Criteriul National

Suporturile de biciclete de perete – solutia ideala de depozitare

Suporturile de biciclete de perete – solutia ideala de depozitare
februarie 15
13:53 2017

Pe timpul iernii, bicicleta are nevoie de un spatiu de depozitare ergonomic. Ca de obicei, Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, iti ofera cele mai bune solutii de depozitare: suporturile de perete.

Exista doua moduri in care poti suspenda bicicleta de perete: orizontal, cu pedala in suport, sau vertical, cu roata din fata in suport. Un bike stacker iti poate conferi si mai multa economie de spatiu, acesta fiind un stand pentru depozitarea a doua biciclete, una deasupra celeilalte. In felul acesta vei face si o schimbare de decor ingenioasa, o bicicleta pe perete fiind o priveliste interesanta.

Magazinul Veloteca iti pune la dispozitie trei tipuri de suporturi de perete pe care iti poti depozita bicicleta:

 

Suport de bicicleta orizontal cu prindere de pedala

Fiind un tip de suport mic, acesta ocupa foarte putin spatiu pe perete. Mecanismul functioneaza in felul urmator: bicicleta se propteste de perete in doua puncte de contact ale rotilor, suportul fixandu-se in perete cu patru dibluri care sunt incluse in pachet. Magazinul Veloteca iti ofera suporturi de bicicleta orizontale cu prindere de pedala marca Contec.

 

Suport de bicicleta orizontal cu prindere de cadru

Acest tip de suport orizontal permite suspendarea bicicletei de un cadru cu doua brate orizontale, iesite perpendicular in afara peretului. Acesta se monteaza cu patru dibluri in perete si, desi este mai voluminos, ofera mai multa stabilitate. La Veloteca gasesti suporturi de bicicleta orizontale cu prindere de cadru, marca Thule.

 
Suport de bicicleta vertical

Acest tip de suport permite suspendarea bicicletei in pozitie verticala, fixata pe roata din fata. Ocupa foarte putin spatiu pe perete, iar bicicleta se sprijina si intr-un punct suplimentar pe perete, prin roata din spate. Veloteca iti ofera suporturi de biciclete verticale realizate de doua brand-uri de renume: Contec si Force.

Cel mai mare avantaj al acestor tipuri de suporturi de biciclete este economia de spatiu, acestea prinzandu-se direct pe perete. De asemenea, ofera dubla functionalitate: cea de depozitare si cea estetic-decorativa, imbinand economia de spatiu si decorativul intr-un mod armonios.

Apeland la Veloteca, iti poti redecora casa cu cele mai cool suporturi de bicicleta de perete. Te asteptam in magazinul Veloteca din sos. Iancului nr 100, cat si pe site, unde poti comanda online.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo