Criteriul National

SUPOZIŢIE INCREDIBILĂ! Serviciile secrete din Italia avertizează de posibilii terorişti deghizaţi care ar putea lansa atacuri pe plajele din Europa!

SUPOZIŢIE INCREDIBILĂ! Serviciile secrete din Italia avertizează de posibilii terorişti deghizaţi care ar putea lansa atacuri pe plajele din Europa!
aprilie 19
10:58 2016

Teroristii din organizaţia Statul Islamic ar putea lansa atacuri direct de  pe plajele din Europa. Vizate ar fi în special  Italia, Spania şi Franta. Cel puţin aşa au lăsat de înţele şi au transmis serviciile italiene de securitate celor germane.

isis
„Este posibil ca astfel ISIL să dea o noua dimensiune terorismului. Plajele nu pot fi apărate”, a declarat un înalt funcţionar din serviciile secrete germane, a relatat în cursul zilei de astăzi, 19 Aprilie Agenzia Giornalistica Italia (AGI) citând cotidianul german Bild.

Bild a mai informat că planurile implică folosirea de arme automate pe plajele aglomerate, îngroparea unor dispozitive explozive în nisip sub şezlonguri şi comiterea de atacuri sinucigaşe.

„Ar putea fi o nouă dimeniune a terorii. Plajele de vacanţă nu pot fi protejate”, a spus un oficial de rang înalt, citat de cotidianul german.

29.bild   1,w=291,c=0.bild

Agenţia de informaţii secrete din Italia a primit detalii despre planurile teroriştilor de la o sursă credibilă din Africa. Aceasta a anunţat că atacatorii au „planuri concrete” de a se deghiza în refugiaţi şi de a vinde turiştilor băuturi, gustări, accesorii şi tricouri.

În concluzie teroriştii care ar proveni din Africa s-ar putea deghiza în vânzători ambulanţi.Astfel, dacă planul lor mârşav e coordonat ei pot deschide oricând focul sau se pot arunca în aer.

Reamintesc faptul că anul trecut în luna iunie  jihadistii au lansat un atac pe o plajă din Tunisia ce era frecventată de numeroşi turişti străini, în special ai Regatului Unit al Marii Britanii.Atunci un islamist în vârstă de 23 de ani înarmat cu un kalasnikov a ucis atunci fără milă sau remuşcare 38 de oameni !

În luna ianuarie a acestui an, doi terorişti sosiţi cu statutul de refugiaţi pe mare au atacat cu cuţitul turişti într-un hotel din Hurghada din Egipt, rănind doi austrieci şi un suedez.

Autorităţile spaniole au anunţat luni că anchetează în prezent aproximativ 400 de suspecţi de terorism. De asemenea, în Italia nivelul de alertă este sporit.

 

Sursa foto :   http://bild.de, www.infocrestin.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo