Criteriul National

SUPOZIŢIE INCREDIBILĂ! Serviciile secrete din Italia avertizează de posibilii terorişti deghizaţi care ar putea lansa atacuri pe plajele din Europa!

SUPOZIŢIE INCREDIBILĂ! Serviciile secrete din Italia avertizează de posibilii terorişti deghizaţi care ar putea lansa atacuri pe plajele din Europa!
aprilie 19
10:58 2016

Teroristii din organizaţia Statul Islamic ar putea lansa atacuri direct de  pe plajele din Europa. Vizate ar fi în special  Italia, Spania şi Franta. Cel puţin aşa au lăsat de înţele şi au transmis serviciile italiene de securitate celor germane.

isis
„Este posibil ca astfel ISIL să dea o noua dimensiune terorismului. Plajele nu pot fi apărate”, a declarat un înalt funcţionar din serviciile secrete germane, a relatat în cursul zilei de astăzi, 19 Aprilie Agenzia Giornalistica Italia (AGI) citând cotidianul german Bild.

Bild a mai informat că planurile implică folosirea de arme automate pe plajele aglomerate, îngroparea unor dispozitive explozive în nisip sub şezlonguri şi comiterea de atacuri sinucigaşe.

„Ar putea fi o nouă dimeniune a terorii. Plajele de vacanţă nu pot fi protejate”, a spus un oficial de rang înalt, citat de cotidianul german.

29.bild   1,w=291,c=0.bild

Agenţia de informaţii secrete din Italia a primit detalii despre planurile teroriştilor de la o sursă credibilă din Africa. Aceasta a anunţat că atacatorii au „planuri concrete” de a se deghiza în refugiaţi şi de a vinde turiştilor băuturi, gustări, accesorii şi tricouri.

În concluzie teroriştii care ar proveni din Africa s-ar putea deghiza în vânzători ambulanţi.Astfel, dacă planul lor mârşav e coordonat ei pot deschide oricând focul sau se pot arunca în aer.

Reamintesc faptul că anul trecut în luna iunie  jihadistii au lansat un atac pe o plajă din Tunisia ce era frecventată de numeroşi turişti străini, în special ai Regatului Unit al Marii Britanii.Atunci un islamist în vârstă de 23 de ani înarmat cu un kalasnikov a ucis atunci fără milă sau remuşcare 38 de oameni !

În luna ianuarie a acestui an, doi terorişti sosiţi cu statutul de refugiaţi pe mare au atacat cu cuţitul turişti într-un hotel din Hurghada din Egipt, rănind doi austrieci şi un suedez.

Autorităţile spaniole au anunţat luni că anchetează în prezent aproximativ 400 de suspecţi de terorism. De asemenea, în Italia nivelul de alertă este sporit.

 

Sursa foto :   http://bild.de, www.infocrestin.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo