare: suporturile de perete.

Exista doua moduri in care poti suspenda bicicleta de perete: orizontal, cu pedala in suport, sau vertical, cu roata din fata in suport. Un bike stacker iti poate conferi si mai multa economie de spatiu, acesta fiind un stand pentru depozitarea a doua biciclete, una deasupra celeilalte. In felul acesta vei face si o schimbare de decor ingenioasa, o bicicleta pe perete fiind o priveliste interesanta.

Magazinul Veloteca iti pune la dispozitie trei tipuri de suporturi de perete pe care iti poti depozita bicicleta:

 

Suport de bicicleta orizontal cu prindere de pedala

Fiind un tip de suport mic, acesta ocupa foarte putin spatiu pe perete. Mecanismul functioneaza in felul urmator: bicicleta se propteste de perete in doua puncte de contact ale rotilor, suportul fixandu-se in perete cu patru dibluri care sunt incluse in pachet. Magazinul Veloteca iti ofera suporturi de bicicleta orizontale cu prindere de pedala marca Contec.

 

Suport de bicicleta orizontal cu prindere de cadru

Acest tip de suport orizontal permite suspendarea bicicletei de un cadru cu doua brate orizontale, iesite perpendicular in afara peretului. Acesta se monteaza cu patru dibluri in perete si, desi este mai voluminos, ofera mai multa stabilitate. La Veloteca gasesti suporturi de bicicleta orizontale cu prindere de cadru, marca Thule.

 
Suport de bicicleta vertical

Acest tip de suport permite suspendarea bicicletei in pozitie verticala, fixata pe roata din fata. Ocupa foarte putin spatiu pe perete, iar bicicleta se sprijina si intr-un punct suplimentar pe perete, prin roata din spate. Veloteca iti ofera suporturi de biciclete verticale realizate de doua brand-uri de renume: Contec si Force.

Cel mai mare avantaj al acestor tipuri de suporturi de biciclete este economia de spatiu, acestea prinzandu-se direct pe perete. De asemenea, ofera dubla functionalitate: cea de depozitare si cea estetic-decorativa, imbinand economia de spatiu si decorativul intr-un mod armonios.

Apeland la Veloteca, iti poti redecora casa cu cele mai cool suporturi de bicicleta de perete. Te asteptam in magazinul Veloteca din sos. Iancului nr 100, cat si pe site, unde poti comanda online.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro