Criteriul National

Suporturile de biciclete de perete – solutia ideala de depozitare

Suporturile de biciclete de perete – solutia ideala de depozitare
februarie 15
13:53 2017

Pe timpul iernii, bicicleta are nevoie de un spatiu de depozitare ergonomic. Ca de obicei, Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, iti ofera cele mai bune solutii de depozitare: suporturile de perete.

Exista doua moduri in care poti suspenda bicicleta de perete: orizontal, cu pedala in suport, sau vertical, cu roata din fata in suport. Un bike stacker iti poate conferi si mai multa economie de spatiu, acesta fiind un stand pentru depozitarea a doua biciclete, una deasupra celeilalte. In felul acesta vei face si o schimbare de decor ingenioasa, o bicicleta pe perete fiind o priveliste interesanta.

Magazinul Veloteca iti pune la dispozitie trei tipuri de suporturi de perete pe care iti poti depozita bicicleta:

 

Suport de bicicleta orizontal cu prindere de pedala

Fiind un tip de suport mic, acesta ocupa foarte putin spatiu pe perete. Mecanismul functioneaza in felul urmator: bicicleta se propteste de perete in doua puncte de contact ale rotilor, suportul fixandu-se in perete cu patru dibluri care sunt incluse in pachet. Magazinul Veloteca iti ofera suporturi de bicicleta orizontale cu prindere de pedala marca Contec.

 

Suport de bicicleta orizontal cu prindere de cadru

Acest tip de suport orizontal permite suspendarea bicicletei de un cadru cu doua brate orizontale, iesite perpendicular in afara peretului. Acesta se monteaza cu patru dibluri in perete si, desi este mai voluminos, ofera mai multa stabilitate. La Veloteca gasesti suporturi de bicicleta orizontale cu prindere de cadru, marca Thule.

 
Suport de bicicleta vertical

Acest tip de suport permite suspendarea bicicletei in pozitie verticala, fixata pe roata din fata. Ocupa foarte putin spatiu pe perete, iar bicicleta se sprijina si intr-un punct suplimentar pe perete, prin roata din spate. Veloteca iti ofera suporturi de biciclete verticale realizate de doua brand-uri de renume: Contec si Force.

Cel mai mare avantaj al acestor tipuri de suporturi de biciclete este economia de spatiu, acestea prinzandu-se direct pe perete. De asemenea, ofera dubla functionalitate: cea de depozitare si cea estetic-decorativa, imbinand economia de spatiu si decorativul intr-un mod armonios.

Apeland la Veloteca, iti poti redecora casa cu cele mai cool suporturi de bicicleta de perete. Te asteptam in magazinul Veloteca din sos. Iancului nr 100, cat si pe site, unde poti comanda online.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul